EXCLUSIV  Horoscop, luni, 27 februarie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune

Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Gemenilor. 

Saturn va intra la gradul 29 în Vărsător. Va intra în Pești pe 7 martie. Dar până atunci ne va mai da câteva lecții pe ultima sută de metri, lecții care au legătură cu tot ce s-a întâmplat în viețile noastre din martie 2020 încoace. Cei cu marcaj fix(Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) vor avea o săptămână plină de evenimente și trăiri frustrante. Din fericire, astăzi, Luna tranzitează semnul Gemenilor și ne aduce o oarecare flexibilitate. 

Berbec

Vei insista prea mult cu unele planuri. În sinea ta știi că nu mai ești atât de convins, dar te agăți de ele pentru că îți este frică de schimbare. 

Taur

Sunt zile interesante din punctul de vedere al carierei. Pot apărea schimbări care nu te afectează direct, dar care te sperie. 

Gemeni

Te lovești de propriile limite. Deci nu este cazul să îi acuzi pe cei din jurul tău că nu îți permit să faci una sau alta. 

Rac

Nu prea te simți în apele tale. Adică te ocupi de toate sarcinile, dar e ceva ce nu îți dă pace. În acest caz, nu neglija odihna!

Leu

Îți va fi tare greu să obții din partea partenerului un compromis. Dar problema este de ce tot speri și aștepți. 

Fecioară

Te zbați prea mult sperând să fii văzut și apreciat de către șefi. Dar excesul de zel nu va fi deloc apreciat, ci din contră. 

Balanță

Venus se apropie de o conjuncție cu Jupiter. Vei deveni destul de voios, generos și curios. Nu uita, totuși, de echilibru!

Scorpion

Problemele familiei te dau peste cap. Vei avea tendinția de a crede în unele scenarii periculoase, care sunt doar în capul tău. 

Săgetător

Ceva din tine vrea să te ocupi doar de partea superficială a vieții. Cumva fugi de orice informație negativă. 

Capricorn

Va trebui să te ocupi de unele treburi gospodărești. Le-ai tot amânat, dar iată că acum nu se poate. Și vor fi și cheltuieli în plus. 

Vărsător

Presiunea lui Saturn se va resimți în toate domeniile importante ale vieții tale. Și de frică, vei încerca să refuzi orice sfat. 

Pești

Astrele îți atrag atenția că te cam stresezi pentru nimicuri. Până nu vezi cu ochii tăi că se întâmplă ceva, nu are rost să te îngrijorezi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel