HOROSCOP, luni, 27 februarie, 2017

Berbec 

Cand nu mai sperai nimic bun, iata ca apar si miracolele, dar ele nu vin cu forta in calea ta. Trebuie sa iti doresti ca lucrurile bune sa se materializeze, pentru ca daca tu continui sa ramai captiv intr-o zona sumbra a psihicului tau, e si normal sa nu gasesti nimic optimist de care sa-ti agati sperantele. Sunt multe lucruri superbe in calea ta care merita valorificate, dezvoltate, descoperite, scoase la lumina, dar daca iti torni singur cenusa in cap, cum sa le observi? Poate iubirea e cea care te ingrijoreaza, dar daca una s-a sfarsit, o alta e foarte aproape de tine, gata sa sune la usa ta! Deschide sufletul si zambeste si orizonturile se lumineaza din nou!

Taur

Ai la dispozitie cheia care da drumul la motorul de energie pozitiva de care ai nevoie pentru un nou proiect. La tine e scanteia, deci ce mai astepti? Aprinde flacara ce te va duce la un rezultat demn de lauda, la o reusita de toata frumusetea, care te va stimula si mai si! Priveste numai in sus si numai inainte, nu tine cont de cei care te mai trag uneori inapoi, care incearca sa-ti taie elanul, pentru ca nu ai nevoie de ei! Tu ai telurile tale inalte si posibil de atins si acolo trebuie sa-ti focalizezi acum toata atentia. Fa abstractie total de cei mediocri care nu stiu altceva decat sa taie aripile celor curajosi si ridica-te deasupra tuturor cu incredere si entuziasm. Cerul e limita!

Gemeni 

Nu poti colabora cu grupul in care te afli astazi, pentru ca toti par preocupati de cu totul alte probleme si nu de scopul pentru care v-ati adunat la un loc. Sunt impovarati de propriile necazuri de acasa si de aceea nu le sta gandul la sarcinile de serviciu. Nu dati randament impreuna si mai bine n-ar mai fi de fata, ca nu ai cu cine lucra. Daca ar aparea cineva cu spirit de conducator care sa-i motiveze pe toti sa se concentreze la o singura activitate, lucrurile ar putea sa se mai urneasca. Nu reusesti sa-i stimulezi ce influenteaza ei pe tine incat esti gata sa renunti.

Rac 

Nu mai amana decizia capitala in fata careia ai ajuns, pentru ca nu ar fi decat o pierdere inutila de timp. Trebuie sa spui cat se poate de ferm ce ai ales, incotro vrei sa mergi si nu numai atat, ci sa te si tii de cuvant! Esti persoana potrivita sa trasezi azi o directie foarte clara spre un tel la care poti ajunge, doar ca e nevoie de multa rabdare pana la concretizarea acestui sens. Important e sa iei startul cu dreptul, iar azi pare sa vina exact acel moment in care sa spui gata: de azi inainte merg numai pe aceasta cale!

Leu

Ai nevoie de unele garantii atunci cand vine vorba de iubire, de parca partenerul nu ti-ar inspira, cel putin azi, prea multa incredere. Vrei sa stati de vorba foarte serios fata in fata pentru a stabili niste detalii care nu mai sunt asezate la locul lor de la o vreme. Discutati despre intentii de viitor, despre angajamente, despre fidelitate si incredere, si discutia respectiva se dovedeste a fi extrem de utila pentru a readuce linistea in relatia voastra. Parca se ridica o povara de peste inimile voastre!

Fecioara

Daca te inconjori de oameni de aceeasi varsta cu tine, atmosfera ar putea deveni electrizanta, deoarece schimbul de idei si confruntarea de forte ar putea ajunge la apogeu, dar intr-un sens constructiv. Fiecare contribuie in felul sau la succesul unui proiect comun si va stimulati perfect unii pe altii ca sa faceti pasi mari spre scopul final. Competitia, chiar daca se mai simte pe alocuri, are scopul de a va ambitiona unii pe altii sa dati ce aveti mai bun in fiecare, ca atare va fi o placere pentru tine sa-i mai provoci din cand in cand pe cei din jur cu un dram de ironie, ca sa fii sigur ca ii atragi si pe ei in proiectul care merge atat de bine.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel