Horoscop, luni, 27 august, 2018

Horoscop. Scorpionii sunt cam nervoși şi nu se prea poate discuta cu aceștia, pe când Săgetătorii,  lLa toate gesturile acestora de generozitate şi de prietenie li se răspunde sub aşteptări, încât nici nu ar mai merita să fie atât de darnici. 

Horoscop, 27 august 2018, BALANȚĂ

Luptă-te pentru şansa ta la succes, pentru că ai toate calităţile necesare unui învingător: ai şi ambiţie, şi cunoştinţele necesare, şi încredere în forţele proprii, dar îţi mai trebuie şi un dram de tupeu ca să faci un pas în faţă şi să atragi atenţia asupra ta. Probabil ai şi tupeu, deci ce mai aştepţi? Este o ocazie bună de a arăta că eşti cel mai bun, cel mai pregătit pentru poziţia sau funcţia care este pusă în joc, şi cu un pic de efort, vei reuşi să obţii succesul deplin. Sunt şi alţii la fel de bine pregătiţi care urmăresc acelaşi lucru, dar tu ai totuşi nişte atuuri: foloseşte-te de ele cu mai multă încredere!

Horoscop, 27 august 2018, SCORPION

Eşti cam nervos şi nu se prea poate discuta cu tine. Răspunzi agresiv oricăror propuneri, refuzi invitaţiile de a te alătura unor acţiuni ce te-ar solicita la maximum, ba chiar dai cu piciorul unor lucruri care ţi s-ar potrivi de minune. Eşti ostil şi asta se vede după tonul pe care-l foloseşti, după furtunile pe care le generezi în jurul tău, după atitudinea violentă pe care o abordezi, mai ales când e vorba de aspecte cu care nu eşti de acord. Calmează-te, altfel plantezi peste tot doar sămânţă de scandal.

Horoscop, 27 august 2018, SĂGETĂTOR

La toate gesturile tale de generozitate şi de prietenie ţi se răspunde sub aşteptări, încât nici nu ar mai merita să fii atât de darnic. Fii un pic mai egoist, nu-ţi mai oferi tot sprijinul unei persoane care oricum va uita să mulţumească pentru ceea ce faci tu în avantajul său, ba chiar va începe să şi comenteze calitatea serviciilor tale. Consideri că, dacă tot ai un răspuns la nelămuririle sale, merită să-l împărtăşeşti cu el, dar acesta nu va face decât să profite de sprijinul tău, uitând să-şi arate la final recunoştinţa. Gândeşte-te de două ori înainte de a te dedica altora.

Horoscop, 27 august 2018, CAPRICORN

Te simţi împovărat de o vină căreia tot nu-i dai de hac deocamdată. Faci ce faci, şi iar nimereşti în gura lumii care te judecă pe nedrept şi cum eşti mai sensibil, zilele acestea, fiecare atac te doare mai mult decât ar trebui. Trebuie să te grăbeşti să ştergi acea pată care stă încă lipită pe imaginea ta, pentru că, atât timp cât nu-i găseşti rezolvarea, lumea abia aşteaptă să se ia de tine pornind din acel punct vulnerabil al tău. Recunoaşte că ai greşit ca să te poţi linişti şi astfel nici un atac să nu te mai deranjeze.

Horoscop, 27 august 2018, VĂRSĂTOR

Cineva te stimulează să te implici într-o activitate nouă, care merită atenţie, numai că interesul tău s-ar putea să se stingă repede, descoperind că roadele nu sunt chiar atât de interesante. Mai gândeşte-te înainte de a investi timp şi energie în această direcţie, ca să nu fie doar un foc de paie. Totuşi, la cheful de noutate care te cuprinde azi, nu poţi sta degeaba, ci sigur te apuci de o activitate nouă, dinamică, palpitantă, care îţi pune bine în valoare spiritul de iniţiativă. Mobilizează-i şi pe alţii în acest proiect, ca să poată evolua ca la carte.

Horoscop, 27 august 2018, PEȘTI

Ai o povară pe suflet şi ţi-e greu să exprimi în cuvinte ce te doare, dorind să-ţi rezolvi pe cont propriu problema. Consideri că, dacă ai cere ajutorul, cei din jur mai mult te-ar încurca pentru că ar începe să te judece şi să îţi dea lecţii pe care nu eşti sigur dacă le vei suporta uşor. Încearcă să te descurci singur, pe cât posibil, pentru că nu eşti în ce mai bună pasă emoţională pentru a asculta predici venite de sus, de parcă cineva chiar ar avea dreptul să te sfătuiască pe acest ton.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel