HOROSCOP, luni, 26 februarie, 2018

Berbec

Fa tot posibilul sa-ti permiti azi o cat de scurta iesire din mediul tau obisnuit. Ca e o calatorie mai lunga sau o simpla plimbare pe jos pana acasa, efectele sale vor fi excelente asupra tonusului tau general.

De altfel, orice gen de deplasare ar fi de preferat, deci, fie ca iesi cu bicicleta, daca vremea iti permite, fie ca iesi la jogging sau la un mars fortat prin cartier, te intorci acasa remontat, plin de energie si cu o stare de buna dispozitie de invidiat.

Ofera-ti cateva minute de distractie, dar una care sa implice si un cat de mic efort fizic. Te relaxezi de minune daca te plimbi putin!

Taur

Esti invitat sa te alaturi unui proiect colectiv, dar nu ai prea multa tragere de inima catre scopul respectiv. Ai dubii, poate nu neaparat legat de nobletea scopului, ci mai degraba de bunele intentii ale celorlalti participanti.

Nu ai incredere ca cei care sunt implicati in aceasta actiune sunt la fel de seriosi sau la fel de sinceri. Intuitia iti atrage atentia asupra unora din aceste persoane si le privesti cu suspiciune, ca si cum te invita pe tine sa te alaturi doar pentru ca vor sa profite de bunavointa ta.

Gandeste-te daca merita sa te bagi, ca nu cumva sa muncesti doar tu, iar succesul sa-l obtina altii! Verifica-le intentiile inainte de a te implica si tu.

Gemeni – Horoscop 26 februarie 2018

Greu sa faci pace intre cele doua energii care-ti dau tarcoale astazi. Una te impinge la actiune, sa te apuci sa faci ceva curajos, sa nu stai pe loc. Alta te trage de maneca si iti spune s-o lasi mai moale, sa ai rabdare, pentru ca rezultatele visate sunt inca departe.

Cum tu esti o fire activa, de felul tau, vei da pana la urma intaietate actiunii, pentru ca nu-ti place sa stai pe margine asteptand ca lucrurile sa evolueze ca melcul. Pui mana pe unelte si incepi sa construiesti chiar tu ceea ce vrei sa obtii, zorind cumva lucrurile.

Oricat te-ai grabi tu, totusi, acest proiect va dura mai mult si tot vei ajunge sa astepti momentul adecvat pentru toate. Chiar daca sari peste etape, timpul trece tot cum vrea el!

Rac – Horoscop 26 februarie 2018

Daca cineva te invita azi intr-o mica aventura, nu refuza pentru ca efectele acestei iesiri din monotonia zilnica vor fi benefice pentru sufletul tau.

Te intorci acasa revigorat, remontat, plin de optimism si veselie, ceea ce iti ofera certitudinea ca exact de asta aveai cu adevarat nevoie: sa ti se ofere mai multa atentie, dar sa iti acorzi tu tie insuti mai multa atentie, pentru ca ai cam neglijat in ultima vreme nevoile tale personale.

Simti nevoia sa povestesti si altora ce mult iti doresti anumite lucruri, si, prin simpla verbalizare a acestor dorinte, deja le-ai transmis pe calea lor spre materializare. E doar o chestiune de timp pana le vei vedea acolo, langa tine!

Leu

Unii incearca sa te opreasca din elan, vorbindu-ti despre viitorul unui proiect in cei mai sumbri termeni, dar nu trebuie sa asculti ce spun acestia. Ei nu se simt in stare sa faca fata acelei provocari si, pentru ca altadata au esuat, vor sa te influenteze si pe tine sa te opresti, sa nici nu mai incerci.

Nu te lua dupa ei si implica-te serios in aceasta actiune care se deschide in fata ta. Daca ei nu au reusit, nu inseamna ca toti ceilalti vor esua ca si ei. Tu te bazezi pe alte resurse si, la urma urmei, fiecare cu norocul lui.

Implica-te in aceasta noua confruntare cu incredere deplina in sansele tale, pentru ca la tine va fi altfel.

Fecioară 

Mai prudent si poate si mai temator din fire, privesti cu nesiguranta spre zilele care vin, de parca ai presimti ca urmeaza evenimente pe care nu stii cum le vei gestiona.

Norocul se întoarce pentru aceste zodii. Începând de azi, totul capătă sens! Citește previziunea pentru tine
Lasa orice frica deoparte si porneste cu capul sus, cu planuri marete, cu mai multa incredere in capacitatea ta de a face fata provocarilor.

Stii cum se spune: de ce ti-e frica nu scapi, ca atare nu trebuie sa spui ca nu poti, ca nu stii, ca nu meriti. Ba da, toate sunt posibile daca il iei pe da in brate si crezi cu tarie in calitatile tale de a reusi orice ti-ai propune!

Cite„te mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel