Horoscop, luni, 25 iunie 2018

Zodii
Zodii

Horoscop. Pentru Berbeci, aceștia trebuie să stea  şi să cântărească atent la ce deţin şi ce trebuie să investească în ceea ce au de făcut, pe când Leii au forţa de a spune stop, pregătiți să pornească într-o altă direcţie. 

Horoscop 25 iunie 2018 - Berbec

Stai şi cântăreşte atent ce deţii şi ce trebuie să investeşti în ceea ce ai de făcut, ca să descoperi că ai la purtător toate resursele necesare pentru un succes deplin. Lasă fricile deoparte, nu-l mai lua pe nu în braţe, pentru că totul e posibil. Fă totul cumpătat, cu cap, raţional, moderat, nu investi prea mult, dar nici prea puţin, pentru că ţi se cere o acţiune moderată, cumpătată, în care să dai dovadă de simţul măsurii şi al echilibrului. Nici nu trebuie să spui că e simplu, dar nici că e imposibil, ci să analizezi situaţia cu detaşare ca să descoperi ce anume poţi oferi din ce se aşteaptă de la tine. Ar fi păcat să nu te implici din frica de eşec, dar nici să dai vina pe alţii, dacă vezi că nu-ţi iese chiar aşa cum doreai. Fă totul cu moderaţie: nici prea-prea, nici foarte-foarte!

Horoscop 25 iunie 2018 - Taur 

Un entuziasm nou se naşte în tine şi abia aştepţi să duci la îndeplinire ceea ce tocmai ai decis să faci. Iei startul în trombă, încărcat de dorinţă, de pasiune, de curaj, şi toate aceste resurse se vor dovedi a fi esenţiale pentru un succes deplin. Spune da oricărei provocări, deschide-ţi inima şi braţele pentru orice noutate, fii optimist şi pasionat de ceea ce se prefigurează la orizont, pentru că totul va ieşi bine numai cu asemenea atitudine pozitivă. Nu lăsa nicio urmă de frică sau de îndoială să te limiteze sau să se interpună în calea ta, ci profită de vântul prielnic ce te propulsează mult mai repede spre ţinta cea mai înaltă. Curaj, înainte!

Horoscop 25 iunie 2018 - Gemeni 

Valorile cele mai importante ale relaţiei de iubire pe care o dezvolţi gravitează în jurul corectitudinii. Că e vorba de fidelitate, de sinceritate sau că e vorba de recunoaşterea adevărului aşa cum este el, vei vedea că acestea fac cel mai bine relaţiei tale sentimentale şi o aşează din start pe un teren mai sigur. Cât timp aveţi încredere maximă unul în celălalt şi nu apare nici un motiv de suspiciune, iubirea voastră creşte etapă cu etapă spre ceva care să vă inspire amândurora securitate şi durabilitate.

Horoscop 25 iunie 2018 - Rac

Te-ai gândit vreodată cu ce misiune ai venit tu pe lume? Cu siguranţă, da, dar azi parcă deja întrezăreşti încă un răspuns la această întrebare. Rolul tău pe pământ e să răspândeşti şi să primeşti iubire. Nu e vorba de latura fizică a iubirii, nici de iubiri pătimaşe şi aprinse, ci poţi iubi în diferite feluri! Poţi iubi munca pe care o faci zi de zi. Poţi iubi culoarea cerului sau o melodie... Poţi iubi un animăluţ care te însoţeşte fidel. Poţi juca rol de Cupidon pentru un prieten mai puţin norocos în iubire. Poţi juca rol de arbitru între doi prieteni certaţi. Sau ai putea descoperi şi altă destinaţie a iubirii tale, altceva sau altcineva, la care nu te-ai gândit înainte, merită iubirea ta şi i-o oferi cu bucurie. Cât timp sufletul tău zâmbeşte mulţumit pentru ce ai făcut, înseamnă că ţi-ai îndeplinit misiunea!

Horoscop 25 iunie 2018 - Leu

Ai forţa de a spune stop, pregătit să porneşti într-o altă direcţie. E mai bine să rupi odată pisica decât să tot prelungeşti o stare de lucruri care nu mai are nimic bun de oferit. După ce te vei elibera de un plan care s-a împotmolit, vei avea curajul de a alege o altă ţintă spre care să-ţi canalizezi energia, ca atare trebuie să-ţi iei inima în dinţi şi să spui ferm: punct şi de la capăt! Eşti persoana cea mai în măsură să reconstruiască un plan de la zero, atunci când simte că s-a blocat, şi asta eşti pregătit să faci chiar astăzi. Noul te entuziasmează, ca de obicei.

Horoscop 25 iunie 2018 - Fecioară

Dacă atragi alături de tine oamenii potriviţi, vei vedea că totul evoluează ca prin farmec spre un scop de care veţi beneficia cu toţii, ca atare cel mai greu aspect al reuşitei de azi e legat de anturaj. Adună aproape oameni optimişti, veseli, tonici, dinamici, pentru că şi tu eşti în aceeaşi pasă şi când oameni care se aseamănă vâslesc în acelaşi sens, nu se poate vorbi decât de un succes de proporţii. Faci paşi mari spre un ţel la care visaţi cu toţii şi nici nu-ţi vine a crede ce bine se aşează toate datorită implicării entuziaste din partea tuturor.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel