HOROSCOP, luni, 24 iulie 2017

Berbec

Nu te lasa intimidat de cei din jurul tau care pun la indoiala pasii parcursi de tine pana acum. Nu toata lumea te cunoaste asa cum esti tu, nu oricine are rabdare sa asculte cu ce te lauzi din trecutul tau, si, ori din invidie, ori din dezinformare, comenteaza si critica tot ce le povestesti. Nu pune la suflet circumspectia lor, pentru ca unii nu stiu sa aprecieze decat ceea ce fac ei insisi, ca atare conteaza sa fii tu multumit de ceea ce ai realizat, fara sa astepti neaparat aplauzele celor din jur, desi alt tonus ai avea daca lumea ar si aprecia eforturile depuse de tine. Mai asteapta, taci si faci, si intr-o zi lumea se va convinge.

Taur

Banii nu sunt pe un teren prea bun ca sa-ti faci planuri costisitoare, ca atare trebuie sa dramuiesti cu prudenta fiecare leut, ca sa nu dezechilibrezi balanta. Nu inseamna ca nu vei plati tot ce ti-ai propus, ci doar ca, dupa ce lista da datorii va fi adusa la zi, nu prea vei mai ramane cu nimic pe langa. Fa un efort sa tii sub control cheltuielile acestei perioade, pentru ca te afli pe un teren cam sensibil in care orice abatere inutila se poate solda cu alte si alte datorii. Daca anumite cumparaturi nu sunt obligatorii chiar acum, mai bine renunti la ele sau le lasi pentru altadata, cand vei sta mai bine cu banii.

Gemeni

Ai senzatia ca toata lumea are ceva cu tine, dar nu e deloc asa. Cei care te critica, o fac cu un ton constructiv, prin care chiar vor sa-ti fie de ajutor, nicidecum sa-ti taie elanul. Asculta parerile altora, chiar daca nu esti de acord cu ele, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, vei ajunge la vorba lor. Merita sa tii minte opiniile care se vehiculeaza, nu le ignora, pentru ca vei regreta intr-o zi ca nu ai ascultat ba de unul ba de altul care ti-au oferit informatii folositoare candva. Daca acum spui nu, cand vei da piept cu ceea ce ti-au spus ei acum, vei incerca sa-ti amintesti ce ai trecut cu vederea.

Rac

Ceva nu iese bine in planurile zilei, poate nu neaparat din cauza ta, ci a altor factori ce nu tin de tine si care intervin cand ti-e lumea mai draga. Ori te trezesti cu o problema de sanatate nedorita, ori cu musafiri a caror prezenta nu-ti face nicio placere, ori cu un alt eveniment neplacut care te obliga sa renunti la alte lucruri, poate mult mai amuzante, ca sa te ocupi de ceva mai trist si mai urat. Nu te impovara cu atmosfera sumbra lasata dintr-o data, ci rezolva cat mai repede problema ivita ca mai apoi sa te poti relaxa si cu lucruri mai bune! E un hop neinsemnat si trecator, nu-l trata ca pe un dezastru, ca nu merita.

Leu

Un proiect ce evolua extrem de repede, aproape mult prea repede pentru puterea ta de acceptate, pare sa se linisteasca din senin. Esti luat prin surprindere de aceasta lentoare neprevazuta, pentru ca abia te obisnuisei si tu cu viteza ametitoare in care inaintau toate. E dificil acum sa treci de la viteza luminii la viteza melcului, dar lasa un pic lucrurile sa se mai aseze inainte de a stabili care e ritmul optim de inaintare in acest demers. Poate era prea repede inainte, poate e prea lent acum, dar vei vedea ca se vor echilibra toate astfel incat sa faci pasii potriviti acestei etape.

Fecioară

Esti de mare ajutor unor persoane aflate intr-o calatorie simbolica spre o destinatie care, deocamdata, le este neclara. Tu esti consilierul lor de nadejde, sursa lor de energie, stimulentul perfect pentru a merge mai departe chiar si cand isi pierd speranta sau curajul. Ei au numai de invatat de la tine, deci ar trebui sa fie recunoscatori pentru ca au ghid sau un insotitor atat de bun ca tine, pentru ca tu ai pentru ei numai sfaturi practice eficiente, deja verificate, bine documentate, le-ai incercat pe tine si au functionat, deci le vorbesti din proprie experienta. Ar face bine sa te asculte!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel