HOROSCOP, luni, 23 ianuarie, 2017

Berbec

Astăzi nu-i o zi tocmai bună pentru investiții financiare. Totuși, cineva din familie te va ajuta cu un împrumut pentru a-ți putea rezolva problemele curente. Nu dispera, lucrurile se vor regla în zilele ce urmează.

Taur

Prioritate vor avea familia și pasiunile. O zi dedicată relaxării. Atenție la oportunitățile ce-ți pot aduce beneficii financiare în partea a doua a zilei, căci vei fi înconjurat de multă lume.

Gemeni

E bine să nu faci astăzi niciun fel de achiziție. Concentrează-te pe relațiile cu familia și ajută pe cine are nevoie cu un sfat, o îndrumare, amânând cheltuielile pentru săptămâna următoare. De altfel, e bine să te ocupi mai mult de suflet azi.

Rac

O zi plină de surprize financiare. Încă de dimineață poți intra în posesia unei sume de bani deloc de neglijat. Consultă-te cu cineva asupra modului de folosire a acestora, căci vei avea nevoie. Nu-i risipi pe plăceri imediate!

Leu

Simți o apăsare sufletească și ești neliniștit. Apelează la o rudă mai în vârstă pentru a obține un sfat pertinent ca să ieși cu bine din această stare. Nu e momentul să devii justițiar în acest moment, ar fi mai potrivit să aștepți ca lucrurile să se regleze de la sine.

Fecioară

O zi plină de surprize plăcute. Poți primi o veste care te va bucura nespus și te va face să privești viața din alt unghi. Ți se deschid noi oportunități. Ești în fața unui început, depinde doar de tine ce alegeri faci.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel