HOROSCOP, luni, 21 august 2017

Balanță

Esti cam impulsiv si refuzi o multime de solicitari sincere din jurul tau. Unii chiar au nevoie de ajutor, dar tu le tai elanul si nu-i lasi sa-si exprime doleantele. Incearca sa te pui un pic in pielea celor care au nevoie azi de un ajutor, si vezi ca nu e deloc de glumit. Si tu ai trecut prin astfel de situatii si ai fi dorit un sprijin, ca atare nu le da cu flit celor care bat azi la usa ta, cat timp tu chiar detii solutia la problema care ii macina. Ar fi un semn de egoism din partea ta sa le spui nu, cand stii prea bine ca i-ai putea ajuta fara nici un efort. Nici nu stii cand vei avea si tu nevoie de ajutorul lor candva!

Scorpion

Oricine are nevoie de un mentor care sa-i deschida o cale sau sa-l insoteasca pe drumul catre succes. Ai putea intalni azi o persoana care are asupra ta o influenta puternica: iti castiga respectul, increderea si admiratia si urmezi intocmai ce-ti zice. Poate deveni exemplul tau de urmat pentru ca ii recunosti valoarea si superioritatea intr-un domeniu in care tu inca te straduiesti sa acumulezi experienta. Daca ai sansa de a-i sta in preajma, ai fura de la el o multime de ponturi si informatii folositoare, deci fa tot posibilul sa fii printre cei alesi de el sa i se alature. Nu ai parte de asemenea onoare oricand!

Săgetător

Te simti bine in pielea ta si reusesti sa privesti tot ce se petrece in jurul tau cu mult optimism, precum, un copil care se bucura de orice. Pastreaza acest tonus ridicat pe parcursul intregii zile, pentru ca te va ajuta de multe ori sa treci peste momentele critice. Daca iti torni cenusa in cap la orice nimic, iti strici toata buna dispozitie, ca atare fa glume pe seama lucrurilor care nu-ti plac, amuza-te de piedici si comentarii rautacioase, deci nu pune nimic la suflet. Joaca-te si tu si raspunde in doi peri celor care, aparent, au ceva impotriva ta, si nu-ti asuma vini care nu iti apartin. Fa haz!

Capricorn

Opreste-te putin din sarcinile noi pe care ti le-ai asumat, pentru ca apare din urma o restanta ce se cere a fi adusa la zi. Nu poti trece la altceva daca nu te achiti de aceasta datorie din trecut, care, mai devreme sau mai tarziu, va deveni stringenta, ca o ghiulea legata de picior pe care o tot cari dupa tine. Decat sa se acumuleze alte si alte sarcini de demult, mai bine lasi in asteptare orice altceva pentru ca te vei simti dintr-o data mult mai liber daca scapi de datorii abandonate sau uitate in amintire. Vrei – nu vrei, trecutul te cheama inapoi.

Vărsător

Esti inspirat azi de o voce interioara care iti sopteste permanent ce sa spui, cum sa actionezi, ce e de facut in diverse situatii. Este intuitia ta care te sfatuieste de bine, deci merita sa o asculti cu respect si cu incredere. Sunt mii de ganduri care-ti trec prin minte azi, si din toate acestea trebuie sa le alegi pe cele care ti se potrivesc cel mai bine in situatia de fata. Nu deschide gura pana nu ai gandit de o suta de ori, deci faci o adevarata selectie de idei si de solutii din miile de variante care dau navala in mintea ta. Concluzia pe care o vei trage din acest proces de selectie va fi perfect adecvata tie! Chibzuieste si priveste in interiorul tau!

Pești

Daca depasesti influenta nu tocmai placuta a celor care iti tin companie, ai ajunge usor la succes. Nu nimeresti in cel mai constructiv mediu, ci printre oameni pesimisti, tristi, care se tem de orice provocare si se plang intruna de ceea ce nu merge bine. Tu nu esti in aceeasi stare psihica, esti mai optimist, mai tonic, mai dornic de aventura, ca atare ori faci abstractie de asemenea tovarasie nefasta, ori incerci tu sa le ridici lor moralul. Poate au nevoie de o motivatie care sa-i scoata din apatie, iar acea motivatie poate veni de la unul ca tine, plin de energie si de chef!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel