Horoscop, luni, 20 august, 2018

Horoscop. Taurii privesc cu mult optimism către etapele viitoare ale unui plan care evoluează foarte bine, pe cînd Leii nu pot scăpa de gafe, dar pot trece peste efectele lor cu o atitudine de copil nevinovat care nu ştie ce face.

Horoscop, 20 august 2018, BERBEC

Simţi o mare apăsare pe inimă din cauza unei dezamăgiri profunde, poate din cauza iubirii. Nu sta să cântăreşti acest gol atât de mult, pentru că e o tristeţe trecătoare ce poate fi imediat compensată cu altceva. Dacă ai fi mai atent, ai descoperi că, deşi din direcţia de unde aşteptai un miracol nu apare nimic, ţi se oferă în schimb altceva la fel de bun, dar pe care eşti tentat să-l respingi pentru că nu seamănă cu ceea ce visai. Ba da, poate fi un înlocuitor la fel de bun care îţi va diminua greutatea de pe inimă, dar depinde numai de tine să accepţi cea ce ţi se oferă. Uneori alternativele pot fi mai bune!

Horoscop, 20 august 2018, TAUR

Priveşti cu mult optimism către etapele viitoare ale unui plan care evoluează foarte bine. Ai suficiente motive să aştepţi cu interes ce va urma şi de aceea ai dori chiar să mai grăbeşti un pic lucrurile, dacă s-ar putea. Profiţi de fiecare stimulent bun care vine de la ceilalţi, deşi eşti permanent conştient că nu ajungi uşor acolo unde visezi acum cu ardoare, dar te înarmezi cu ambiţie, cu răbdare, atât cât ai, şi faci paşi repezi spre ţinta care se întrevede undeva la orizont. Eşti convins că e tangibilă, dar nu cât ai bate din palme.

Horoscop, 20 august 2018, GEMENI

Dacă porneşti acum o acţiune nouă, ai toate şansele s-o vezi îndeplinită în timp foarte scurt, pentru că prinzi un val favorabil care te trimite direct la scopul cel mare. Momentul e perfect pentru o iniţiativă nouă, curajoasă, deci nu aştepta nici să-ţi spună alţii ce să faci, nici să te împingă alţii de la spate, pentru că azi contează curajul propriu de a spune start! Dacă eşti la începutul unei acţiuni de la care ai mari aşteptări în perioada următoare, fii sigur că momentul este excelent şi vei vedea cum se ridică toate repede şi bine, parcă ocrotite de noroc!

Horoscop, 20 august 2018, RAC

Nu eşti de acord cu răspunsul pe care îl primeşti la o solicitare legală pe care ai făcut-o la o instituţie abilitată, dar unde-i lege nu-i tocmeală şi nu prea mai poţi face nimic decât să te supui ei. Asta nu înseamnă că nu vei profita de ocazie atunci când se va ivi pentru a-ţi lua revanşa şi a scoate adevărul la iveală, pentru că tu consideri că ai dreptate. Eşti frustrat să accepţi nişte condiţii clar defavorabile ţie, dar ambiţia ta creşte şi mai mult la gândul că vei milita în continuare pentru a avea în final tot tu ultimul cuvânt. Nu abandona lupta pentru dreptate!

Horoscop,  20 august 2018, LEU

Nu poţi scăpa de gafe, dar poţi trece peste efectele lor cu o atitudine de copil nevinovat care nu ştie ce face. Nu transforma o banală greşeală într-un dezastru, pentru că nu are rost, deoarece problema pe care ai generat-o chiar tu într-un moment de neatenţie nu e deloc aşa de gravă cum ai tendinţa s-o tratezi. Cu o glumă, cu auto-ironie sau cu o figură de copil naiv poţi trece cu brio peste efectele acestui moment de neatenţie. Lumea va râde şi va înţelege că nu ai avut nicio intenţie negativă atunci când ai făcut prostioara şi vei fi repede iertat, totul e să nu amplifici tu situaţia mai mult decât trebuie.

Horoscop, 20 august 2018, FECIOARĂ

Ai mare grijă la cele mai banale tranzacţii financiare ale acestei zile, pentru că planează un oarecare pericol peste portofelul tău. Poate nici nu-ţi dai seama de riscuri, pentru că există o persoană care se ascunde în spatele unei măşti false şi se preface a-ţi fi prieten sau partener cu intenţii serioase, dar mai devreme sau mai târziu vei afla ce intenţionează şi te va decepţiona. Fii deci mult mai prudent când vine vorba de cheltuieli şi plăţi sau de contracte care par mult prea frumoase ca să fie adevărate, pentru că se ascunde şi ceva urât în spatele aparenţelor înşelătoare.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel