EXCLUSIV  Horoscop, luni, 2 mai 2022

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop. Venus intră în Berbec. 

Venus, planeta afecțiunii și a plăcerilor, intră astăzi în semnul Berbecului, unde va sta până pe 28 mai. Oamenii vor fi mai direcți atunci când va fi vorba de exprimarea sentimentelor. Acest tranzit poate oferi noi posibilități de interacțiune între parteneri, mai ales dacă aceștia simt că a intervenit plictiseala în relația lor. Cei singuri vor fi mai dornici de a cuceri. Soarele se apropie de o conjuncție cu Uranus. 

Berbec

Vei avea stări contradictorii. Îți cauți liniștea, dar intrarea lui Venus în semnul tău te provoacă să te implici în diverse activități. 

Taur

Începe o perioadă de analiză, introspecție și meditație. Ai nevoie să faci pace cu trecutul ca să poți contrui pe viitor în mod autentic. 

Gemeni

Venus va tranzita zona prieteniilor. Deci vei avea parte de oameni care să te ajute, să te înțeleagă și să îți arate că meriți mai mult. 

Rac

Venus va tranzita zona carierei. Deci beneficiezi de susținere din partea superiorilor. Și încrederea lor îți dă aripi într-un proiect. 

Leu

Privești cu mai multă încredere spre viitor. Indiferent de ce se întâmplă concret în viața ta. Știi că te poți baza pe tine mai mult ca niciodată. 

Fecioară

Astăzi va fi mult mai important ce nu se zice, mai ales la locul de muncă. Deci încearcă să observi comportamentul colegilor. 

Balanță

Venus poate condimenta relația sau te poate ajuta să întâlnești posibili parteneri. Depinde doar de tine, de cât efort vrei să depui în acest sens. 

Scorpion

Colegii vor fi alături de tine în orice situație. Deci nu îți fie teamă să le ceri ajutorul. Te vei implica cu mai mult drag și în treburile gospodărești. 

Săgetător

Venus îți va activa zona plăcerilor și a pasiunilor. Ai putea găsi timp pentru a te bucura de tine sau de activitățile copiilor. 

Capricorn

Vei fi mult mai atent atunci când vei face curățenie în casă sau vei dori să decorezi. Parcă ai vrea alte culori și obiecte noi. 

Vărsător

Vei fi maestru în folosirea cuvintelor. Modul tău de a comunica îi va impresiona pe cei dragi și vor alege să te urmeze. 

Pești

Venus te va face generos sau tu vei fi mai deschis atunci când apropiații vor dori să îți ofere diverse bunuri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel