Horoscop, luni, 2 iulie 2018

Crişan Andreescu / 01 iul 2018 / 20:12 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Descriere foto: Zodii

Horoscop. Balanțele să fie atente la persoanele care se infiltrează în preajma sa, care apelează la minciuni şi tertipuri incorecte pentru a câştiga încrederea lumii. Pentru Scorpioni, cineva îşi bagă coada în afacerile sale ce păreau să meargă foarte bine.

Horoscop 2 iulie 2018 BALANȚĂ

Nu crede chiar tot ce auzi astăzi, pentru că în preajma ta se infiltrează o persoană care apelează la minciuni şi tertipuri incorecte pentru a câştiga încrederea lumii.

Numai tu îl bănuieşti că ar avea alte interese decât cele pe care le exprimă aparent amical şi cu un ton amuzant, dar are un caracter dual pe care tu îl miroşi de la o poştă.

Va fi greu să spui clar că îl bănuieşti de ceva incorect, pentru că nu ai dovezi palpabile că ar umbla cu cioara vopsită. E doar un feeling...

Horoscop 2 iulie 2018 SCORPION

Riscul poate avea şi o faţă atrăgătoare încât, dacă te laşi păcălit de aparenţe, ai putea avea mult de pierdut. Cineva îşi bagă coada în afacerile tale ce păreau să meargă foarte bine, iar intervenţia sa poate strica tot ce ai construit până acum.

E o lecţie bună pentru tine, ca să fii mai atent la detalii pe care le-ai ignorat, deşi ai fost avertizat că există, şi altădată să te informezi mai bine cu privire la eventualele probleme care pot să te ţină pe loc. Încrederea în persoane suspecte te-a făcut să dai greş.

Horoscop 2 iulie 2018 SĂGETĂTOR

Regreţi lipsa de cumpătare de care ai dat dovadă cu ceva timp în urmă, pentru că ai aruncat, absolut inutil, nişte bani pe fereastră. Ai crezut că vei face faţă unor cheltuieli mai mari, te-ai bazat pe un ajutor financiar sau pe o sumă de bani demult promisă, or nimic din toate acestea nu s-a materializat şi acum îţi dai seama că te afli pe un teren sensibil.

Cântăreşte mai atent fiecare decizie de ordin financiar, pentru că nu stai prea bine cu banii ţi orice eroare poate dezechilibra major bugetul şi poţi trece de la plus la minus pe nesimţite.

Citește și: Horoscopul runelor luna iulie. Două zodii au parte de o lună de vis

Horoscop 2 iulie 2018 CAPRICORN

Eşti influenţabil şi toate poveştile care ajung la urechile tale te fac să-ţi pierzi curajul de a duce mai departe ce ai început. Unii îţi vorbesc despre viitorul acestui proiect în cele mai sumbre note, alţii te fac să te îndoieşti că faci ceea ce trebuie şi cum nu eşti foarte ferm pe poziţie, ci de-a dreptul oscilant, după cum bate vântul, eşti blocat în neputinţă şi nesiguranţă.

Nu eşti aşa de obicei, dar azi parcă ai crede şi pe unii, şi pe alţii, fără să poţi lua decizii cu propria ta minte. Mai lasă lucrurile să se aşeze, pentru că momentan nu ai tăria de a trage linie finală.

Horoscop 2 iulie 2018 VĂRSĂTOR

Nu poţi trece la etapele următoare, pentru că o acţiune începută mai demult a rămas nerezolvată şi îţi cere de urgenţă să te ocupi şi de ea. Este un moment bun să arunci o privire înapoi, la activităţi abandonate în trecut, deoarece acum deţii resursele necesare pentru a le duce la capăt cu brio.

Fă ordine prin restanţe, prin datorii, prin chestiuni rămase neîncheiate, pentru că abia după aceea te vei putea concentra cu succes la ce va veni. Nu te poţi ocupa de chestiuni noi cât timp cari după tine atâtea treburi rămase în aer.

Horoscop 2 iulie 2018 PEȘTI

Nu te aştepta ca toată lumea să aplaude faptele tale, chiar dacă tu crezi în ele! Exact acele planuri care te entuziasmează pe tine mai mult sunt şi cele mai controversate. Vei fi judecat, de unii injust, de alţii corect, dar nu ţine cont de etichetele pe care ţi le pun cei din jur.

Important e ca tu să-ţi duci mai departe planul la care îţi aduci contribuţia cu multă pasiune, pentru că, în final, faptele tale sunt cele care vor convinge. De judecăţi nu scapă nimeni, ba chiar pe tine te-ar putea motiva şi mai tare, pentru a demonstra că faci bine ce faci!

Citește mai multe pe teotrandafir.com


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26