HOROSCOP, luni, 19 iunie 2017

Balanță

Privesti viitorul cu putin dezinteres, ca si cum ai fi sigur ca, orice ai face, lucrurile vor lua oricum o intorsatura in avantajul tau. Abordezi o atitudine optimista, aproape inconstienta, incat nu vezi niciun fel de obstacol in drumul tau spre scopul pe care ti l-ai propus, si esti convins ca, atat timp cat iti pastrezi tonusul viu si gandirea pozitiva, numai lucruri bune se pot intampla. Nu are rost sa te impovarezi de intrebari retorice, de griji inutile si de temeri absurde, ci sa spui cu tarie ca totul va fi bine.

Scorpion

Daca cineva iti cere sa pastrezi taina pe care ti-o impartaseste, trebuie sa fii discret si sa-i respecti intimitatea, exact asa cum doreste. Esti un confident de incredere, nimeni nu stie sa taca mai bine ca tine, la nevoie. Oricat de mare sau de greu ar fi secretul pe care ti-l spune intre patru ochi, nu pica in ispita de a-l transmite la toata lumea, fiindca isi va pierde increderea in tine. Daca ai promis ca taci si nu mai spui la nimeni, asa sa faci, pentru ca l-ai putea dezamagi cumplit daca vei rasufla informatia spre altii.

Săgetător

Nu te poti rupe inca de o situatie trista din trecut, pentru ca ori de cate ori credeai ca ai uitat cele intamplate atunci, apare ceva care scoate totul la lumina. Cineva din preajma ta are grija sa-ti reaminteasca iar si iar prin ce ai trecut si cum sa te detasezi de trecut in asemenea conditii? E nevoie de un efort de vointa pentru a scoate din viata ta tot ce te intoarce in trecut, deci fa putina ordine! Numai de tine depinde sa arunci balastul care nu-ti mai este util, ca sa nu duci dupa tine amintirile care nu-ti fac nicio placere.

Capricorn

Este o zi cu un impact puternic asupra ta, cade ca un trasnet in calea ta cand te asteptai mai putin. In urma acestei vesti atat de transante, un capitol se incheie brusc in viata ta, deci asteapta-te la o despartire in amor, la o demisie decisa pe loc, la o rasturnare brusca de situatie, momente critice care te pot lasa fara replica. Poate nu e chiar un dezastru, pentru ca un final de capitol poate fi, de fapt, ocazia unui inceput mai bun, descoperind, mai tarziu, ca e mai bine ca s-a incheiat acum si atat de repede.

Vărsător

Te afli intr-un mediu rigid, condus de regulamente stricte si de persoane batrane sau cel putin invechite ca mentalitate si care nu pot fi de acord cu viziunea ta moderna asupra lucrurilor. Ca sa te adaptezi acestui mediu, va trebui sa fii ca ceilalti deci, oricat de greu ti-ar fi, potoleste-ti spiritul de aventura pentru a le face pe plac celor care detin azi fraiele. Nu mai esti tu cel curajos care merge pe cai nebatatorite, ci doar un pion pe o tabla de sah, care raspunde intocmai indrumarilor date de altii.

Pești

Iubirea e ca un joc adolescentin care te face sa te simti bine, eliberat de orice griji si inhibitii. Un vis dulce se naste in cuplul vostru si va apropie si mai mult. Surprizele de ordin sentimental pot aparea de oriunde, dar, pentru a avea parte de ele, trebuie sa profiti de orice ocazie de a cunoaste oameni si de a socializa. Nici nu stii de unde descoperi privirea unei persoane atragatoare indreptata catre tine in cel mai neasteptat loc, totul e sa fii deschis sa incerci. Atmosfera idilica de azi este prielnica unei noi iubiri.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel