HOROSCOP, luni, 19 decembrie 2016

Berbec

Nu te lasa intimidat de cei din jurul tau care pun la indoiala pasii parcursi de tine pana acum. Nu toata lumea te cunoaste asa cum esti tu, nu oricine are rabdare sa asculte cu ce te lauzi din trecutul tau, si, ori din invidie, ori din dezinformare, comenteaza si critica tot ce le povestesti.

Nu pune la suflet circumspectia lor, pentru ca unii nu stiu sa aprecieze decat ceea ce fac ei insisi, ca atare conteaza sa fii tu multumit de ceea ce ai realizat, fara sa astepti neaparat aplauzele celor din jur, desi alt tonus ai avea daca lumea ar si aprecia eforturile depuse de tine. Mai asteapta, taci si faci, si intr-o zi lumea se va convinge.

Taur

Tii chiar in mainile tale cele mai eficiente instrumente pentru a-ti construi singur ceea ce doresti sa obtii. Nu astepta de la altii miracole, cand sursa fericirii esti tu! Pune in aplicare ceea ce se naste acum in mintea ta, treci la fapte cu optimism si entuziasm, convins ca pornesti pe un drum care duce la succes deplin.

Adu-ti aminte si de multe alte reusite trecute in care ti-ai pus talentele la treaba si ai ajuns la un nivel demn de lauda si mandrie. Fii sigur ca ceea ce pornesti acum, ceea ce cladesti prin forte proprii dupa propriile idei va merge de minune, pentru ca altfel dai randament cand faci ceva care se naste chiar in tine.

Gemeni

Constiinta nu te lasa sa faci un lucru cu care nu poti fi de acord, si bine faci, altfel ai regreta mai tarziu ca nu te-ai oprit la timp. Iti dai seama ca acel lucru face cuiva rau, ori tie, ori altuia, ca nu e ceva corect, legal sau moral, ca incalca unele reguli scrise sau nescrise, deci cel mai bine ar fi sa spui nu oricarei ispite.

Doar lucrurile deja verificate, bine documentate, care au fost deja aplicate in practica merita puse in valoare azi, ca atare nu emite pareri daca nu ai la baza si date certe, nu te apuca de ceva fara sa ai informatii despre evenimente similare de succes. Ai grija mai ales la tranzactiile care nu au contracte la baza.

Rac 

Daca nu poti calatori efectiv in alte locuri, mintea ta e libera sa ajunga unde vrea si poti calatori pe calea gandului. Ajungi in spatii minunate, in locuri prin care doar visul poate ajunge, deci lasa-ti mintea in voie sa colinde pe unde vrea. Elibereaz-o de orice frontiere, pentru ca numai aceasta libertate totala te va ajuta sa gasesti directii, idei, solutii dintre cele mai interesante, pe care merita sa le aplici imediat.

Studiul, lectura, filmele, internetul, toate te pot ajuta sa umbli prin locuri in care nici nu crezi ca poti ajunge vreodata si te incarci cu sentimente, emotii si cunostinte care te incanta. Daca mintea ta vrea, azi ajungi si pe Luna!

Leu

Ti-ai propus de multa vreme sa-ti schimbi regimul de viata, sa te apuci de sport, sa ai o viata mai activa dar ai tot gasit scuze sa amani momentul. Nu mai poti amana, ia taurul de coarne si fa un prim pas spre un viata mai activa. Lupta impotriva lenii, a sedentarismului, a monotoniei casnice, deci ce-ar fi sa tragi o fuga la sala sau sa faci cateva miscari chiar la tine acasa.

Stii si tu cu efecte minunate are activitatea fizica de orice fel ar fi, pentru ca te vei simti revigorat chiar si daca speli geamurile sau aspiri prin toata casa. Tot un sport sunt si acestea! Corpul tau are nevoie de acest consum de energie, dar cel mai greu e momentul cand invingi comoditatea.

Fecioara 

Ai mai multe directii interesante de explorat, dar nu te poti ocupa de toate deodata, ca atare trebuie sa discerni clar intre variantele pe care le ai la dispozitie si s-o alegi doar pe cea care simti ca va duce acolo unde speri. Culmea e ca, dupa ce te vei hotari asupra unei singure cai, va aparea cineva care va incepe sa-ti prezinte o alta varianta mult mai atractiva si mult mai interesanta si te va deruta si mai tare, pentru ca tu tocmai ai ales.

Analizeaza repede daca merita sa schimbi macazul din mers, pentru ca prea suna bine ceea ce-ti transmite cel de langa tine. Iti prezinta roadele finale intr.o nota atat de optimista si de tonica, incat te intrebi ce sa faci.

Citește continuarea pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel