HOROSCOP, luni, 17 octombrie, 2016

Berbec

Nu te indoi de ceea ce vine azi spre tine sub forma de ganduri, vise, idei. Par suflate din culise de un sufleur nevazut care iti spune, in secret, ce sa faci.  Bazeaza-te pe imensa inspiratie, pe resursele bogate de imaginatie, pe tot ce-ti trece prin minte.

Taur

Faci ce faci si tot la trecut te raportezi, de parca ai trai si astazi din vechi succese sau de parca tu, cel de azi, ai fi tot una cu cel de acum un an sau zece.

Gemeni

Daca te simti cu musca pe caciula cu ceva, daca stii ca nu ai cu ce te lauda in acest moment, mai bine ai sta cuminte in umbra o perioada. Nu trebuie sa remarce si altii ca nu ai facut totul ireprosabil.

Rac

Arunca o privire inapoi, la anii de scolarizare, la cursurile terminate mai demult, la un raspuns oficial pe care l-ai primit cu mai mult timp in urma, deoarece rezolvarea problemei de astazi se afla undeva prin sipetul tau cu amintiri.

Leu

Iubirea cere efort din partea ta, deci, daca ai cucerit pe cel care ti-a furat inima, nu te culca pe laurii victoriei, crezand ca relatia va merge de acum de la sine. Comoditatea aceasta nu e deloc benefica iubirii, deci continua sa vaslesti, sa lupti, sa muncesti pentru binele iubirii tale.

Fecioară

Ai de ales intre doua optiuni la fel de proaste, dar dintre doua rele, poti sa il alegi pe cel mai putin rau. Un prim pas ar fi sa iesi din mediul sumbru in care ai nimerit si care te influenteaza negativ.

Balanță

Nu pleca urechea la criticile si comentariile acide ale celor de pe margine care niciodata nu vor fi multumiti. Tu ai un scop foarte clar in minte pe care vrei sa-l atingi prin forte proprii, dar pe parcurs vei intalni o multime de opozitii de la cei alaturi de care muncesti.

Scorpion

Mintea ta merge brici si iti vin replicile ca pe banda rulanta, numai ca esti intr-o pasa ceva mai agresiva si ai tendinta de a-ti impune propriile puncte de vedere cu un dram de impulsivitate.

Săgetător

Simti nevoia sa te izolezi, ori dintr-o nevoie majora de odihna si relaxare, ori pentru ca nu te poti concentra la un proiect important daca in jur e galagie. Te retragi intr-un loc linistit, cum ar fi o biblioteca, propria camera sau poate chiar un loc cu incarcatura spirituala deosebita.

Capricorn

Mare atentie la viata de cuplu, pentru ca se infiltreaza o mica minciuna intre parteneri. Iubirea declarata azi contine un neadevar care, intr-o zi, isi va arata adevarata fata si poate lasa urme neplacute in inima unuia din voi.

Vărsător

Nu mai amana decizia capitala in fata careia ai ajuns, pentru ca nu ar fi decat o pierdere inutila de timp. Trebuie sa spui cat se poate de ferm ce ai ales, incotro vrei sa mergi si nu numai atat, ci sa te si tii de cuvant.

Pești

Diferenta de varsta nu e un impediment in cazul unui dialog profitabil de ambele tabere, pentru ca si cel matur, si cel tanar are ceva de castigat din discutia care se naste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel