HOROSCOP, luni, 17 aprilie 2017

Berbec

Nu esti singur in lupta cu problemele de zi cu zi, fii convins de asta, ci esti ascultat si ajutat, chiar daca ajutorul nu vine in cel mai concret mod. Vei trece cu bine de acest moment pentru ca vei primi, pe cai subtile, indrumarile cele mai potrivite, resursele adecvate, auspiciile optime ca totul sa se rezolve cu bine. Desi esti tentat sa numesti situatia in care te afli acum ca fiind un ghinion sau o mare incercare, dupa ce va trece, privind inapoi, iti vei da seama ca nu era deloc asa de grav pe cat ti se parea, ca in spatele aparentelor negre se afla si ceva bun, ce nu vedeai daca totul mergea bine. Nu-i chiar asa rau cum crezi!

Taur

Nu pretinde lucruri imposibile de la partenerul tau, ci priveste-l cu realism. Renunta la sperante absurde, la vise desarte, la iluzii de perfectiune, pentru ca stii si tu ca nu sunt posibile. Mai bine te implici in relatie cu ceea ce esti, acceptandu-l pe cel din fata ta asa cum este, cunoscandu-va foarte bine unul pe altul, cu defecte si calitati, deopotriva. Daca traiesti intr-un basm frumos, cu printi si printese, intr-o zi te vei trezi din vis si iti vei da seama in ce turn de fildes ai stat captiv. Priveste iubirea cu ochii larg deschisi, privindu-va unul pe altul

Gemeni

Iubirea e tot ce ai mai scump in acest moment si i te dedici trup si suflet. Iubesti cu toata fiinta ta, indiferent ce sau cine ar fi obiectul afectiunii tale maxime. Ca e o persoana pe care o iubesti cu pasiune, ca e o activitate care face bine inimii tale, ca e o floare sau un animal care cere ingrijirea ta, e o placere pentru tine sa fii alaturi de destinatia iubirii tale si sa i-o oferi in cantitati uriase. Nici macar nu conteaza ce primesti si tu inapoi, pentru tine acum conteaza doar sa daruiesti, pentru ca ai mari resurse pentru a face pe altcineva fericit. Si tu esti fericit pentru zambetul pe care il nasti pe chipul celuilalt, pentru rezultatele devotamentului tau, pentru bucuria pe care o vezi la cel care-ti primeste darul.

Rac

Se vede ca ti-ai cam pierdut interesul pentru un plan la care ai muncit mult. Te copleseste o stare de comoditate, care nu te reprezinta de obicei, dar pesemne ca ai nevoie de odihna. Ia-ti o zi de totala relaxare, de lene eliberatoare de stres, pentru ca ai tras destul inainte. Cel mai bine ar fi sa refuzi orice invitatie care ar putea cere de la tine chiar si cel mai mic efort, pentru ca nu prea ai energie in tine. Daca nu apare nimic nou in program, permite-ti mai mult somn, cateva ore de lectura sau de visare, dar nu te rasfata totusi cu prea multe bunatati culinare, pentru ca te paste un kilogram in plus peste noapte.

Leu

Nu judeca pripit situatia prin care treci, pentru ca mai sunt inca unele etape de parcurs pana ajungi la un nivel mai limpede, pe care sa-l poti intelege corect. Mai asteapta, lucrurile sunt inca intr-o continua schimbare, nu se poate spune ca a atins nivelul maxim de la care poti extrage o concluzie. Mai ai rabdare, nu te avanta in analize retroactive si nici in planuri de viitor, cat timp mai e inca loc de multe modificari ale traseului. Mergi mai departe, sa vezi incotro duce acest drum, dar nu te grabi sa exprimi o parere. Nu ar fi decat o concluzie intermediara!

Fecioara

Ai curaj sa spui sincer ceea ce vrea inima ta! Incepe sa scrii chiar si o banala scrisoare in care sa-ti asterni singur dorintele, visele, asteptarile, dar scrie-le cu ton optimist, ca si cum ele ar fi deja indeplinite. Ai sa vezi ce efecte miraculoase are acest dialog cu sufletul tau, pentru ca asa vei descoperi doua lucruri. Unu: ca ai putea avea talent la scris si ar merita valorificat mai departe si doi: ca visele tale au pornit deja pe calea lor spre materializare. Nu aveai curaj sa le exprimi iar gestul de a le scrie traseaza deja schita viitorului edificiul in care vei aseza, rand pe rand, toate dorintele implinite. Deci hai, ia o foaie de hartie si scrie!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel