Horoscop, luni, 16 iulie 2018

Horoscop. Vărsătorii au o zi cu mari şanse de succes în tot ce ţine de şcoală, de carieră, de relaţia cu instituţiile importante, iar Scorpionii sunt într-un punct al planurilor în care le pot permite să se apleci asupra celor din jurul său.

HOROSCOP BALANȚĂ LUNI 16 IULIE

Găseşte-ţi ceva timp, astăzi, şi pentru sufletul tău, ieşind undeva în natură sau măcar într-un loc unde îşi poţi permite să inspiri aer curat şi să vezi cerul de deasupra capului.

E ca o reconectare la sursa ta primordială de energie, pe care nu o poţi găsi în mijlocul oraşului, într-un bloc de beton sau între cei patru pereţi de la serviciu.

Oricât de obosit ai fi după o zi de lucru, găseşte-ţi timp să ieşi cu copiii la locul lor preferat de joacă sau să umbli fără ţintă câteva minute prin parc.

Vei vedea ce efecte fantastice are o astfel de evadare din mediul închis în care ai stat toată ziua.

Deschide ferestrele şi încarcă-te de elementele naturii prin toate simţurile!

HOROSCOP SCORPION LUNI 16 IULIE

Ai ajuns într-un punct al planurilor tale în care îţi poţi permite să te apleci asupra celor din jurul tău.

Nu mai eşti la fel de preocupat doar de propria persoană, doar de dorinţele tale, ci ai starea necesară de a dărui, de a da sfaturi, de a te pune în slujba celor care au nevoie de tine.

Se presupune că tu ai acumulat deja atâta experienţă de viaţă încât eşti în stare să înveţi şi pe alţii, ca atare uiţi azi de tine, de timpul tău, de proiectele tale, şi vezi cum poţi fi de ajutor celor care nu ştiu încotro să meargă.

Altruismul acesta te reprezintă de obicei, dar azi îl duci la cote maxime, sacrificându-te complet pe tine doar pentru a le arăta altora o cale.

HOROSCOP SĂGETĂTOR LUNI 16 IULIE

Nu cumva nu te uiţi în direcţia potrivită pentru scopurile tale actuale?

Ţi-ai fixat atenţia spre o anumită direcţie care te atrage, dar s-ar putea ca cea care ţi se potriveşte ţie să nu fie aceasta, ci o alta, paralelă, pe care nici măcar nu ai remarcat-o.

Posibil să primeşti o mulţime de semne de avertizare că nu eşti pe drumul cel mai bun, şi te întâlneşti iar şi iar cu ocaziile de a porni pe calea cealaltă, deci fii atent la aceste semnale, pentru că s-ar putea să fie atât de evidente şi de insistente, încât să nu le mai poţi ocoli la nesfârşit.

E ca şi cum te întâlneşti iar şi iar cu acelaşi lucru încât începi să te gândeşti mult mai serios de ce oare se tot repetă.

Pentru că are ceva să-ţi spună: caută-i semnificaţia!

HOROSCOP CAPRICORN LUNI 16 IULIE

Nu te crampona de un banal hop, pentru că şi astfel de momente sunt absolut fireşti în procesul în care eşti implicat.

Chiar dacă acum nimic nu mai înaintează, vei descoperi că până şi aceste momente de repaus aveau rostul lor, pentru a-ţi mai trage puţin sufletul, pentru a privi lucrurile mai detaşat de pe margine.

Permite-ţi acest răgaz binevenit şi bucură-te de linişte, chiar dacă ai fi dorit să ajungi mai repede la anumite rezultate.

Proiectul pe care îl dezvolţi tu acum e ca orarul de la şcoală: ai o oră, apoi o pauză, încă o oră, apoi o altă pauză. Acum eşti în pauză, revizuieşte materia şi pregăteşte-te pentru ora următoare!

HOROSCOP VĂRSĂTOR LUNI 16 IULIE

Este o zi cu mari şanse de succes în tot ce ţine de şcoală, de carieră, de relaţia cu instituţiile importante, de parcă ai primi exact răspunsul de care aveai nevoie pentru a putea spune, finalmente, că ai atins pucntul de apogeu al eforturilor tale.

E o zi în care eşti apreciat sincer pentru ceea ce faci, primeşti o notă bună cu care te poţi mândri la toată lumea, găseşti soluţia optimă la problema care te preocupă sau pui punct final în succes deplin la un proiect căruia îi acorzi o importanţă cu totul deosebită.

Imaginea, reputaţia, poziţia şi renumele tău au numai de câştigat în urma rezultatelor de top.

HOROSCOP PEȘTI LUNI 16 IULIE

Nu te crampona doar de ideile preconcepute pe care le duci după tine de multă vreme şi care au devenit principii ferme de viaţă.

Totul se poate schimba, chiar şi concepţiile învechite, chiar şi ideile fixe, ca atare fii mai maleabil atunci când auzi idei noi. Chiar dacă pe moment eşti tentat să le respingi, după o vreme vei ajunge la concluzia că sunt mult mai bune şi ar merita puse în aplicare.

E nevoie de o revizuire rapidă a unor planuri pe care le-ai clădit până aici sau o analiză retrospectivă a unor paşi parcurşi, pentru că sigur există şi o altă perspectivă, care se conturează azi din ce în ce mai clar la orizont.

Credeai că nu se poate altfel? Ba da, şi azi vine şi dovada!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel