HOROSCOP, luni, 15 ianuarie 2018

Berbec

Esti implicat intr-un proces de lunga durata care necesita mari cantitati de rabdare din partea ta, ceea ce, se stie, nu prea detii. Ai de invatat enorm din aceasta lenta evolutie. Pas cu pas, se cladeste sub ochii tai viitorul succes la care visezi, deci nu ai incotro ci trebuie sa accepti acest ritm de inaintare.

Daca te-ai grabi, ai sari peste unele etape intermediare, considerandu-le nesemnificative, si la final ai putea descoperi ca si acelea ar fi avut un rost, de aceea cel mai bine e sa te supui acestui curs lent al lucrurilor, convins ca la capat te asteapta exact ceea ce doreai. Incetul cu incetul se face otetul: de ce atata graba?

Taur

Acasa, totul evolueaza foarte bine pentru ca reusesti sa aduni in jurul tau si pe ceilalti membri ai familiei pentru un plan comun interesant. Tu esti capul acestei actiuni, ceilalti doar isi vor aduce contributia cu ceea ce pot si stiu sa faca mai bine, dar ii motiveaza sustinerea ta, capacitatea ta de a-i stimula si de a le canaliza energiile intr-un sens pozitiv. Stati de vorba si discutati cu aplomb de noile voastre proiecte, dar parca toti asteapta de la tine o cale. Ofera-le-o pentru ca esti persoana cea mai potrivita in rolul de lider!

Gemeni

Inima ta plange in tacere si nu doresti sa spui nimanui ce se intampla in interiorul tau ca nu cumva sa lasi impresia unui om slab. Ar fi mai bine sa spui ce simti, sa te destainui unui prieten intim, pentru ca exista cineva special alaturi de tine care va sti sa-ti alune suferinta si sa-ti readuca speranta in suflet.

Mama, o sora, o prietena buna poate avea efecte incredibile pentru psihicul tau, ca atare nu tine in tine ceea ce te doare. Chiar daca altcineva important pentru inima ta nu este aproape, exista cineva care-i poate tine foarte bine locul.

Rac

Totul se invata, inclusiv comunicarea si relationarea cu cei din jur. Azi primesti o lectie buna despre amabilitate, despre politete, despre cum sa te comporti ireprosabil. Intalnesti o persoana educata, care se poarta minunat in relatie cu oricine si astfel poti afla si tu cum e mai bine sa tratezi oamenii din jurul tau.

Esti pe drumul cel bun catre perfectiunea spre care tinzi, deci nu te opri din invatat, chiar daca ai uneori impresia ca unii iti predau aceste lectii cu un soi de superioritate. Ei sunt modele demne de urmat, deci comporta-te ca ei si intr-o zi vei fi si tu un exemplu in ochii altora! Nimeni nu s-a nascut invatat.

Leu

Te preocupa soarta unor investitii, a unei afaceri, si stai si chibzuiesti atent la pasii urmatori, ca sa fii sigur ca nu faci nicio greseala sau nici un abuz.

Esti atent la cele mai mici cheltuieli, te gandesti chiar si la eventuale plati neprevazute, vrei sa stabilesti o strategie bine pusa la punct ca sa nu te ia nimic prin surprindere. Prudenta de acum, spiritul econom care te cuprinde in acest moment, capacitatea de planificare in detaliu se vor dovedi a fi cei mai buni prieteni in curand, cand roadele strategiei tale de acum se vor arata, profitabile.

Fecioară

Esti deceptionat de faptul ca descoperi, poate cam tarziu, minciunile unui colaborator in care ti-ai pus toata increderea. Observi ca totul a fost doar praf in ochi si nu gasesti in tine forta de a te rupe de esec. Esti blocat intr-o zona sumbra in care ai tendinta de a le vedea pe toate in negru, pentru ca dezamagirea e mare.

Nu te asteptai la asemenea tradare, dar trebuie sa recunosti ca ai fost credul si ai asteptat ceva ce nu puteai primi. Deschide bine ochii ca sa nu te inseli si altadata si nu crede chiar tot ce ti se promite!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel