HOROSCOP, luni, 14 august 2017

Crişan Andreescu / 13 aug 2017 / 18:14 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Balanță

Chiar daca nu te afli in cel mai stimulativ mediu, ci printre oameni care se plang mereu de ceva (de boli, de lipsuri, de bani, de eşecuri), ar trebui sa faci abstracţie de acest anturaj şi sa te gandeşti numai la propria ta linişte interioara. Ştii bine ca asemenea subiecte te influenţeaza negativ, pentru ca ai un suflet sensibil care rezoneaza la necazurile umane, dar azi numai tu şi liniştea ta interioara contaţi. Prefa-te ca nu auzi lamentarile celor din jur, pentru ca unii vor profita de bunatatea ta şi tocmai pentru ca ştiu ca pe tine te impresioneaza uşor asemenea poveşti, te vor copleşi cu ale lor. Nu-i asculta!

Scorpion

Mare atenţie pana unde intinzi coarda in cazul unui conflict ce poate denatura in reacţii agresive periculoase. Poţi avea o confruntare acerba cu o persoana care nu prea te are la suflet, descoperind cu aceasta ocazie mai clar cine ţi-e prieten sau nu. Tensiunea generata de conflict te face sa aluneci spre o zona sensibila pentru psihicul tau, pentru ca nici ţie nu-ţi place cum se desfaşoara discuţia, pentru ca scoate la iveala ce e mai urat din caracterul uman. Evita aşadar situaţiile conflictuale!

Săgetător

Veştile bune vin de la oamenii la care ţii cel mai mult, care te rasfaţa cu vorbe dulci, cu incurajari şi aprecieri care iţi fac bine. Descoperi cat de important e sa ai pe cineva drag aproape care sa-ţi ridice moralul atunci cand eşti mai obosit. In astfel de momente sensibile din punct de vedere emoţional, poţi numara caţi prieteni adevaraţi mai ai, care sunt alaturi de tine necondiţionat şi cred in tine, exact atunci cand tu te indoieşti cel mai mult de propria valoare. Vorbele lor frumoase au efect miraculos asupra psihicului tau, reducandu-te pe linia de plutire.

Capricorn

Apare o piedica greu de trecut din cauza careia multe planuri de astazi vor sta pe loc sau vor fi amanate. E o lecţie a rabdarii, pentru ca stai pe loc cu scopul de a mai invaţa ceva sau de a repara o veche eroare ce iese abia acum la iveala. E nevoie de acest ragaz, chiar daca, pe moment, ai tendinţa de a-l considera finalul tuturor eforturilor tale, dar dupa ce va trece valul cel mai dificil, vei incepe sa-i inţelegi rostul. Stand un pic pe loc, vezi altfel lucrurile, şi la fel se va intampla şi azi, descoperind, chiar din miezul acestui hop, cea mai utila idee de a ieşi din impas.

Vărsător

Bucura-te de liniştea care s-a instalat peste viaţa ta, de parca toate problemele majore nu mai au nicio importanţa. Eşti calm, rabdator, te comporţi ca un inţelept care şi-a invaţat lecţiile destinului şi deja poate da sfaturi şi la alţii. Mulţi vor aprecia sfaturile tale, pentru ca se bazeaza pe o experienţa bogata şi pe invaţaturi bine asumate. Cine te are azi prin preajma are numai de caştigat de pe urma informaţiilor, cunoştinţelor şi ideilor bine argumentate logic pe care le ai de impartaşit cu multa placere.

Pești

Refuzul care vine azi ca din senin iţi strica toate planurile pe care ţi le-ai facut cu privire la un proiect important. Il poţi considera o uşa trantita in nas, un eşec care, momentan, nu poate fi reparat. Ţi se cere o schimbare radicala de atitudine, nu mai poţi continua in acelaşi mod ca inainte, deci, oricat de greu işi este sa te adaptezi altei situaţii, va trebui sa o faci cat de repede, ca sa nu pierzi tot ce ai construit pana acum. E o surpriza neplacuta, dar daca ii vei da curs, mai sunt inca şanse pentru planul ajuns acum in impas.

Citește mai multe pe teotrandafir.comTe-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.11