HOROSCOP, luni, 13 martie 2017

Balanță

Stateai ca pe ghimpi in asteptarea unui verdict, a unui raspuns menit sa alunge o stare de nesiguranta si stres din viata ta. Indiferent cum suna concluzia mult asteptata, o primesti ca pe o eliberare, pentru ca, cel putin de acum inainte, vei sti mai clar pe ce pozitie te afli si incotro mergi. Nu ai putea continua ceva fara o directie mai precisa, ca atare primesti vestea de azi exact ca pe solutionarea de care aveai nevoie pentru a te detasa de toate, pentru a inchide un capitol sau pentru a te rupe de trecut. Punct si de la capat, mult mai linistit!

Scorpion

Nu prea stii daca este o zi de succes sau una sub asteptari, de parca ai avea parte de ambele fete ale monedei aproape simultan. Un eveniment care ar fi trebuit sa te propulseze in frunte are si conotatii neplacute, de aceea ar fi bine sa nu pornesti la un drum important cu asteptari imense, ca nu cumva deceptia de la final sa fie mai mare. Profita de sansele excelente care apar, constient in permanenta ca nimic nu ti se ofera pe gratis, ci exista si ceva ascuns in umbra. Un succes are, deci, un pret de platit, dar daca-l accepti, rezultatele vor fi excelente!

Săgetător

Unii nu vor aprecia modul tau mai independent de a rezolva problemele, deci sa nu te mire ca vor aparea critici si dispute aprinse impotriva ta. Tu vezi-ti de treaba ta asa cum consideri ca e mai bine pentru tine, fara sa pleci urechea la samanta de scandal care planeaza in jur. Du ce ai inceput la indeplinire si le vei demonstra prin exemplu personal ca ideile tale sunt mai bune si ca metoda ta e cea mai potrivita. Daca ii lasi sa te opreasca din elan, sansa ta de afirmare scade! Fii tu insuti, chiar daca nimeni nu te aproba!

Capricorn

Timpul care trece nu e risipit, ci dimpotriva, simti ca fiecare ora mai pune o caramida la proiectul la care muncesti de ceva vreme. Apreciezi mult orele pe care le folosesti in beneficiul unei actiuni care evolueaza bine, dar esti constient ca lucrurile cele mai bune se cladesc incet. Nu are rost sa pretinzi rezultate imediate, deci ai rabdare si accepta ritmul in care timpul se scurge, pentru ca se va dovedi a fi in favoarea roadelor finale. Daca te-ai grabi, ai sari peste unele etape sau ai consuma timpul fara rost, si va veni o zi in care vei regreta ca l-ai lasat sa scurga inutil. Valorifica fiecare clipa la maximum!

Vărsător

Contactul cu autoritatile are un efect stimulator asupra ta, de parca ti-ar mari vointa de a demonstra ca ai dreptate in ciuda criticilor care vin de la acestea. Conflictele la varf pot fi aprinse, dar detii toate resursele pentru a-ti sustine punctul de vedere si chiar a repurta o victorie de rasunet in fata celor care, prin functie sau rang, cred ca au dreptul sa faca sau sa spuna orice. Nu e asa si le vei demonstra ca, de pe pozitia ta, poti avea ultimul cuvant apeland la alte argumente decat forta, aroganta sau superioritate.

Pești

Esti pregatit sa investesti o mare suma de bani in confortul domestic, poate pentru a renova locuinta sau a o redecora sau pentru a schimba un obiect casnic defect. Ceva iti spune ca nu e chiar cel mai bun moment pentru astfel de cumparaturi, dar e totusi o urgenta, pentru ca buna functionare a casei depinde totusi de acea achizitie. Discuta si cu ceilalti membri ai familiei ca sa primesti si din partea lor o eventuala aprobare, dar decizia finala tot tu o vei lua, dupa ce vei analiza la rece oportunitatea acestei achizitii.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel