Horoscop, luni, 13 august, 2018

Zodii
Zodii

Horoscop. Peștii, chiar dacă nu primesc răspunsurile potrivite atunci când ar dori, trebuie să aibă răbdare pentru că ele vin totuşi odată. Vărsătorii sunt blocați într-un punct mort de câteva zile şi tot nu-i dau de capăt, de aceea trebuie să ştie la cine să apeleze la nevoie ca să fie scoși din impas.

Horoscop, 13 august 2018, BALANȚĂ

Veştile care sosesc de departe te irită, pentru că nu auzi ceea ce ai fi dorit să auzi. Apar veşti despre conflicte, divorţuri, neînţelegeri, certuri între oameni, iar unele dintre acele subiecte intens dezbătute pot avea urmări şi asupra ta, tocmai de aceea devii şi tu foarte repede un pachet de nervi.

Inclusiv deplasările în plan geografic sunt motive de stres, ca atare să nu te miri că orice drum pe care-l faci e înţesat de belele, de conflicte la tot pasul, de nervi descătuşaţi în trafic. E firească starea de tensiune la atmosfera acestei zile, dar încearcă s-o ţii sub control.

Horoscop, 13 august 2018, SCORPION

Nu pune la suflet un mic hop absolut firesc în drumul tău către succes şi nu te lăsa doborât de el. Ai multe de învăţat şi din astfel de situaţii chiar dacă nu sunt aşa cum doreai. Ai răbdare, stai pe loc şi descoperă ce ai de învăţat din această lecţie şi după aceea treci mai departe.

Nu sări peste acest hop fără să te gândeşti ce are el de transmis, ca şi cum n-ar însemna nimic, pentru că, mai devreme sau mai târziu, vei fi întors din drum tot la această etapă. Mai bine chibzuieşti profund acum, decât să mai faci şi altădată vreun ocol pe aici. Nu sări peste această lecţie ca şi cum n-ar fi existat!

Horoscop, 13 august 2018, SĂGETĂTOR

Dacă trebuie să participi într-o competiţie sau eşti implicat într-o situaţie conflictuală, nu vei fi în cea mai bună formă pentru luptă, pentru că eşti mult mai sensibil azi. Luptă-te cu stările contradictorii care se cuibăresc azi în inima ta, deoarece ai nevoie să fii liniştit, relaxat, nicidecum stresat şi încărcat de atâtea emoţii negative.

Eşti în faţa unui moment tensionat care naşte un fel de trac în interiorul tău pentru că nu ştii foarte sigur nici ce te aşteaptă şi nici cum vei face faţă acelei provocări, de aceea stai ca pe ghimpi în aşteptarea primei înfăţişări.

Horoscop, 13 august 2018, CAPRICORN

Prea cari după tine un bagaj imens de amintiri care nu-ţi fac bine, te raportezi prea mult la cele întâmplate cândva, din care deja ţi-ai învăţat lecţia, deci ar fi timpul să te debarasezi de povară şi să te concentrezi asupra prezentului. Ce a fost a fost, nu te mai întoarce acolo, ci eliberează-te de acest balast emoţional care nu-şi mai are rostul.

Din păcate ai în preajmă oameni care, fac ce fac, şi tot acolo în trecut te trag, deci ar trebui să îi ţii mai întâi pe ei la distanţă dacă vrei să te detaşezi de ceea ce nu-ţi mai face plăcere. De tine depinde să închizi acel capitol care nu te onorează!

Horoscop, 13 august 2018, VăRSăTOR

Eşti blocat într-un punct mort de câteva zile şi tot nu-i dai de capăt, de aceea trebuie să ştii la cine să apelezi la nevoie ca să te scoată din impas. Există cineva care deţine azi cheia problemei tale, totul e să laşi jena deoparte şi să întrebi.

Nu e nicio ruşine să nu ştii cum să rezolvi uneori câte o problemă complicată, deoarece aşa se învaţă: din greşeli, luându-ţi inima în dinţi să te informezi de la cei cu mai multă experienţă. Dacă te încăpăţânezi să le faci pe toate singur, s-ar putea să nu ieşi prea uşor din impas, deci cere ajutorul!

Horoscop, 13 august 2018, PEȘTI

Chiar dacă nu primeşti răspunsurile potrivite atunci când ai dori tu, trebuie să ai răbdare pentru că ele vin totuşi odată şi-odată. Tu deocamdată cere de sus ghidarea potrivită şi apoi aşteaptă, pentru că nu pot veni soluţiile exact atunci când vrei tu, trebuie să îţi educi răbdarea şi să faci pace cu timpul care trece în ritmul lui firesc.

Aşteptarea are şi ea un rost, pentru că pe parcursul trecerii zilelor sau săptămânilor până la atingerea acelui scop, mai ai multe de descoperit, de aflat, de învăţat, deci timpul nu trece în zadar, ci ca o acumulare de capital şi experienţă.

Vezi mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel