HOROSCOP, luni, 12 septembrie, 2016

Berbec

Recent, ai purtat o discuție cu cineva, una al cărei final nu s-a dovedit a fi unul foarte plăcut. Nu reușești să treci cu vederea peste acest aspect și vrei să iei măsuri pentru a îmbunătăți situația. Dacă vrei să îți ceri iertare, ar trebui să faci acest lucru cât mai devreme posibil.

Taur

În ultima perioadă, o întrebare pare să nu îți mai dea pace. Ai o dilemă și nu găsești modalitatea prin care să o faci să dispară. Poate ar fi bine să te consulți cu cineva care reușește mereu să îți ofere un sfat bun.

Gemeni

Apelezi la ajutorul cuiva pentru a putea finaliza un mic proiect la care lucrezi. Chiar dacă reușești greu să convingi pe cineva să ți se alăture, odată ce ajungi să ai un partener, îți vei da seama că puteți face mult mai multe lucruri bune împreună.

Rac

Ai o zi plină și nu reușești să onorezi o invitație pe care ai primit-o zilele trecute. Va trebui să lămurești persoana care te-a invitat că îți este imposibil să ajungi, dar va fi necesar să te revanșezi ulterior față de aceasta.

Leu

Dimineața realizezi că ai omis să faci un lucru care te scăpa de o sarcină pe care o aveai de rezolvat. Încearcă să nu te panichezi și găsește o modalitate prin care să remediezi situația.

Fecioară

Nu ești dispusă să depui un efort sau să faci un sacrificiu dacă colegii de muncă nu sunt și ei deschiși acestei idei. Cu toate acestea, dacă vei ajunge să faci aceste lucruri, cu siguranță vei obține un avantaj mare în fața acestora.

Balanță

Azi vei avea ocazia să te afirmi în ceea ce privește o sarcină primită în ultim moment. Te folosești de aceasta pentru a scoate în evidență calitățile de om de afaceri pe care le ai, iar acest lucru va atrage o nouă oportunitate în ceea ce privește cariera ta profesională.

Scorpion

Demarezi un proiect în care vei pune foarte mult suflet și multă pasiune. Vei face numeroase sacrificii pentru succesul acestuia, însă trebuie să fii conștientă de faptul că rezultatele nu vor apărea peste noapte.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel