HOROSCOP, luni, 11 septembrie 2017

Balanță

Nu te mai raporta atata la trecut, nici la evenimente neplacute de demult, nici la palmaresul tau de odinioara, pentru ca nimic din toate acestea nu mai e valabil acum. Ce a fost a fost, gata, inchide acel capitol care si-a jucat rolul la momentul respectiv. Acum ai nevoie de o haina noua, de o schimbare de atitudine, de imagine, de optica, ce nu mai are nicio legatura cu cel care ai fost candva. Sigur, toate acelea l-au construit pe cel care esti tu astazi, dar acum trebuie sa arati lumii o alta imagine, proaspata, moderna, actuala, complet renascuta, care sa deschida un sens nou de explorat. Fa o cat de mica modificare la cel care ai fost si ai sa vezi diferenta dintre trecut si prezent. Esti altul acum!

Scorpion

Parca ai fi undeva la o rascruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care te simti inca atasat, iar celalalt duce spre o cale complet noua care nu stii clar ce aduce, tocmai de aceea stai in cumpana: catre care sa iti indrepti atentia? Nu ai dori sa renunti la ceea ce te leaga de trecut (amintiri, lucruri certe pentru care poti baga mana in foc, realitati solide), dar te atrage totodata foarte mult si noutatea, constient ca trebuie sa mergi mai departe, orice ar fi. Trebuie sa alegi, dar decizia e dificila.

Săgetător

Ai mare grija incotro pornesti azi, deoarece esti in fata unei perspective noi, promitatoare, dar care ar putea fi o pista falsa. Cineva urmareste sa te induca in eroare si apeleaza la mijloace mincinoase pentru a te atrage in joc. Tu nu ai nimic de castigat de pe urma sfaturilor sale, dar el da, deci ar fi bine sa deschizi bine ochii si mintea ca sa nu investesti energie si timp intr-un sens care nu duce acolo unde vrei tu. Fii atent la semnalele care vin din diverse directii si care anunta ca cel de langa tine e un pericol pentru interesele tale.

Capricorn

Nimeresti, pur si simplu, intr-un mediu tensionat in care energiile sunt descatusate aiurea, fara un motiv anume. Ai avea mai mult de castigat daca nu te-ai baga in aceeasi oala cu cei din jur, pentru ca tu chiar nu ai nicio legatura cu problemele acestora. Incearca sa zambesti si sa treci mai departe ca si cum n-ar fi nimic, pentru ca atitudinea ta e net superioara. Abordezi o oarecare indiferenta la ceea ce se spune in jur si, cu un dram de umor, ai putea depasi momentul critic fara urmari neplacute. Ce-a fost a fost!

Vărsător

Nu e genul tau sa stai si sa plangi in surdina pentru cine stie ce motiv de suparare. Tu esti puternic, optimist, mereu vesel, ca atare numai de tine depinde sa iesi din aceasta pasa care-ti cam da tarcoale. Seamana cu apatia, cu depresia, cu anxietatea, fara sa poti spune clar de unde provine. Propune-ti o detoxifiere urgenta de ganduri negative, de emotii neplacute, de cine stie ce factori care iti aduc aminte de tot ce e mai urat si mai trist pe lume. Ia taurul de coarne si sterge din program tot ce te-ar putea deranja sau intrista. Inconjoara-te doar de lucruri care te fac sa te simti bine si iti ridica moralul: culoare, lumina, copii, muzica, glume...

Pești

Te simti blocat intr-un punct mort din care nimic nu se mai misca si esti gata sa renunti, coplesit de pesimism. Aduna-ti fortele si indreapta-ti privirea si spre cer, pentru ca de acolo va veni si solutia adecvata. Totul e sa crezi cu tarie ca vrei acel ajutor, sa il lasi sa se manifeste in viata ta si, daca vine sub alta forma decat cea pe care ai fi dorit-o tu sau nu coincide cu propriile tale principii, s-o accepti totusi. Nu intotdeauna solutia divina e aceeasi cu cea umana, deci nu te impotrivi, pentru ca sigur e varianta optima pentru tine in acel moment. Nu te astepta ca un vis implinit sa arate neaparat asa cum ti l-ai imaginat tu.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel