Horoscop, luni, 11 iunie, 2018

Crişan Andreescu / 10 iun 2018 / 20:19 Salveaza PDF Comentarii
Zodii care se mulțumesc cu mai puțin decât merită
Descriere foto: Zodii care se mulțumesc cu mai puțin decât merită

Horoscop.  Leii să aibă grijă încotro își canalizează astăzi energia, pentru că sunt cam nervoși, iar taurii  să fii foarte ferm pe poziţie astăzi.

HOROSCOP BERBEC 11 iunie

Ai ajuns la finish aşa cum ai dorit, dar nu deţii tu toate meritele pentru acest final de capitol, pentru că ai fost ajutat permanent de cineva care a stat alături de tine.

Dacă acum culegi roadele finale, nu uita cine a participat la această reuşită, pentru că l-ai supăra profund dacă i-ai ignora contribuţia.

Nu fi egoist şi nici nu trage pe turta ta toate meritele, ci trebuie să recunoşti că ai avut un partener pe tot parcursul acestui proiect şi fără el nu ai fi ajuns aici în aceleaşi condiţii. Scoate-i mai mult în evidenţă rolul şi mulţumeşte-i!

HOROSCOP TAUR 11 iunie

Trebuie să fii foarte ferm pe poziţie astăzi şi ceea ce decizi să rămână literă de lege de acum înainte. A venit vremea unui final de drum extrem de categoric pe care nu îl mai poţi schimba după aceea, deci gândeşte-te bine înainte de a spune ultimul cuvânt.

Dacă nu e decizia corectă, va interveni altcineva mai puternic decât tine care va lua măsuri drastice în defavoarea ta. Când eşti sigur pe ceea ce vrei, spune-ţi părerea!

HOROSCOP GEMENI 11 iunie

Ai toate motivele să crezi că planul la care îţi aduci contribuţia va avea urmări dintre cele mai bune. Chiar dacă e un demers de lungă durată care te solicită enorm din toate punctele de vedere, deja se conturează la orizont rezultatele spre care ai pornit alături de un grup mai larg de persoane, care au aceleaşi interese.

Dacă vă uniţi cu toţii forţele în acelaşi scop, lucrurile vor evolua pe teren mult mai sigur. Norocul tău e contribuţia unei persoane mai mature şi mai experimentate care a mai trecut prin astfel de situaţii şi vă sfătuieşte pe toţi ceilalţi ce trebuie făcut, ca să nu mai pierdeţi timpul pe experimente inutile.

HOROSCOP RAC 11 iunie

Ai mare grijă la declaraţiile de dragoste care ţi se fac azi, pentru că există riscul să pici în plasa unui mare mincinos.

Se foloseşte de atuurile sale fizice, de talentul de a meşteşugi cuvinte frumoase, de arsenalul său irezistibil de seducţie pentru a ajunge direct în inima sau... în patul tău, şi, dacă te prinde într-un moment vulnerabil, naiv, sensibil, l-ai putea crede, spre nefericirea ta.

Spune nu oricărei ispite sentimentale, chiar dacă inima ta conţine o imensă dorinţă de a iubi şi a fi iubit, dar ceea ce ţi se oferă azi într-un ambalaj atrăgător ascunde şi ceva periculos pentru suflet!

HOROSCOP LEU 11 iunie

Mare grijă încotro îţi canalizezi astăzi energia, pentru că eşti cam nervos şi mai ales cam neglijent şi reacţia ta impulsivă poate strica totul.

Intervii într-un mod cam abrupt, gata să închei aici o acţiune doar pentru că aşa ţi s-a năzărit, deci fii cu mare băgare de seamă în faţa reacţiilor de moment, pentru că nu se vor dovedi a fi şi cele mai înţelepte.

Dacă te grăbeşti să spui ce-ţi trece prin minte, rişti să greşeşti, dar probabil ţi se cere un răspuns extrem de rapid şi acesta e singurul care-ţi vine. Pregăteşte-te pentru o răsturnare de situaţie neprevăzută şi riscantă.

HOROSCOP FECIOARĂ 11 iunie

Planurile pe care le-ai pregătit în cele mai mici detalii împreună cu familia cunosc un impas, poate pentru a-ţi atrage atenţia că ai scăpat ceva din vedere.

Posibil să fi intervenit un impediment, dar care poate fi depăşit cu brio dacă vă uniţi cu toţii forţele, cu mic şi mare, în acelaşi sens.

Ascultaţi-vă unii pe alţii, folosiţi-vă de ideile puse la comun, pentru că aceste oprelişti sunt minore şi pot fi date la o parte prin efort comun. Hopurile de acest gen sunt inerente şi aveţi cu toţii ceva de învăţat din ele, dar tot împreună le veţi rezolva.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27