HOROSCOP, luni, 10 octombrie 2016

BERBEC

Va ambitionati sa terminati un proiect, desi toata lumea va spune ca nu aveti sanse de reusita. Prin munca le veti demonstra ca orice se poate.

TAUR

In viata voastra revine o persoana pe care nu ati mai vazut-o de mult timp. Au existat cateva probleme intre voi, insa acum s-a rezolvat totul si reluati relatia de prietenie.

GEMENI

Va fi o zi linistita. Pe seara o sa aveti de facut un drum putin mai lung pentru a rezolva ceva legat de locul de munca. Chiar si asa, calatoria va va face placere.

RAC

Aveti o energie iesita din comun. Parca vreti sa terminati toate treburile din saptamana asta intr-o singura zi. Acasa va asteapta o surpriza.

LEU

Va apuca un dor nebun de cineva. Din pacate, persoana se afla la mare departare, dar asta nu va opreste sa va urcati in masina sis a ii faceti o vizita.

FECIOARA

Va ganditi serios sa faceti o schimbare in viata voastra. In privinta carierei nu se poate face nimic acum, asa ca va indreptati atentia catre relatia cu partenerul de viata.

BALANȚA

Sunteti nerabdatori sa aflati deznodamantul unei povesti care a inceput acum cateva saptamani. Aveti planuri mari pentru aceasta zi pe care cu greu o veti uita.

SCORPION

Sunteti extrem de relaxati si v-ati propus ca aceasta relaxare sa dureze toata saptamana. Ati rezolvat tot ce aveati de facut pana acum, deci sunteti pe drumul cel bun.

SĂGETĂTOR

O suma castigata sau primita va va face sa priviti cu mai multa incredere un proiect la care ati muncit foarte mult. Simtiti ca vi s-a luat o piatra de pe suflet.

CAPRICORN

Transmiteti un mesaj important pentru colegii vostri si toti sunt interesati de cele spuse de voi. O sa primiti o multime de telefoane, pentru ca unora nu le va fi foarte clar si vor cere sa fie lamuriti.

VĂRSĂTOR

Faptul ca nu vi se recunosc meritele incepe sa va enerveze si spuneti direct ceea ce credeti. Sunteti o persoana foarte sincera, care nu isi ascunde punctul de vedere.

PEȘTI

Dati dovada de multa maturitate cand apare o problema financiara. O sa va comportati exemplar si o sa ajungeti un model pentru cei din jur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel