Urmărește emisiunea live


HOROSCOP, luni, 10 aprilie 2017

Balanța

Este o zi excelenta, in care pot avea loc doar evenimente deosebite. Te simti centrul universului, pentru ca in jurul tau graviteaza numai vesti bune, oameni cu care ai ce vorbi, evenimente speciale. Ai numai motive de bucurie pentru ca orice problema anterioara se poate rezolva azi ca prin minune. Poti intalni o persoana cu care te simti pe aceeasi lungime de unda si de aici se poate naste o relatie de viitor de toata frumusetea. Ca e o sansa de iubire sau de colaborare profesionala, din acest moment se poate spune ca ai castigat un prieten.

Scorpion

Daca nu incerci sa le controlezi pe toate, vei vedea ca propria intuitie te va duce acolo unde trebuie sa ajungi, deci lasa-te purtat de val. Inabusa gandirea, care poate veni cu reguli mult prea stricte pentru situatia de fata. Esti intr-un moment in care numai sufletul te va ajuta sa iei cele mai bune decizii, fara a incerca nici sa le stii pe toate dinainte, nici sa le conduci tu intr-o anumita directie, asa cum ar vrea ratiunea. Asteapta, imagineaza-ti ca esti o frunza dusa de apele care curg la vale si te vei trezi, la un moment dat, ca ai ajuns la destinatie fara sa fi facut eforturi prea mari decat sa plutesti in voie.

Săgetător

Este vremea sa te apuci serios de treaba, pentru ca esti la inceputul unui proiect in care vei investi tot ce ai mai bun si mai frumos in tine. Idei, ganduri, emotii, vise, toate vor fi canalizate in acelasi scop minunat si vor da nastere unor roade demne de toata mandria si bucuria. Apuca-te deci de munca, nu mai e vreme de pierdut, pentru ca detii toate resursele necesare succesului. Se presupune ca ai acumulat deja cunostintele, informatia si experienta potrivita pentru acest mare tel, mai trebuie doar sa-i dai startul iar acum e momentul ideal: la drum, asadar!

Capricorn

Ai ajuns la capatul unui proiect si deja poti sarbatori reusita! Ai parcurs un drum anevoios, ai muncit din greu, dar esti multumit de rezultate. Acum, privind inapoi, spui ca nici nu mai conteaza eforturile depuse in ultima perioada pentru a ajunge aici, ci conteaza numai sentimentul de satisfactie a muncii implinite care te invaluie acum si te face sa te simti bine. Meriti felicitari, tocmai pentru ca ai trecut prin suficiente probe pe parcurs, cand aproape ca ai fi fost tentat sa renunti, dar iata ca insistenta si rabdarea iti sunt acum rasplatite pe deplin!

Vărsător

Ai timp berechet sa stai si sa cantaresti o situatie incurcata. Nu te impinge nimic si nimeni de la spate sa te grabesti sa dai un raspuns imediat, deci ia-ti tot timpul necesar pentru a chibzui si a privi lucrurile din toate directiile posibile, ca abia dupa aceea sa extragi concluzia finala. Cu cat analizezi mai atent, cu atat descoperi mai multe puncte de vedere si esti multumit ca ai avut suficient timp sa verifici totul cu atentie, pentru ca daca ai fi fost presat de termene limita, ai fi luat decizii pripite. Profita de ragazul primit in dar!

Pești

Ar fi doua directii la fel de interesante catre care ai o atractie deosebita, dar totusi nu le poti duce pe amandoua la capat cu succes. Cel mai greu va fi sa alegi planul cel mai potrivit, compatibil cu energia de care dai azi dovada, pentru ca e foarte posibil sa faci o alegere acum, dar sa ramai cu gandul la cealalta intrebandu-te intruna ce-ar fi fost daca o alegeai de cealalta? Nu renunta la cel de-al doilea plan, amana-l doar, pentru ca s-ar putea sa te ocupi si de el daca-ti mai ramane timp dupa aceea.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel