Horoscop, Jupiter Scorpion. Cum sunt afectate zodiile

Tranziţia lui Jupiter în zodia Scorpion îşi pune amprenta pe fiecare nativ în parte, cei mai afectaţi fiind aceia care aparţin Semnelor de Apă. 

Berbec

E vremea să fii mai deschisă în privinţa mentalităţii şi să îţi lărgeşti orizonturile. O schimbare în viaţa ta e binevenită în următoarele luni, motiv pentru care eşti încurajată să iei decizii demne de personalitatea ta. O persoană ca tine îşi găseşte cu greu locul şi chiar dacă familia te sfătuieşte să te aşezi la casa ta, Jupiter te îndeamnă să mai călătoreşti, să descoperi oameni şi locuri memorabile. 

Taur

Pentru tine, dragostea pluteşte în aer! Casa relaţiilor este puternic influenţată de tranziţia lui Jupiter în Scorpion, aşa că aşteaptă-te să cunoşti o persoană care îţi va cădea cu tronc încă din primul moment. Ai încredere în tine, arăţi bine, eşti un om vivace, deci ai tot ce îţi trebuie pentru a cuceri. Orice ar fi, nu renunţa la ceea ce te face fericită!

Gemeni

În lunile următoare, va trebui să ai ceva mai multă grijă de sănătate, căci afecţiunile din ultima vreme au avansat. Chiar dacă nu îţi face plăcere să mergi la medic, încearcă să îţi iei inima în dinţi şi să ceri sfatul unui specialist. Ai grijă la stilul de viaţă! Nu ar strica să faci câteva schimbări în alimentaţie şi programul de odihnă. Nu de alta, dar s-ar putea să devii o cu totul şi cu totul altă persoană, de care vei fi extrem de mulţumită.

Rac

Ridică-te şi străluceşte! Aceasta ar fi deviza de care trebuie să ţii cont în perioada următoare, căci Jupiter îţi oferă un imbold ca niciodată, exact lucrul de care aveai nevoie şi pe care l-ai aşteptat de multă vreme. Vei deveni din ce în ce mai cunoscută şi, mai ales, vei avea ocazia să te faci remarcată în cercul tău de prieteni. Dat fiind faptul că nu eşti o persoană prea expansivă, profită din plin de această oportunitate. 

Leu

Eşti puţin confuză şi nu ştii în ce direcţie să te îndrepţi, dacă e momentul să îţi cauţi un job mai bun sau trebuie să rămâi acolo unde ţi-e locul? Nici relaţia cu partenerul de viaţă nu te mulţumeşte, deci ai putea în vedere eventuale schimbări. Totuşi, ai grijă să nu te ataşezi prea mult, căci vei fi singura care va avea de suferit. 

Fecioară

Trecerea lui Jupiter în Scorpion va cam agita spiritele în viaţa ta. Va trebui să faci faţă unor noi provocări de ordin profesional, care îţi vor da peste cap agenda şi, mai ales, abilităţile înăscute. S-ar putea să fii pusă să faci lucruri la care nu te pricepi sau, mai degrabă, să gestionezi situaţii cu care nu ai mai avut de-a face. Nu te speria şi încearcă să iei lucrurile pe rând. 

Balanţă

În perioada următoare, viaţa ta începe să se echilibreze şi să prindă contur. În sfârşit, te simţi mai împăcată cu tine însăţi, nu mai ţii ranchiuni şi te simţi, cu adevărat, împlinită. S-ar putea ca cei dragi să îţi facă o surprize de zile mari însă asta doar dacă vei şti să fii recunoscătoare Universului pentru ceea ce ai. Te aşteaptă zile senine şi pline de iubire! 

Scorpion

Dintre toate zodiile, se pare că tu eşti cea mai afectată. Nu numai că vei fi forţată de-a dreptul să iei viaţa în piept, dar s-ar putea ca certurile şi conflictele din ultimele zile să te scoată din sărite şi să te facă să îţi pierzi răbdarea şi bunul simţ. Orice s-ar întâmpla în viaţa ta, ţine capul sus şi nu lăsa răutăţile să te domine. Eşti o persoană care stârneşte invidia pe oriunde ar trece. 

Săgetător

Renunţă la a te mai implica în orice problemă de ordin emoţional şi lasă lucrurile să meargă de la sine. Urmează o perioadă liniştită pentru tine, dar la sfârşitul acestui an, Jupiter te va pune din nou pe jar. E posibil să te simţi mai stresată ca de obicei şi să cauţi liniştea în yoga şi exerciţii psihologice. Trebuie să lucrezi cu eul tău interior şi să îţi asculţi mai des intuiţia. Treci peste blocajele emoţionale, căci te aşteaptă momente în care va trebui să arăţi cine eşti cu adevărat. 

Capricorn

Încearcă să mai laşi munca la birou şi oferă timp familiei şi prietenilor tăi. Parcă ai cam uitat să te distrezi alături de ei, să petreci şi să te bucuri de minunile vieţii. Îţi trebuie un imbold, care să te pună pe picioare şi acea dorinţă de a trăi frumos. Viaţa nu e făcută numai din muncă şi a-i face pe plac şefului tău. 

Vărsător

Jupiter îţi va aduce mult noroc, asta dacă renunţi la gândirea negativă şi la ideile tale preconcepute. Nu îţi mai pune singură bariere şi îndreaptă-te spre necunoscut, aşa cum e el. Jupiter te va ghida în fiecare călătorie şi îţi va arăta drumul potrivit. Nu îţi fie teamă de obstacole, căci ele sunt menite să te ambiţioneze. 

Peşti

Profită de această perioadă şi lucrează la dezvoltarea ta personală. Poţi să urmezi un curs sau să îţi îmbunătăţeşti stilul de viaţă. Vei simţi nevoia să înveţi lucruri noi, să îţi aprofundezi cunoştinţele şi, de ce nu, să intri într-un domeniu pe care nu îl cunoşti foarte bine. Riscă! Jupiter îţi va fi aliat, dar în acelaşi timp, te va supune unor încercări, potrivit clickpentrufemei.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel