Horoscop, joi, 9 august, 2018

Crişan Andreescu / 09 aug 2018 / 07:17 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Horoscop. Scorpionii sunt foarte preocupați de schimbările pe care le resimt în relaţia lor cu alte persoane. Pentru Săgetători, ca să aibă o zi de succes, să-și aleagă cu grijă spaţiul în care își desfăşori activitatea, deoarece reuşita zilei depinde enorm de anturajul în care se află.

Horoscop, 9 august 2018, BALANȚĂ

Toate merg bine în colectivul din care faci parte, dar de data aceasta pui mai mare accent pe cooperare decât pe afirmare personală. Îţi cunoşti rolul în acest grup, dar nu vrei să ieşi cu nimic în evidenţă, considerând că acum contează mai mult să vă completaţi unii pe alţii şi nu să luptaţi fiecare pentru supremaţie.

Acum recunoşti că ar fi altul mai bun decât tine mai potrivit în funcţia superioară, deci îl vei accepta uşor ca lider, pentru că ştie mai multe, are soluţii profitabile şi, la urma urmei, ai şi tu multe de învăţat de la el.

Horoscop, 9 august 2018, SCORPION

Eşti foarte preocupat de schimbările pe care le resimţi în relaţia ta cu alte persoane. Simţi că s-a modificat ceva în atitudinea lor faţă de tine, dar şi tu îi priveşti altfel, semn că te-ai maturizat, că ai învăţat mai multe despre oameni.

Mai bine zis, ceea ce aştepţi tu despre ceilalţi generează condiţiile optime pentru a găsi exact acel gen de persoane care îţi plac.

Oamenii sunt o oglindă a propriilor tale vise şi dorinţe, pentru că ceea ce-ţi doreşti atragi în viaţa ta. Ai avut încredere în intuiţia ta atunci când ai primit aceşti oameni în viaţa ta, iar acum culegi roadele încrederii investite.

Horoscop, 9 august 2018, SĂGETĂTOR

Ca să ai o zi de succes, alege-ţi cu grijă spaţiul în care îţi desfăşori activitatea, deoarece reuşita zilei depinde enorm de anturajul în care te afli. Dacă nimereşti printre oameni trişti, împovăraţi de griji şi lipsuri, e absolut firesc să te influenţeze şi pe tine în acelaşi mod, alunecând spre o zonă sumbră din punct de vedere emoţional.

Dar dacă ai norocul să te înconjori de oameni veseli, tonici, care văd întotdeauna partea bună a lucrurilor, atunci toate îţi vor merge de minune! De tine depinde care taler al balanţei îl înclini astăzi: cel de sus sau cel de jos?

Horoscop, 9 august 2018, CAPRICORN

Atmosfera este foarte plăcută în mediul familial şi e o bucurie să te întorci acasă după o zi de lucru, pentru că acolo te aşteaptă persoane dragi care te primesc cu braţele deschise.

Veştile care vin de la rudele de departe sunt şi ele motiv de sărbătoare, pentru că afli numai lucruri bune despre viitoare căsătorii, despre copii nou-născuţi, despre mutări în casă nouă, vacanţe reuşite sau orice alte evenimente importante şi fericite din viaţa celor la care ţii.

Horoscop, 9 august 2018, VĂRSĂTOR

Copiii sunt cel mai frumos lucru al vieţii tale, deci apropie-te de ei şi adu-ţi aminte să scoţi şi tu mai mult la iveală copilul din tine. Lasă încrâncenările, grijile, problemele, scoate aceste cuvinte din vocabular, şi lasă-te condus de joc, aşa cum făceai când erai mic.

Indiferent de vârsta pe care o ai, vei vedea că există încă în adâncul sufletului tău un copil care cere atenţie, care vrea să iasă afară să se joace, ca atare dezbracă haina omului matur, sobru şi responsabil şi eliberează acel copil.

Dă-i voie să se joace, să râdă şi să fie liber! Prezenţa familiei alături va stimula cumva acest joc, şi te simţi ocrotit, răsfăţat, îmbrăţişat, aşa ca odinioară. Aceeaşi energie minunată o reverşi şi tu, la rându-ţi, asupra celor mici!

Horoscop, 9 august 2018, PEȘTI

Azi poţi avea revelaţia misiunii tale personale în această viaţă, descoperind că nu neapărat banii, succesul sau puterea sunt cele mai importante vârfuri de atins! Vei vedea că e altceva mult mai preţios de valorificat, şi aceasta e cunoaşterea!

Azi ai putea întâlni o persoană sau ai putea citi o carte sau pur şi simplu primeşti, pe cine ştie ce căi, un mesaj care te va pune pe gânduri.

Stând şi analizând rostul acestor informaţii, aprofundând prin şi mai mult studiu cele tocmai aflate, vei descoperi că pot deschide o cale nouă de ascensiune pentru tine, ducându-te, pas cu pas, mai aproape de misiunea ta pe lume.

Nu privi superficial ceea ce îţi apare azi în cale, fie că sunt oameni, simboluri, cuvinte sau idei, ci stai şi chibzuieşte ce vor ele să-ţi spună! Pune mâna pe o carte: vei găsi acolo un paragraf care dă răspunsul întrebării tale actuale!


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22