Horoscop, joi, 7 iunie, 2018

Horoscop. Leii se află într-un anturaj constructiv, în care simt că dau randament în orice activitate colectivă. Fecioarele au o rezistență de invidiat în această zi. 

HOROSCOP BERBEC 7 iunie

Nu nimereşti în cea mai veselă companie iar tristeţea celor din jur te influenţează şi pe tine. Îţi pierzi curajul, energia, cheful, buna dispoziţie când te uiţi la ei cum îşi plâng permanent de milă şi nu găseşti în tine forţa de a-i ridica tu pe ei înapoi la lumină, practic, ei te trag pe tine mai jos, pe panta depresiei şi a pesimismului, încât te alături lor într-un cor al plângerii.

Poate ai şi tu motivele tale de nefericire încât e normal să rezonezi mai uşor la problemele altora, decât la bucurie.

HOROSCOP TAUR 7 iunie

O afacere pe cont propriu ar fi cea mai înţeleaptă decizie pe care ai putea s-o iei acum. Poate deja ai acumulat un capital care aşteaptă să fie investit într-o direcţie din care, într-o zi, ar putea apărea beneficii materiale promiţătoare.

Dacă te bate demult gândul să porneşti de unul singur într-o afacere sau un proiect cu conotaţii financiare, acum ar fi momentul ideal, dar nu te aştepta la câştiguri peste noapte. Ţi se cere efort, răbdare şi curaj până vor apărea şi rezultatele sperate!

HOROSCOP GEMENI 7 iunie

Se vede că eşti obosit, pentru că practic nu ai chef de nicio activitate care te-ar putea solicita câtuşi de puţin. Ai nevoie de somn, de linişte, de odihnă, vrei să stai pe acasă fără să te bată nimeni la cap, dar crezi că ai parte de aşa ceva?

Exact când ţi-e lumea mai dragă, apar tot felul de situaţii zgomotoase şi iritante ce te deconectează de la sursa ta de relaxare. Şi azi mai ai de muncit, şi azi mai ai de depus eforturi pentru diverse activităţi de week-end, dar nu crâcneşti. Ţi le asumi cu responsabilitate şi faci tot posibilul să te achiţi cât mai repede de sarcini.

HOROSCOP RAC 7 iunie

Aşteaptă-te la discuţii în contradictoriu, la controverse şi animozităţi în orice încercare de comunicare, pentru că nici tu, nici ceilalţi nu vă puteţi abţine de la remarci acide.

Parcă ai fi prins în mijlocul unei furtuni şi nu ştii încotro să mergi, orice ai face. Lucrurile se precipită şi nasc o stare de nervozitate extremă. Şi tu eşti irascibil, fără îndoială, dar ai şi ghinionul să te afli printre oameni agresivi din fire care toarnă gaz pe foc la o banală dispută.

HOROSCOP LEU 7 iunie

Te afli într-un anturaj constructiv, în care simţi că dai randament în orice activitate colectivă. Vă completaţi unii pe alţii, vă susţineţi reciproc şi, la cooperarea de care daţi dovadă, şi roadele vor fi foarte promiţătoare.

Încearcă să te alături oamenilor deschişi la dialog şi fii şi tu la fel de cooperant, pentru că numai împreună puteţi ajunge la roade de care vă veţi folosi cu toţii. Singur îţi va fi mai greu şi vei avea mereu impresia că ai nevoie de cineva alături să te ajute. Azi ai pe cine te baza!

HOROSCOP FECIOARĂ 7 iunie

Ai o rezistenţă de invidiat, pentru că tu suporţi orice situaţie, oricât de complicată ar fi. Se vede că ai trecut prin multe şi nu renunţi când pare mai dificil, dimpotrivă, te înarmezi cu atâta forţă, încât nimic nu te clinteşte! Viaţa te-a învăţat atâtea lucruri utile care acum te ajută să rezişti.

Nimeni nu te întrece când vine vorba de răbdare, aşteptare, perseverenţă, tenacitate, voinţă, pentru că tu nu te grăbeşti. Eşti de părere că totul are o rezolvare, oricât ar dura, de aceea îţi vezi de treabă fără să pretinzi rezultate imediate.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel