HOROSCOP, joi, 31 august 2017

Balanță

Esti cam dezinteresat si nu prea te trage ata la treaba, cel putin nu la actualul serviciu, ci te tot gandesti la o schimbare in cariera. Daca salariul nu te mai satisface, daca ceva nu mai merge asa de bine la locul de munca, trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa faci ceva: ori sa-i ceri sefului o marire de salariu sau o mai buna recunoastere a meritelor tale, ori sa incepi sa trimiti CV-uri pe la alte companii, ca nici nu stii de unde sare iepurele. Dar, pana una – alta, ar fi bine sa cauti o noua sursa de venit, sa incepi sa faci ceva pe cont propriu pentru un ban in plus.

Scorpion

Nedreptatea devine insuportabila pentru tine, si te ridici cu vehementa impotriva celor care nu stiu sa respecte adevarul sau legea. Ca e vorba de legi scrise incalcate de unii cu buna stiinta, sau de niste legi ale bunului simt de care unii nu tin cont, te irita atitudinea obraznica a unora si incerci sa iei unele masuri severe. Lupta cu cei care nu vor sa se supuna acestor reguli, pentru a nu-i lasa sa castige ceva pe nedrept. Cand e in joc adevarul sau justitia, nimeni nu te poate opri, si esti gata sa militezi pentru a le redobandi si a le impune in fata tuturor ca puncte de reper.

Săgetător

Azi ai niste emotii cu totul aparte in preajma unor persoane care emit energii puternice. Tu devii un fel de antena a acestor stari, le receptionezi si le amplifici si mai mult, fie bune, fie rele. Esti sensibil la orice stimul, simturile tale sunt ascutite la maxim, si simti tot ce se petrece in jurul tau prin intermediul inimii. In interiorul tau sunt catalizate toate aceste emotii si transformate in reactii ale corpului. O veste proasta se traduce printr-o stare de disconfort fizic. O veste excelenta genereaza o explozie de energie pozitiva. Deci tot ce vine spre tine sub forma de senzatii se manifesta prin reactii in functie de polaritatea emotiei: cu plus sau cu minus.

Capricorn

Inima ta bate mai tare inaintea unui eveniment care deschide o perspectiva complet noua in fata ochilor. Ai si emotii, dar si o dorinta fantastica de a porni la drum, convins ca, la final, te asteapta satisfactii dintre cele mai mari. Daca mai esti si stimulat de cei dragi, sustinut de pe margine, incurajat sa continui cu incredere si cu pasiune, succesul este din ce in ce mai aproape. Nici tie nu-ti vine a crede ce bine evolueaza lucrurile, dar la originea acestei reusite sunt placerea de a munci, bucuria de a face ceva nou, dar si un dram de inconstienta tinereasca.

Vărsător

Daca discuti si cu altii despre planurile tale cele mai frumoase, ai putea primi o multime de sfaturi folositoare care te-ar putea trimite mai repede spre scopul tau final. Nu pastra doar pentru tine proiectele la care visezi, oricat de ciudate ar suna pentru altii, pentru ca azi ai putea descoperi si alte persoane cu vise similare si poti urma sfaturile venite de la acestea. Nici un vis nu e nici prea indraznet, nici prea inalt pentru nimeni, si poti vedea ca si altii viseaza la fel ca si tine. Nu te teme ca visezi ceva ce pare, pentru multi, imposibil. Azi vei intalni oameni care au reusit sa-si implineasca visul, chiar daca initial parea doar o iluzie, semn ca se poate orice!

Pești

Apare o perspectiva noua care pe altul l-ar entuziasma, dar nu si pe tine. Ramai foarte precaut in fata noului, pentru ca nu esti sigur ca duce intr-o directie atat de buna pe cat pare. Pacat, ai putea rata o sansa excelenta daca lasi indoiala sa te conduca, pentru ca daca ai lasa un pic lucrurile la voia intamplarii, ai putea avea parte de reusite grozave. Daca spui nu de la primele semne, sansa va trece pe langa tine si nu vei sti sa profiti de ea, descoperind prea tarziu cat de buna era, poate atunci cand vei vedea ca altcineva beneficiaza de acea ocazie minunata!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel