Horoscop, joi, 30 august, 2018

Horoscop. Lucrurile cele mai bune pentru Gemeni  sunt şi cele mai simple, de aceea azi găsesc un motiv de bucurie chiar şi în cele mai mărunte preocupări. Fecioarele vor primi   soluţii la problemele care îi frământă pe căi mai puţin obişnuite, ca atare trebuie să fie atenți  la orice detaliu pe care îl aud.

Horoscop, 30 august 2018, BERBEC

O scânteie nouă se aprinde azi în mintea ta şi devine, încetul cu încetul, un fel de far călăuzitor către viitor.

Probabil îţi vine o idee nouă care te poate propulsa într-o cu totul altă direcţie decât înainte şi devii din ce în ce mai atras de acel punct luminos de la capăt. Cu cât te apropii mai mult de acel punct de apogeu, cu atât motivaţia ta creşte mai mult, şi abia aştepţi să culegi roadele acestor planuri măreţe.

Eşti conştient că depinde numai de tine felul cum îndeplineşti acest vis, dar important e să menţii aprinsă această scânteie şi s-o amplifici cu fiecare pas care te duce mai aproape de succes.

Horoscop, 30 august 2018, TAUR

Nu vrei nimic altceva decât să te bucuri de liniştea casei tale. Preferi să-ţi petreci ziua în familie, în mediul cu care eşti obişnuit, fără a visa la nimic care ţi-ar putea strica pacea care te copleşeşte.

Chiar dacă sunt aceleaşi lucruri de zi cu zi pe care le ştii pe din afară şi care te plictisesc, preferi să te ocupi de ele, din puţină comoditate.

Dacă ar apărea altceva mai interesant, ai respinge din start oferta, pentru că nu dai semne că ai avea chef de ceva. Orice activitate statică, sedentară, pasivă, îţi e pe plac, de parcă nu ai vrea să te deranjeze nimeni şi nimic din lenea instalată. Meriţi şi tu o zi de totală detaşare!

Horoscop, 30 august 2018, GEMENI

Lucrurile cele mai bune sunt şi cele mai simple, de aceea azi găseşti un motiv de bucurie chiar şi în cele mai mărunte preocupări.

Nu ai pretenţii imense de la ceea ce întâlneşti pe parcursul acestei zile, ci reuşeşti să zâmbeşti de la un fleac dar care apare într-un ambalaj atât de plăcut, încât ţi se pare fantastic!

Nu pretinde lucruri ieşite din comun pentru a fi fericit, ci poţi descoperi un motiv să te simţi bine chiar şi în cele mai comune aspecte cu care te întâlneşti azi: o vizită la magazin, un film la televizor sau o cafea băută în familie pot avea efecte binefăcătoare!

Horoscop, 30 august 2018, RAC

Va fi greu să te împarţi între cele două planuri cărora le acorzi la fel de multă importanţă. Pe de o parte, ai dori să ieşi în lume, să socializezi, să-ţi faci noi prieteni – iar ocazii ar fi destule pe parcursul zilei – dar, pe de altă parte, parcă ţi-ai dori să stai mai mult cu familia, care are nevoie de prezenţa ta.

Există o soluţie optimă: ia-ţi familia şi ieşiţi împreună undeva, pentru că aşa ai să petreci ore superbe alături de copii, părinţi sau partenerul de viaţă, dar în acelaşi timp ai şansa de a întâlni şi o mulţime de cunoştinţe cu care să stai de vorbă.

Horoscop, 30 august 2018, LEU

Cineva îţi oferă o informaţie care devine de fapt o garanţie că eşti pe calea cea bună spre un succes la care visezi.

Aveai nevoie de această confirmare, care sună ca o aprobare, ca un stimulent să nu te opreşti din drum, pentru că nu mai e mult şi vei ajunge acolo unde ţi-ai propus.

Nici ţie nu-ţi vine a crede să vezi că lumea te aprobă de pe margine şi te împinge de la spate să duci la îndeplinire ceea ce ai început, semn că a fost un ţel bine ales cu mari şanse de reuşită. E o plăcere să lupţi mai departe când te ştii susţinut în acest fel!

Horoscop, 30 august 2018, FECIOARĂ

Uneori, primeşti soluţii la problemele care te frământă pe căi mai puţin obişnuite, ca atare fii atent la orice detaliu pe care îl auzi.

Urechile sunt receptorul celor mai bune soluţii în situaţia de faţă, deci trage cu urechea: la un mesaj auzit pe stradă, la o idee sosită prin telefon sau de la radio, pentru că pe calea sunetului va ajunge la tine răspunsul de care aveai nevoie.

Chiar şi o melodie auzită din întâmplare în autobuz poate conţine un mesaj foarte precis pentru tine, ca atare sfatul zilei de azi e: stai cu urechile pâlnie la tot ce vine spre tine. Apare exact mesajul de care ai nevoie!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel