HOROSCOP, joi, 3 august 2017

Berbec 

Nu poti fi numai tu liderul intr-o actiune care a ajuns intr-un impas. Iti recunosti neputinta sau nestiinta intr-o situatie care te depaseste, recunoscand, cu aceasta ocazie, ca exista altii mult mai bine pregatiti, potriviti pentru pozitia de lider. Apare cineva care preia conducerea proiectului caruia tu nu-i mai dai de capat si, chiar daca iti convine sau nu, il vei urma intocmai, pentru ca stie ce spune. Tu stii sa treci cu vederea multe, faci compromisuri si mai ales lasi orgoliile deoparte atunci cand trebuie, daca e in joc succesul tau, deci merita sa pleci capul in fata acestei persoane care, cel putin azi, e mult mai potrivita in pozitia de sef.

Taur

Ti-ai facut iluzii cu privire la interventia salvatoare a unui amic intr-un plan in care chiar aveai nevoie de ajutor. Din exces de zel, intr-un moment de infatuare, ti-a promis marea cu sarea si tu te-ai bazat pe angajamentele sale, iar acum, cand ar fi momentul sa participe efectiv in modul in care a promis, il vezi ca intoarce spatele si-si incalca astfel cuvantul dat. E o lectie buna de viata sa nu te mai increzi in oricine, mai bine zis sa inveti sa te descurci singur, fara a visa miracole de la altii care nu fac altceva decat sa promita.

Gemeni 

Unii nu isi dau seama ca transmit informatii eronate care ar putea sta la baza unei actiuni care, mai devreme sau mai tarziu, isi va arata directia gresita. Nu crede chiar tot ce spun ceilalti, nu lua de bune toate datele pe care le emit ca litera de lege, pentru ca nu sunt verificate pe deplin. E bine sa mai ai o sursa de informare, sa te documentezi atent altfel te vei trezi in fata unui impas in care sa-ti dai seama ca ai mers pe un drum gresit care ar fi putut fi evitat daca te-ai fi documentat mai atent chiar in prima etapa. Nu porni ceva fara sa fii sigur ca sunt informatii suta la sute corecte, reale, sigure.

Rac 

Discutiile pe care le poti cu partenerul de viata au un efect pozitiv asupra voastra, in cuplu, iar respectul si increderea reciproca se amplifica. La tot ce propui tu, din partea celuilalt vin doar cuvinte de incurajare si intentii sincere de a participa trup si suflet, tot asa cum si tu spui imediat da la tot ce are partenerul de spus. Reusiti sa conlucrati excelent, punand fiecare in joc calitatile care i se cer pentru o relatie minunata: unul investeste suflet, celalalt ratiune, unul deschide drumul, celalalt urmeaza.

Leu

Calatoriile in interes de serviciu sunt la ordinea zilei. Poate nu esti tu in cea mai buna stare pentru a pleca la drum, dar, daca e ordin de sus, faci cum spune seful. Pe cat de abatut pleci la drum, pe atat de multumit vii inapoi, pentru a aduce la cunostinta tot ce ai reusit sa faci, pentru ca e vorba de deplasari fructuoase, cu tot felul de probleme rezolvate cu succes. Vestile care sosesc de departe au semnificatii speciale pentru planurile in desfasurare, la serviciu, ca atare tine cont de sfaturile sosite prin caile de comunicare la care ai acces.

Fecioară

Visele tale ajung intr-un punct sensibil in care risti sa renunti la ce doreai sa atingi. E un hop inerent in drumul oricui catre succes, cand incepi sa te indoiesti singur ca ceea ce visezi chiar este posibil, dar tocmai in astfel de momente trebuie sa-ti aduni mai tare fortele ca sa depasesti momentul. Cei din jur sunt vinovati de aceste suspiciuni care ti se baga pe sub piele, pentru ca ei te trag inapoi, spun nus e poate la orice, iti prezinta viitorul in culori sumbre si incepi sa gandesti ca ei. Nu renunta, visul tau nu e acelasi cu visul lor, deci numai de tine depinde ca tu sa ajungi acolo unde ti-ai propus, trecand peste obstacole cu capul sus si cu fermitate.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel