HOROSCOP, joi, 28 decembrie 2017

Berbec

Azi ai o sansa cu totul speciala de a te remarca, de a atrage toate privirile asupra ta, pentru ca esti, de departe, cel mai bun intr-o confruntare. Increderea deplina care ti se citeste pe chip te ajuta sa iesi in evidenta si astfel toata lumea sa-ti remarce suprematia si calitatile.

Lumea va vorbi despre tine azi in termeni elogiosi, semn ca ti se recunoaste valoarea si unicitatea intr-un anumit domeniu, ca atare fa un pas in fata si arata lumii mai clar la ce esti tu cel mai bun.

Orice examen, orice confruntare de forte, orice comparatie cu restul lumii te aseaza pe tine in prim plan, pentru ca meriti toate laudele prin ceea ce reprezinti. Ai motive sa fii mandru de tine!

Taur

Incearca sa nu ai nici un fel de reactie la vestile care vin astazi catre tine sau la actiunile altora fata de tine, pentru ca s-ar putea sa nu fie reactia cea mai potrivita.

Nu e nevoie nici de agresivitate, nici de bucurie exagerata, ci gandeste-te cum sa ramai complet rece la tot ce vezi azi. Vei vedea ca lipsa unei reactii e cel mai bun lucru in situatia de fata, ca sa nu te chinuiesti mai apoi sa repari un eventual raspuns neadecvat.

Nu rade, dar nici nu plange, nu porni nimic dar nici nu incheia nimic, stai pe loc, fara nici un fel de decizie. Sunt momente cand pasivitatea sau indiferenta sunt de preferat, ca si acum: nu fa nimic deci!

Gemeni

Planul pe care-l pornesti azi te entuziasmeaza la maximum si faci tot posibilul sa treci repede de fazele de inceput, cele de pregatire a terenului.

Deja vrei rezultate, nu-ti plac tatonarile initiale cand stabilesti incotro sa mergi, de aceea tragi tare in primele ore pentru a ajunge la un nivel superior al acestei actiuni. Nu te astepta la roade imediate, e un proiect dificil, epuizant, mare consumator de resurse, dar ai toate calitatile pentru a-l duce la indeplinire.

Atat timp cat interesul tau este inca viu iar energia este la cote maxime, te apropii cu pasi mari de reusita.

Rac

Ai doua cai diferite la dispozitie si nu stii pe care s-o apuci. Ambele contin si avantaje si dezavantaje, fata de fiecare ai anumite presentimente, si bune si rele, tocmai de aceea esti atat de derutat.

Daca vreuna din ele ar fi clar dezavantajoasa, ai elimina-o din start, dar nu poti spune asta despre niciun dintre ele. Ambele au si ceva bun de oferit, dar si un pret de platit, ca atare balanta inclina in mod egal spre amandoua.

Totul depinde de starea ta, pentru ca vei alege in functie de emotia pe care ti-o creeaza ori una, ori alta dintre cele doua directii.

Leu

Nu te astepta sa sara prea multa lume in ajutorul tau, nici macar daca le ceri asta foarte clar. In astfel de momente poti descoperi cati prieteni adevarati ai iar azi ai putea avea surpriza sa descoperi ca... e cam gol in preajma ta.

E o lectie buna de viata pentru tine, tu care iti dai si camasa de pe tine uneori pentru cei care au nevoie de sprijin, si cand ai avea si tu nevoie, cine e alaturi de tine? Ei, n-o lua chiar in tragic, pentru ca daca e gol in jurul tau e semn ca doar tu esti cel care detine solutia la situatia in care te afli, deci te descurci mult mai bine singur.

Priveste lucrurile asa, in avantajul tau, si nu te gandi doar ca prietenii dau bir cu fugitii.

Fecioară

Nu poti bate din palme ca sa se intample o minune si visul tau cel mai mare sa devina deja realitate, ca atare educa-ti rabdarea pana ajungi acolo unde vrei.

Esti pe drumul cel bun, asta conteaza, chiar daca evolutia e mai lenta decat ai dori tu. Se stie ca esti o fire grabita si impulsiva care nu prea are rabdare sa inainteze incetisor, dar de data aceasta nu ai incotro. Trebuie sa te supui acestui ritm lent de inaintare, care are si el rostul lui.

Daca te-ai grabi si ai sari peste etape, te-ai trezi la final cu cine stie ce puncte lipsa din constructia ta si vei fi nevoit sa te intorci inapoi sa le rezolvi si pe ele. Ia-o incet, conform evolutiei normale!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel