HOROSCOP, joi, 27 aprilie 2017

Berbec

Esti la un final de drum si simti ca nu mai e nimic de facut si nimic de zis, consideri ca e momentul potrivit sa iei o pauza totala, sa nu te mai gandesti la nimic si sa lasi totul sa alunece in uitare. Seamana cu o renuntare, dar care se va dovedi a fi benefica, deoarece dupa aceasta vine o perioada de linistire a apelor tulburate inainte. Lasa-le asa, nu mai resuscita un plan care chiar nu mai are nici un rost de acum inainte, si inchide acel capitol odata pentru totdeauna, pentru ca nu se mai poate face nimic. Zarurile au fost aruncate si singurul lucru care a mai ramas e linistea si nemiscarea: un mare gol.

Taur

Nu te incapatana sa mergi pe aceeasi cale daca ai vazut deja ca nu duce acolo unde doresti. Fii pregatit sa abandonezi nava de urgenta, inainte de a fi prea tarziu sa mai recuperezi ceva. Uneori, un abandon e mai intelept si mai eficient decat efortul de a mai salva ceva, deci acelasi lucru trebuie sa-l faci si astazi. Lasa in urma tot ce a fost si porneste in alta directie, fara sa te cramponezi de tot ce ai acumulat inainte. E o schimbare de atitudine, de mentalitate, de sens, dar intr-o zi vei aprecia curajul acesta de a lasa totul in urma pentru a reface totul de la zero. Sau, daca nu de la zero, macar de la un nivel suficient de incurajator care sa te duca spre ceva mult mai bun.

Gemeni

Implica-te mai mult, depune pasiune in ceea ce ai de facut, pentru ca succesul acestei zile depinde numai de felul in care participi si tu la actiunile ivite. Ai destula energie sa faci ce ai in plan, deci nu sta pe margine privind la altii cum muncesc, ci pune chiar tu mana pe unelte sa incepi sa construiesti reusita dorita. Cand toata lumea contribuie la fel de implicata si de dornica de succes, roadele apar mult mai repede, si parca iti vine sa pedalezi tot mai repede ca sa ajungi la ce ti-ai propus intr-o clipa. Insista, stimuleaza-i si pe altii sa ti se alature si sa evolueze in acelasi ritm sustinut, pentru ca, doar asa, reusita e din ce in ce mai aproape!

Rac

Esti de mare ajutor persoanei iubite sau celor dragi, in general, pentru ca azi au mai mare nevoie de tine. Esti alaturi de ei cu inima deschisa, preocupat de soarta lor, incercand sa le oferi tot ce-ti sta in putinta pentru a aduce un pic de alinare la greu. Totul va parea mult mai simplu cu tine alaturi, pentru ca gasesti imediat o vorba buna sau o incurajare potrivita pentru a le distrage atentia de la problemele lor, macar pentru cateva minute. E modul tau de a le intoarce aceleasi servicii pe care si ei le-au oferit in situatii similare.

Leu

Se aude clinchet de pahare, de parca ar aparea motiv de celebrat in mediul tau apropiat de prieteni. Daca nu iesi undeva cu amicii dupa serviciu, la o cafea sau la o bere, atunci lucrurile pot deveni si mai sofisticate, in sensul ca ai putea primi o invitatie la o receptie sau la o nunta. Clar ca la asemenea ocazie trebuie sa te prezinti impecabil, ca atare cea mai mare preocupare a ta va deveni vestimentatia. Esti influentat si de cei din jur, pentru ca daca ii vezi pe ceilalti imbracati la patru ace, preocupati de tot ce-i mai scump si mai modern, nu poti fi mai prejos, deci vei face unele investitii in haine mai scumpe. Dar motivul ce se cere sarbatorit merita din plin efortul, caci distractia va fi maxima.

Fecioara

Nu sta retras intr-o astfel de zi, pentru ca cele mai frumoase lucruri se intampla afara, printre oameni, in spatii cat mai numeroase, caci acolo te vei simti in largul tau. Se stie ca esti o fire sociabila care gaseste subiecte de conversatie in orice imprejurare, dar azi ai sansa de a cuceri anturajul printr-o atitudine vesela si un discurs amuzant ce atrage simpatia celor prezenti. Orice activitate in care e nevoie sa iei legatura cu mase largi de oameni (cu un public, clienti in numar mare sau mass-media) atrage usor succesul si popularitatea in fata celor care te urmaresc cu placere si admiratie.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel