Urmărește emisiunea live


HOROSCOP, joi, 26 aprilie, 2018

Berbec

Visezi să deţii puterea absolută, dar nu te îmbăta cu apă rece! Nu tot ce ţi se pare ţie că e de succes, chiar este, ca atare fii mai realist când îţi propui un scop măreţ.

Cântăreşte-ţi bine forţele, ca nu cumva să ţi se pară doar că deţii toate resursele şi, când vei da piept cu marea provocare, să descoperi că a fost doar o impresie falsă.

E bine să ai maximă încredere în tine însuţi, aşa este, dar nu te privi într-o aură infailibilă, invincibilă, de super-erou: om eşti şi tu, cu limitele tale deci poţi face şi tu erori. Iluzia puterii e cel mai periculos lucru căruia îi poţi pica victimă. Vezi exact cât poţi, ce poţi, pentru a nu alerga după o himeră pe care n-o poţi atinge.

Taur

Tu eşti reprezentantul de seamă al luptei pentru justiţie şi vei îmbrăca haina de judecător, gata să scoţi la iveală adevărul gol-goluţ. Deşi ai mulţi adversari combativi, intuiţia ta îţi spune că lupta lor nu e corectă, că se folosesc de mijloace neadecvate situaţiei de faţă şi, înainte de a duce mai departe acest conflict, caută să le descoperi adevăratele intenţii.

Capacitatea ta de a săpa după adevăr se va solda cu un succes deplin în faţa rivalilor, deci nu te lăsa până nu obţii victoria cu orice preţ, cu atât mai mult că tu lucrezi numai cu instrumente legale, juste, cinstite. Cel vinovat va fi scos la iveală şi va plăti.

Gemeni

Trebuie să ai multă răbdare până ce proiectul la care îţi aduci acum contribuţia să ajungă la nivelul sperat. E o ascensiune lentă, dar solidă, pentru că te bazezi pe fapte concrete, pe date şi cifre, pe instrumente de lucru şi toate contribuie la rezultatele finale de care vei fi mândru.

E o construcţie lentă, de lungă durată, dar ai convingerea că totul înaintează în ritmul cel mai bun către nişte rezultate demne de laudă. Ai încredere deplină în ceea ce te aşteaptă la final, deci nu sări peste etape şi nici nu pretinde rezultate imediate. Încetul cu-ncetul se face oţetul!

Rac 

Reuşita proiectelor începute depinde mult de tovarăşii pe care îi atragi alături de tine pentru acelaşi scop.

Trebuie să fii foarte atent la colaboratori, pentru că ai tendinţa de a aduna oameni pesimişti, negativişti, care ţi-ar putea pune doar beţe în roate la orice pas, şi degeaba ai tu chef de acţiune şi elan, dacă ceilalţi te trag înapoi ca o ghiulea prinsă de picior.

Selectează cu mai multă exigenţă colegii pe care să te bazezi, pentru că nu poţi face treabă bună cu cei care se plâng întruna sau spun nu la orice hop.

Leu

Se ştie că eşti un perfecţionist prin definiţie, dar azi această manie a ta pentru a face totul perfect te va ajuta să atingi succesul. Nu te laşi până ce un anumit proiect nu iese ca la carte şi depui toate eforturile pentru desăvârşire. Ai motive să fii mândru de ceea ce iese azi din mâinile tale, pentru că nu poate fi decât ceva ce merită calificativ maxim.

Ieşi în faţă şi prezintă-ţi opera, pentru că merită să fie admirată, merită să se scrie şi să se vorbească despre asta în termeni elogioşi! Lasă modestia la o parte şi, la nevoie, laudă-te şi singur despre ce ai realizat, deoarece chiar merită!

Fecioară

Drumul pe care ai pornit nu demult duce la un nivel demn de toată aprecierea, pentru că pe parcurs vei acumula noi şi noi informaţii care vor crea, la final, un nivel superior pe care te vei putea baza mai apoi o viaţă. Călătoria în care ai pornit e o şcoală a vieţii şi fiecare etapă mai pune o cărămidă la cel care vei deveni cândva.

Că e un curs de specializare, că e o perioadă de ucenicie sub supravegherea unui expert, tot ce acumulezi acum devine bagaj bogat de cunoştinţe care te va propulsa mai apoi în poziţia de maestru! Trage tare, învaţă, munceşte, pentru că e o ascensiune lentă.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel