HOROSCOP, joi, 25 ianuarie 2018

Balanță

Ai muncit mult, dar ai ajuns undeva la o rascruce de drumuri si nu stii incotro sa mergi. Esti influentat de cei din jur pentru ca auzi pareri foarte contradictorii si fiecare te impinge intr-o cu totul alta directie. Ce sa alegi? Mai bine iei o pauza si astepti sa se mai sedimenteze lucrurile inainte de a intelege mai bine pe ce nivel ai ajuns.

Dupa o vreme, vei privi lucrurile mai detasat si vei sti sa discerni mai usor intre atatea variante disponibile. Ba mai mult, in timp se mai pot ivi inca informatii suplimentare care sa te ajute sa iei o decizie corecta in deplina cunostinta de cauza.

Scorpion

Ai o ocazie unica de a te afirma, de a iesi in fata si a-i demonstra atu-urile cu care esti inzestrat. Este sansa ta, nu o rata din cauza unor slabiciuni de moment. Ti se cere putere de convingere, un dram de tupeu, curajul de a face ceva ce nimeni altcineva nu stie, pentru ca azi se remarca numai oamenii care isi cunosc cu adevarat propria valoare si unicitate.

Ai un as puternic in maneca de care trebuie sa te folosesti cu maxima incredere, pentru ca o eventuala competitie te poate propulsa chiar pe tine in frunte. Fa un pas in fata si arata la ce esti tu cel mai bun!

Săgetător

Competitia nu trebuie sa te sperie, nici conflictul, nici confruntarea directa, pentru ca acesta e drumul care duce spre succes. Stii bine ca nu poti obtine nimic usor, pe gratis, ci e nevoie de un efort sustinut pana ajungi acolo unde visezi.

Important e sa privesti piedicile de pe parcurs ca pe niste provocari demne de laudat pentru ca doar asa descoperi cat de capabil esti si cat de bine faci fata tensiunilor. Daca totul ar veni mult prea simplu, ca pe tava, nu ai aprecia succesul, ci l-ai trata ca pe ceva ce se obtine rapid, deci poate fi si abandonat la fel de repede. Cu cat e mai mare provocarea, cu atat mai demn de lauda e succesul, deci hai, spune da aventurii!

Capricorn 

Rutina pare a fi cel mai mare inamic al planurilor tale, pentru ca nu-ti place sa te impotmolesti in cele mai banale detalii. Ai vrea ca toate sa mearga direct la tinta, fara sa consumi timp pretios pe pasi pe care-i consideri nesemnificativi.

Nu poti scapa insa de acele elemente intermediare, ca atare nu le trata cu indiferenta, pentru ca exact acestea pot sta la baza unui esec cand ti-e lumea mai draga. Nu le ignora, pentru ca ele exista!

Vărsător

Esti foarte preocupat de ce se petrece la munca, de treburile pe care le-ai lasat in asteptare la serviciu, incat te vei putea concentra cu detasare si asupra acestora, gasind unele din cele mai corecte si practice solutii chiar acum.

Este un moment bun sa treci in revista etapele parcurse intr-un proiect la care ti-ai adus contributia in ultima perioada. Ajungi la concluzii importante perfecte pentru un inceput de luna pe care le vei putea pune in aplicare imediat ce va fi posibil.

Pești

Ai ajuns intr-un moment in care stii cat valoreaza timpul. Se vede ca ai capatat mai multa experienta si nu mai lasi timpul sa se scurga inutil, ci profiti de fiecare moment pentru a-l valorifica la maximum.

Treci in revista lunile scurse intr-un sens pornit candva si descoperi ca ai avut parte de multe momente cu totul deosebite ce le-au transformat in punct de reper in destinul tau. Privesti spre viitor cu incredere, planificand deja evenimente deosebite.

Cite„te mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel