HOROSCOP, joi, 23 noiembrie 2017

Berbec 

Te preocupa unele investitii de acasa, cum ar fi aparatura electrocasnica sau mobila, dar nu poti lua decizii de unul singur, ci numai impreuna cu partenerul de viata.

Daca vezi ca si el imbratiseaza cu acelasi interes aceste planuri, ai curaj sa le initiezi in perioada urmatoare, dar daca vezi din partea sa unele rezerve, vei fi mult mai atent asupra proiectelor mai costisitoare.

Poate acesti bani ar fi buni intr-o alta directie, dar visezi totusi si la confortul casei tale, de aceea prima ta alegere ar fi redecorarea locuintei si modernizarea tuturor ustensilelor de care te folosesti acasa.

Taur 

Intri intr-o competitie alaturi de rivali puternici, dar nu ti-e deloc teama de confruntare, pentru ca esti stapan pe situatie si ai toate sansele sa te impui.

Fata de contra-candidatii tai, tu ai un atu forte: un dram de tupeu car te ajuta sa treci peste orice piedica, la care se adauga si resurse imense de energie, care, coroborate, te vor propulsa direct in frunte.

Succesul poate fi al tau, deci implica-te fara teama in lupte de opinii, concursuri sau conflicte din care trebuie sa iesi invingator. Poti fi primul!

Gemeni 

Apreciezi mult compania femeilor, pentru ca te simti in largul tau printre ele. Chiar daca te adaptezi preocuparilor lor, nu e nimic rau in asta, pentru ca si tie iti place uneori sa mai barfesti, si tu esti preocupat de moda, de cosmetice sau esti la fel de interesat de domeniile tipic femeiesti.

Printre femei descoperi astazi o prietena cu care te intelegi foarte bine, cu sansa de a lega o relatie de durata. Oferi si tu multa afectiune, iar ea, la randul sau, are asupra ta un efect benefic, stimulativ.

Rac 

Uneori pui in balanta ce faci tu pentru unii si cum iti raspund ei in astfel de situatii si esti total dezamagit de rezultate, dar asta nu te opreste sa nu mai sari si altadata in ajutor si sa oferi si camasa de pe tine daca ti se cere.

Nu te astepta nici la recunostinta vesnica, nici la elogii pentru interventiile tale in vietile altora, pentru ca unii uita ca mai trebuie sa ofere si ei ceva in schimb. Ei nu ar face la fel pentru tine pentru ca adeseori prietenia nu e echitabila. Unul da mai mult, celalalt primeste bucuros.

Leu 

Esti cam superficial si ai impresia ca, daca ai mai multe variante la dispozitie, te poti juca cu ele. Nu e adevarat! Daca ai mai multe optiuni, nu inseamna ca poti face ce vrei, ci trebuie sa le cantaresti foarte atent ca sa o alegi pe cea mai buna.

Daca pornesti intr-o directie cu gandul ca, daca nu iese, vei porni imediat spre cealalta, te inseli, pentru ca, odata aleasa, aceea va fi solutia finala, ca atare analizeaza argumentele pro si contra si fa o alegere in deplina cunostinta de cauza. Nu vei avea a doua sansa!

Fecioară

Daca pleci la drum, la capat te asteapta evenimente pozitive, care vor incununa tot efortul tau de a ajunge acolo.

Merita sa pleci, indiferent de distanta sau de conditiile de mers, pentru ca va conta mai mult scopul deplasarii si nu ceea ce se intampla pe parcurs.

Vestile care vin de departe (in cazul in care nu poti ajunge tu personal acolo unde se intampla toate) vor fi placute, informatii de care te poti folosi sau o stire aducatoare de fericire. Te bucuri de ceea ce afli de parca ai fi chiar tu actor principal.

Citște mai  multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel