HOROSCOP, joi, 23 martie, 2017

Berbec

Iubirea te face sa plutesti, pur si simplu, toata lumea este a ta si te simti capabil sa rastorni si muntii din loc. Atunci cand ai pe cel drag alaturi, cand te stii iubit si apreciat asa cum esti, sustinut neconditionat de pe margine, capeti aripi si poti mai mult decat ai putea crede! E grozav sa capeti atata incredere in tine insuti, in viitor, in ceilalti, doar pentru ca cineva te iubeste. Evenimentele acestei zile te pot propulsa in frunte, inaintea tuturor, deoarece motorul principal al tuturor succeselor care te vizeaza este iubirea. Esti fericit ca iubesti si esti iubit, si asta iti da putere!

Taur

Joci un rol cheie intr-o situatie instabila, in care nimeni nu reusea sa restabileasca echilibrul. Tu privesti lucrurile mult mai clar, de pe margine, detasat, ai mintea limpede pentru a analiza problema pe toate fetele, fara a te lasa influentat de nimeni, ca, intr-un final, sa extragi o concluzie ferma pe care o vei prezenta si celorlalti. Te irita faptul ca unii isi schimba parerea de la o zi la alta, de aceea esti decis sa iei tu fraiele acestei actiuni pentru a reinstala odata si-odata linistea si armonia. Te comporti ca un om matur, cu scaun la cap, care poate lua azi cele mai serioase si clare decizii, alungand astfel incertitudinea.

Gemeni

Iei taurul de coarne si spui foarte ferm: gata! Desi suna transant si te intrebi si tu daca ai facut bine, vei vedea ca cei din jur te sustin si aplauda curajul de care ai dat dovada, ceea ce iti inspira mai multa incredere ca ai facut ceea ce trebuia. Era nevoie de un astfel de moment in care sa pui punct odata pentru totdeauna unei situatii care nu-si mai avea rostul, iar de acum lucrurile vor reveni, incet-incet, la normal. Ca e o mutare dintr-un loc in care nu te simteai bine, ca e o despartire de o persoana care te facea sa suferi, dup acest gest orizonturile incep deja sa se limpezeasca pentru tine, semn ca ai facut ce era mai bine pentru tine!

Rac

Iti dedici energia relatiei de iubire, care inseamna totul pentru tine in acest moment. Nimic nu ti se pare mai frumos decat sa fii alaturi de cel drag clipa de clipa, sa faceti totul impreuna, sa discutati permanent despre tot ce va inconjoara, punand mai mult accent pe dialog. Va completati perfect unul pe altul si il iubesti parca si mai mult cand vezi cat de mult se implica in viata ta, cat de mult il preocupa soarta ta. Acelasi lucru faci si tu pentru jumatatea ta, pentru ca o consideri perfecta pentru tine, asa cum e. Schimbul de vorbe dulci, de angajamente, de declaratii de iubire te face fericit!

Leu

Vii cam nervos acasa si strici atmosfera de familie cu atitudinea ta. Lasa-i pe cei dragi sa te inconjoare cu veselia lor, cu optimismul lor, pentru ca te-ar putea ajuta sa-ti abata gandul de la problemele cu care te-ai confruntat peste zi. Stii cum se spune: lasa toate grijile la usa atunci cand vii acasa, pentru a nu tensiona inutil viata de cuplu sau de familie cu probleme care chiar nu-i privesc si pe ei. Problemele de serviciu trebuie rezolvate acolo, la serviciu, ca atare nu le discuta cu familia, pentru ca ii stresezi pe toti!

Fecioara

Prietenul la nevoie se cunoaste, toata lumea stie asta, si azi descoperi pe pielea ta cat de important e sa ai alaturi de tine pe cineva care tine cu tine neconditionat. Cele mai bune sfaturi le primesti de la un prieten. Cele mai sincere critici vin tot de la un prieten. Cele mai placute momente le petreci in compania unor amici, deci bucura-te ca ai la cine apela la nevoie pentru o incurajare, pentru un moment de relaxare, pentru un telefon la momentul oportun. Si tu le-ai fost lor alaturi altadata, si a venit momentul optim ca si ei sa-ti intoarca serviciile similare. Un sfat dat de tine candva primeste acum ceva asemanator in schimb, dar schimbul aceasta e cat se poate de sincer si de binevenit.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel