Horoscop, joi, 23 august, 2018

Crişan Andreescu / 22 aug 2018 / 18:45 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop. Capricornii vor da randament maxim numai în acţiunile în care depun pasiune, suflet, plăcere de a munci. Săgetătorii  să se laude  cu bagajul de cunoştinţe acumulat în trecut, căci acum e momentul optim pentru a se  folosi de el.

Horoscop, 23 august 2018, BALANȚĂ

Inima e punctul cel mai sensibil al acestei zile, cu riscul de a primi o veste bombă care te face să cazi de sus, de la înălţimea unor vise frumoase. Revenirea la realitate poate fi dureroasă, dar necesară. Decât să te amăgeşti în continuare că totul e roz şi frumos, mai bine primeşti adevărul în faţă, pentru a face schimbările care se impun.

Iubirea se destramă, lucrurile de care eşti ataşat dispar şi tot ceea ce a contat pentru inima ta o vreme nu mai poate rămâne la acelaşi nivel. O surpriză neplăcută în iubire aduce nefericirea.

Horoscop, 23 august 2018, SCORPION

Eşti pregătit să investeşti o mare sumă de bani în confortul domestic, poate pentru a renova locuinţa sau a o redecora sau pentru a schimba un obiect casnic defect. Ceva îţi spune că nu e chiar cel mai bun moment pentru astfel de cumpărături, dar e totuşi o urgenţă, pentru că buna funcţionare a casei depinde totuşi de acea achiziţie.

Discută şi cu ceilalţi membri ai familiei ca să primeşti şi din partea lor o eventuală aprobare, dar decizia finală tot tu o vei lua, după ce vei analiza la rece oportunitatea acestei achiziţii.

Horoscop, 23 august 2018, SĂGETĂTOR

Aruncă o privire înapoi, la anii de şcolarizare, la cursurile terminate mai demult, la un răspuns oficial pe care l-ai primit cu mai mult timp în urmă, deoarece rezolvarea problemei de astăzi se află undeva prin sipetul tău cu amintiri. Trebuie să umbli printre actele pe care le-ai aruncat în pod, printre lucrurile uitate şi abandonate prin sertare, deoarece a venit vremea să fie scoase de la naftalină. Laudă-te cu bagajul de cunoştinţe acumulat în trecut, căci acum e momentul optim să te foloseşti de el!

Horoscop, 23 august 2018, CAPRICORN

Nu te ocupa azi de sarcinile pe care le consideri obligaţii sau datorii, acele îndemnuri care încep cu trebuie să... Dimpotrivă, azi dai randament maxim numai în acţiunile în care depui pasiune, suflet, plăcere de a munci. Poate e vorba de hobby-urile tale sau de activităţi cu o oarecare tentă artistică, deoarece creativitatea e sursa tuturor succeselor zilei. Îţi pui în joc talentele, imaginaţia, resursele tale din zona frumosului şi bunului gust şi dai naştere unor roade demne de laudă. Dacă munca ta ar primi Likeuri, ca pe Facebook, ai aduna mii pe parcursul zilei, pentru că ceea ce faci e plăcut ochiului sau inimii.

Horoscop, 23 august 2018, VĂRSĂTOR

O noutate de zile mari se iveşte la orizont – un câştig nou, un job nou, o colaborare nouă – dar cere şi din partea ta un efort de concentrare pentru a transforma această scânteie abia întrezărită într-o flacără. Nu te crampona de detalii şi fleacuri, de aspectele minore de pe parcurs, pentru că nu ele contează, ci concentrează-te la imaginea de ansamblu, la ideea care acum se naşte în mintea ta.

Ai mai trecut prin astfel de situaţii, ai deja experienţă, deci ajunge doar să pui mâna pe unelte şi să construieşti concret ceea ce deocamdată e ca un gând undeva în mintea ta. Fii sigur că se vor ivi toate resursele necesare pentru a vedea ideea materializată curând!

Horoscop, 23 august 2018, PEȘTI

Nu te opri doar pentru că, momentan, ai impresia că ai ajuns într-un impas. Ia o pauză, asta da, e bine, dar nu renunţa la planurile tale. După o zi, două, de răgaz, vei vedea lucrurile din nou într-o notă optimistă şi vei duce mai departe ce ai început. Nu te mai uita înapoi cu sentimente de vină, de regret, de îngrijorare cum că se putea şi mai bine.

Da, întotdeauna se poate mai bine, dar mai ai timp încă să schimbi macazul şi să duci planul tău pe alt nivel. O mică schimbare de atitudine, profitând de oportunităţile care se ivesc, vei putea ajunge la ce ţi-ai propus, ca atare nu renunţa, nu abandona, nu dărâma ceea ce deja ai clădit. Respiră un pic şi apoi continuă!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22