HOROSCOP, joi, 2 martie 2017

Berbec

Incearca sa fii ceva mai coerent cand iti expui punctul de vedere, pentru ca ai in preajma ta oameni care nu inteleg nimic, Unii cred ca iei totul prea in gluma, ca nu privesti cu seriozitate problema. Altii au impresia ca nu esti precaut si te arunci asa, in gol, nebuneste, fara sa te fi informat suficient de bine inainte. Oricat de increzator ai fi in ideile tale, bazeaza-te doar pe fapte concrete, pe cifre reale, pe lucruri pe care le cunosc si le inteleg si ceilalti, ca sa nu fii privit ca un ciudat. Originalitatea ideilor tale nu va fi acceptata de oricine, dar macar le poti prezenta cu luciditate.

Taur

Daca te simti blocat intr-un punct mort, nu te complace in situatia respectiva, pentru ca nu te reprezinta. Tu esti un luptator, un om dornic de actiune, nicidecum un comod care asteapta sa se rezolve problema de la sine. Ia taurul de coarne, implica-te, lupta-te pentru ceea ce vrei sa obtii si mai ales pentru a iesi din acest impas. Tu ai planuri mari inainte, ai ganduri marete, or incetinirea ritmului nu iti este pe plac, de aceea trebuie sa faci ceva ca sa repornesti toata masinaria. Poate acum sta, dar dupa ce vei umple din nou rezervorul cu benzina, vei incepe totul in tromba, cu alt chef!

Gemeni

Te indoiesti de sansele de succes ale unui proiect la care iti aduci si tu contributia, si daca nimic nu te atrage sa-l duci mai departe, e si normal ca roadele sa nu mai apara. E posibil sa fi obosit un pic, esti mai dezinteresat si plictisit, ca atare poate ar fi bine sa iei o scurta pauza si sa continui dupa ce iti mai incarci un pic bateriile. Da, poate acum nimic nu mai evolueaza in directia dorita, e si normal sa ajungi si intr-o zona terna in care nu se mai intampla nimic, dar nu abandona increderea in reusita finala. Vei ajunge acolo, poate nu azi, nu maine, dar esti pe drumul potrivit catre un succes deplin. Rabdare deci!

Rac 

De multe ori, cele mai frumoase opere de arta se nasc din suferinta, din tristete, in momentele in care inima artistului plange. Acelasi lucru poti face si tu astazi, pentru ca te apasa o povara pe suflet, plangi surd in sinea ta pentru o pierdere sau un esec, dar daca transpui aceasta durere intr-o forma de creatie, vei fi uimit sa vezi ce iese! E forma ta de a concentra energia pe care ai fi consuma-o in lacrimi si suspine, intr-o creatie artistica demna de mandrie. Nu e o rusine sa suferi, asa e, dar e minunat sa si poti scrie ceea ce simti, sa pui pe clape ceea ce te doare sau sa pictezi in tonurile inimii tale. Asa vei depasi cel mai usor momentul...

Leu 

Accepta mana intinsa azi de un coleg, pentru ca se va dovedi a fi salvatoare intr-un moment sensibil pentru tine. Desi vrei sa crezi cu tarie ca te poti descurca si singur, daca totusi admiti ca uneori ai nevoie si de ajutor, vei avea numai de castigat. Mai mult, daca vei refuza ajutorul prietenesc si sincer, de acesta ar putea profita altcineva care ti-o va lua inainte incat vei regreta mai apoi ca n-ai fost pe faza. Nu te incapatana sa respingi orice ajutor si nu te gandi ca in spatele acestui gest sincer s-ar ascunde ceva, pentru ca, daca-l respingi, a doua oara nu mai vine iar altul va sti sa-l valorifice in defavoarea ta!

Fecioara

Lasa toate fobiile deoparte, nu au ce cauta la o persoana care a trecut prin atatea in ultimii ani, acum esti mult mai matur, mai puternic, ai invatat ca nimic nu te poate afecta daca nu permiti tu, deci toate aceste motive care iti creeaza inca neplaceri la nivel psihic, ar trebui ignorate. Nici tu nu-ti dai seama de unde ai atatea frici – sa vorbesti in public, sa dai un telefon, sa iti exprimi parerea, sa circuli noaptea etc – dar nu conteaza de unde provin, ci cum le poti sterge de pe creierul tau. Prin stapanire de sine, prin care sa demonstrezi ca esti acel om puternic pe care il cunoaste lumea, si macar de ochii lumii, iti poti infrana fricile. Doar nu ai vrea ca lumea sa te vada ca tremuri de la un fleac!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel