Horoscop, joi, 2 august, 2018

Zodii
Zodii

Horoscop. Orice activitate intelectuala pentru Lei li se vor  potrivi de minune, pentru ca mintea le merge brici. Fecioarele duc  o emoție negativă de care nu  se mai pot debarasa, dar exact acest lucru îi opresc din elan si nu îi lasa să treacă la nivelul urmator intr-o anumită acțiune.

HOROSCOP, BERBEC, JOI 2 AUGUST

Privesti spre viitor cu emotie si bucurie, de parca s-ar apropia un eveniment de la care ai mari sperante!

Poate e vorba de o intalnire sentimentala, poate prima dintr-o lunga serie de momente romantice, sau o schimbare de bun augur in viata de cuplu, si le astepti cu sufletul la gura.

Esti convins ca totul va iesi perfect, ca e momentul ideal pentru un astfel de eveniment fericit si te deschizi cu entuziasm in fata noului, fara nici un pic de teama.

Ceea ce primesti acum de la viata e de fapt rasplata gandurilor tale bune si gesturilor tale de iubire pe care le-ai transmis lumii pana acum.

HOROSCOP, TAUR, JOI 2 AUGUST

Un prim pas spre a ti se recunoaste valoarea in fata celorlalti e sa faci tu, mai intai, acele schimbari care se cer facute pentru a deveni mai bun.

Fii pregatit sa accepti din mers sfaturile care ti se ofera pe gratis, pentru ca nu vin nici sub forma de pedeapsa, nici sub forma de acuze, ci cel care ti le ofera tine la tine si doreste sa faci modificarile cele mai bune in viata ta.

Vei fi mandru de tine, ca atare lupta cu binecunoscutul tau conservatorism combinat cu teama de schimbare si incepe sa te remodelezi putin cate putin pana ajungi la nivelul care sa te incante pe deplin.

Nu te multumi cu mediocritatea confortabila: poti mai mult!

HOROSCOP, GEMENI, JOI 2 AUGUST

Opreste-te din mers daca vezi ca toate elementele din jur par a evolua exact invers decat ai dori tu.

Primesti suficiente avertismente ca sensul ales nu duce acolo unde vrei: frane, refuzuri, obstacole, amanari, toate acestea ar trebui sa te puna pe ganduri.

Cand nimic nu inainteaza, e mai degraba un semn ca nu mergi in directia cea buna si ar fi bine sa cauti un plan de rezerva.

Nu ai nici un spor cand vezi ca nimeni nu te sustine in ceea ce faci, cand vezi in ochii tuturor indoiala si neincredere, deci gandeste-te inca o data daca merita sa mai consumi energie pentru ceva ce sta pe loc de la o vreme.

HOROSCOP, RAC, JOI 2 AUGUST

Stai si cantaresti la rece o situatie si ajungi la o singura concluzie: sa-i pui punct aici.

Consideri ca nu merita sa mergi mai departe, nici sa tot cari dupa tine la nesfarsit o stare de lucruri care nu va mai aduce nimic nou, ca atare pregateste-te sa spui stop acum.

De maine te vei putea detasa de toate, dar acum dedica-te unui bilant final care sa te ajute sa tragi linie: a fost bine, a fost rau?

Acum poti spune mai clar pe ce nivel ai ajuns si apoi sa inchizi definitiv acel capitol, gata sa te apuci de altceva.

HOROSCOP, LEU, JOI 2 AUGUST

Orice activitate intelectuala ti se potriveste de minune, pentru ca mintea iti merge brici si vii intotdeauna cu cele mai potrivite solutii.

Ai raspuns la orice intrebare, rezolvare la orice problema si informatia potrivita pentru orice situatie, ca atare multa lume te va cauta acum pentru a te intreba cate-n luna si-n stele.

Poti excela in arta conversatiei sau in domenii in care cuvantul este primordial: presa, vanzari, invatamant, consultanta, pentru ca manevrezi perfect instrumentele cheie din aceste planuri: memorie buna, exprimare concisa, solutii eficiente.

HOROSCOP, FECIOARĂ, JOI 2 AUGUST

Duci dupa tine o emotie negativa de care nu te mai poti debarasa, dar exact acest lucru te opreste din elan si nu te lasa sa treci la nivelul urmator intr-o anumita actiune.

E vorba de amintiri neplacute, de erori din trecut, de vini pe care nu ti le-ai asumat asa cum se cuvine, de insatisfactii sau frustrari de demult, si le cari ca pe o ghiulea de picior care iti franeaza acum ascensiunea spre ceea ce visezi sa atingi.

Este vremea sa arunci o privire inapoi cu realism si responsabilitate pentru a repara acel punct sensibil.

Dupa ce-l vei sterge de pe lista ta de restante, te vei simti deodata eliberat de un stres si vei vedea ca lucrurile pot merge din ce in ce mai bine.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel