Horoscop, joi, 19 iulie 2018

Horoscop.

Horoscop 19 iulie 2018 Berbec

Te cam joci cu opţiunile pe care le ai la dispoziţie, pentru că sunt în număr ceva mai mare ceea ce-ţi inspiră sentimentul că, orice ai alege, tot bine va fi. Priveşti cu un dram de inocenţă şi naivitate ce se petrece în jurul tău şi eşti convins că toate vor evolua într-o direcţie foarte bună, oricare ar fi sensul pe care ai merge.

E bine să fii atât de optimist şi de încrezător în ceea ce-ţi oferă viaţa, dar nu glumi! A te juca prea mult cu norocul nu e întotdeauna un motiv de bucurie, pentru că norocul ţi se poate scurge şi printre degete la un moment dat. E timpul să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă mai matură şi să decizi: ori – ori?

Horoscop 19 iulie 2018 Taur

Relaţia la care îţi aduci contribuţia clipă de clipă evoluează într-un sens promiţător, dar nu trebuie să scazi vreodată ritmul! Continuă să investeşti încredere, gânduri bune, gesturi frumoase, cuvinte potrivite, pentru că totul este un proces de lungă durată în care nu ai voie să oboseşti.

Fiecare nouă investiţie făcută în această relaţie contribuie la nivelul spre care te îndrepţi, şi într-o zi ai să culegi şi roadele acestor eforturi. Nu te opri, nu te culca pe laurii victoriei, dacă ai atins un nivel bun, ci continuă să dăruieşti, să te dedici cu devotament acestei relaţii care merge din ce în ce mai bine. Dar se poate şi mai bine!

Horoscop 19 iulie 2018 Gemeni

Nu te crampona atât de mult de lucruri mărunte, ci trebuie să le tratezi cu mai mult umor, ca şi cum nu te-ar supăra nimic din ceea ce descoperi. Zâmbeşte la micile hopuri care apar, râzi la cine ştie ce boacănă făcută, ia un pic peste picior chiar şi cele mai severe condiţii, pentru că e nevoie de o atitudine mai amuzată în faţa provocărilor sorţii.

Dacă îţi torni cenuşă în cap fără motiv la orice fleac, vei vedea că se agravează şi mai mult lucrurile, or, o atitudine veselă, ca şi cum totul ar fi floare la ureche, chir te ajută să găseşti mult mai repede ieşirea din încurcătură. Joacă-te un pic, nu ai ce pierde!

Horoscop 19 iulie 2018 Rac

Deşi totul pare să evolueze mult prea simplu, aproape fără a depune vreun efort, vei vedea că totul urmează totuşi o planificare foarte bine pusă la punct. Nimic nu-i întâmplător în sensul pe care-l urmezi aproape într-o doară, ca atare, deşi pare un joc, e totuşi un joc de strategie!

Există şi reguli de urmat, şi limite stricte, dar norocul tău e că reuşeşti să vezi doar partea pozitivă a acestui proces, fără să te cramponezi de ce nu ai voie să faci. Fii sigur că eşti condus de un fir director perfect spre finalul acestui exerciţiu, astfel încât să poţi spune la capăt că toate s-au desfăşurat exact aşa cum doreai. Nu controla, ci lasă-te dus de val: duce acolo unde trebuie!

Horoscop 19 iulie 2018 Leu

Priveşte în jurul tău să vezi câtă lume s-a adunat în jurul tău! E o plăcere să socializezi, să conversezi, să legi noi relaţii, pentru că această zi te ajută să-ţi măreşti cercul de cunoştinţe extrem de uşor. Imaginează-ţi că azi faci rapid colecţie de câteva zeci de cărţi de vizită, pe care, într-o zi, le vei folosi, în sensul că mulţi dintre oameni cu care ai şansa de a intra azi în contract, vor juca la un moment dat un rol important în planurile tale.

Ţine-i minte, memorează-le feţele, numele, funcţiile în societate, ca să poţi uza, cândva, de aşa-zisa prietenie pe care o legi astăzi cu aceştia. Şi ei te vor ţine minte, şi ei te vor căuta cândva!

Horoscop 19 iulie 2018 Fecioară

Nimeni nu-i înţelege mai bine ca tine pe cei care suferă, care nu au nimic, care nu-şi găsesc drumul în viaţă. Poate şi pentru că ai trecut şi tu prin momente similare şi te poţi pune cel mai uşor în pielea celuilalt. Ai tu un talent special de a empatiza cu oricine, de a înţelege perfect ce simte, astfel încât tu îl poţi consola cel mai bine.

Nu plângi alături de el ca să-i accepţi abandonul în faţa greului, ci dimpotrivă: preiei pe umerii tăi ceva din problema care îl apasă şi îi arăţi, prin exemplu personal, că nimic nu e imposibil, că şi cel mai complicat hop poate fi depăşit dacă te descătuşezi de frici şi slăbiciuni. Arată-i că are voie să facă ce vrea, că nu îl ţine nimeni cu forţa captiv în închisoarea gândurilor negative şi că se poate elibera.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel