HOROSCOP, joi, 17 mai, 2018

[] []

16 mai 2018 / 17:34
Salveaza PDF Comentarii
Horoscop
Horoscop

Horoscop. Capricornii nu se simt în largul lor într-un anturaj mai numeros format din persoane necunoscute. Peștii muncesc mult, cu plăcere şi cu spor.

Horoscop 17 mai Balanță

Nu trebuie să-ţi arăţi temerile şi suspiciunile pe faţă, ca atare ţine-ţi sub control emotivitatea crescută, pentru că nu asta vrea să vadă lumea la tine. Mulţi aşteaptă de la tine o decizie importantă, o atitudine fermă şi curajoasă, ca atare, ia-ţi inima în dinţi şi spune doar ceea ce gândeşti.

Evită orice cuvânt cu impact negativ, nu folosi bârfa, critica sau judecata aspră în nicio situaţie, pentru că e un moment în care trebuie să-ţi păstrezi calmul şi luciditatea pentru a spune ce vrei. Dacă începi să te plângi şi vezi în jur doar obstacole şi probleme, nu vei lăsa o impresie prea bună, deci schimbă atitudinea.

Horoscop 17 mai Scorpion

Familia e prioritatea numărul unul. Le acorzi mai mult timp ca de obicei celor dragi, ba chiar simţi o nevoie intensă de a sta în compania lor, poate şi pentru că ei vor şti să te facă să te simţi ocrotit şi iubit după o perioadă mai dificilă.

Vei vorbi mult la telefon cu familia sau sunt şanse de a face diverse vizite la rude. De asemenea, nu este exclusă o revedere cu foşti colegi de şcoală sau cu persoane din trecutul tău mai îndepărtat, care au jucat un rol în educaţia sau evoluţia ta. Îi revezi cu emoţie şi bucurie.

Horoscop 17 mai Săgetător

Eşti copleşit de o situaţie mult prea dificilă pentru puterile tale şi tot încerci să te descurci de unul singur. Ce uşor ar fi dacă ţi-ai lua inima în dinţi şi ai cere ajutorul! Există suficiente persoane în jur care ar putea contribui perfect la ceea ce te preocupă, care au trecut prin situaţii similare şi ar şti foarte bine ce trebuie făcut, dar nu prea vrei să-ţi recunoşti limitele sau slăbiciunile ca să nu laşi o impresie proastă asupra ta.

[citeste si]

Nu ai de unde să le ştii pe toate, deci lasă jena la o parte şi cheamă alături de tine pe cel care te poate scoate foarte uşor din acest impas. Sigur ai un prieten adevărat aproape gata să participe trup şi suflet la problema ta!

Horoscop 17 mai Capricorn

Nu te simţi în largul tău într-un anturaj mai numeros format din persoane necunoscute. Deşi de obicei găseşti uşor subiecte de conversaţie pentru a intra în vorbă cu oricine, azi nu reuşeşti deloc să te apropii de ceilalţi. Simţi o uşoară ostilitate din partea lor, dar nici tu nu ai prea multe în comun cu ei şi preferi să faci opinie separată sau să stai pe margine.

Dacă ar exista măcar o figură prietenoasă printre aceşti oameni, ţi-ar fi mult mai uşor, dar aşa toate încercările tale de a lega o conversaţie se lovesc de tăceri, de antipatii, de limite intelectuale peste care nu poţi trece.

Horoscop 17 mai Vărsător

Liniştea care s-a aşezat peste unele planuri îţi convine de minune, pentru că este exact pauza de care aveai nevoie. Fără să fii împins de nimic stresant sau urgent de la spate, te mai poţi relaxa şi tu un pic, numai că tu nu laşi timpul să treacă pe lângă tine inutil, ci profiţi de acest răgaz pentru a te gândi la alte idei profitabile.

E perfect că nu e nimic care să te împingă de la spate şi să ceară de la tine efort suplimentar, pentru că aşa, detaşat şi calm, vezi altfel lucrurile, descoperind mult mai uşor soluţii la provocările momentului.

Horoscop 17 mai Pești

Munceşti mult, cu plăcere şi cu spor, iar roadele eforturilor tale se văd şi sunt apreciate de cei cărora le dedici. Şefii te laudă, clienţii sunt mulţumiţi şi, cu asemenea cuvinte de încurajare care vin de pretutindeni, satisfacţia muncii împlinite e la cote maxime, ceea ce te motivează să dai şi mai mult din tine!

Ai mari speranţe de la ceea ce te aşteaptă la finalul proiectului la care îţi aduci din plin contribuţia, convins vă va ieşi ceva de răsunet, cu care te vei putea mândri în faţa oricui sau care va conta mult în carieră, de acum încolo.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22