HOROSCOP, joi, 15 martie, 2018

Berbec

Ai dreptatea de partea ta, ca atare nu ai de ce sa-ti faci griji cu privire la verdictul actiunii care te preocupa acum.

Adevarul va invinge, deci linisteste-te, nu te mai framanta atata cu scenarii cu tenta negativista, pesimista, panicarda, vazand in jurul tau doar inamici care umbla cu mijloace incorecte.

Tu te afli pe un teren stabil, sigur, legal si nimeni nu se poate opune acestei situatii. Cat timp tu faci totul ca la carte si nu te simti vinovat de nimic nepotrivit situatiei de fata, vei ajunge mult mai repede la victoria finala, ca atare continua sa lupti pentru a scoate la lumina realitatea! Binele intotdeauna invinge!

Taur 

Te simti bine printre oameni, pentru ca descoperi in jurul tau tot felul de personalitati pe care le simti pe aceeasi lungime de unda.

Unii iti pot fi prieteni apropiati, in fata carora iti este usor sa-ti deschizi inima. Altii sunt colegi de nadejde pe care te poti baza in proiectele incepute.

Ofera-le si tu ceea ce stii mai bine, ceea ce ai in minte si in suflet, pentru ca si ceilalti au nevoie de companie, la fel ca si tine.

Si ei asteapta enorm de la persoana ta, deci dedica-te lor cu incredere, pentru ca veti avea cu totii senzatia unei zile in care v-ati mai imbogatit cu ceva.

Gemeni 

Adu-ti aminte de vremea cand erai copil si visai frumos, la lucruri pe care unii spuneau ca exista doar in basme.

Dar tu mai crezi inca in povesti si construiesti castele superb si bine faci, pentru ca uneori, in goana cotidiana dupa lucrurile marunte ale vietii, uitam sa visam si sa credem cu tarie in visele noastre.

Tu dai dovada de o imaginatie debordanta, de o creativitate iesita din comun, dar, mai presus de orice, de o capacitate fantastica de a vizualiza tot ceea ce doresti sa devina intr-o zi realitate.

Tu vorbesti despre visele tale ca si cum ar fi deja implinite, palpabile, materializate, iar aceasta atitudine te ajuta sa ajungi mai repede la rezultatele dorite. Nu va fi, ci la tine... deja este!

Rac – Horoscop 15 martie 2018
O binefacatoare gura de aer proaspat apare datorita unei sume de bani care intra azi in posesia ta.

Parca te mai linistesti si tu, scapi de un stres care te apasa pe suflet, si chiar ai curajul sa faci planuri cu acei bani, pentru ca vin exact cand aveai mai mare nevoie de ei.

Fii totusi cumpatat in administrarea banilor, pentru ca ai de ales intre a-i canalizezi pe toti intr-o singura directie sau spre mai multe, mai mici, care ar putea fi echilibrate dintr-un foc. Cantareste atent incotro e mai bine sa investesti acum acesti bani.

Leu 

Ai sperat mult de la un eveniment spre care ti-ai canalizat toata energia si, cand colo, rezultatele sunt mult sub asteptari.

Esti dezamagit, desigur, pentru ca la cat de mult ai muncit, ai fi dorit cu totul alte rezultate. Nu trebuie sa renunti, nici sa te opresti din elan.

Sunt hopuri inerente in orice proiect important, iar tu dai azi piept cu o astfel de piedica in care iti sunt puse la incercare rezistenta, rabdarea, vointa de a trece peste orice!

Nu te lasa pagubas de la un banal impas, ci aduna-ti fortele pentru etapa urmatoare. Acum iei doar o mica pauza!

Fecioară

Faci totul ca la carte, chiar daca cei din jur te ispitesc sa incalci unele reguli. Intuitia ta iti spune ca e mai bine sa urmezi caile drepte decat sa obtii ceva apeland la tertipuri necinstite.

Esti constient ca adevarul iese intotdeauna la iveala si, cand ceilalti se vor cai si vor suferi consecintele propriilor abateri, tu vei avea curajul sa iesi in fata si sa spui cu mandrie ca ai urmat caile cele bune.

Cineva este acolo sa judece lucrurile la modul cel mai sever si tu poti iesi cel mai bine din aceasta analiza la sange, tocmai pentru ca nu te-ai abatut de la lege.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel