Horoscop, joi, 14 iunie, 2018

Crişan Andreescu / 14 iun 2018 / 07:37 Salveaza PDF Comentarii
Zodii care se declară total împotriva dragostei
Descriere foto: Zodii care se declară total împotriva dragostei

Horoscop. Nativii din Balanță trebuie să se țină de cuvânt pentru o promisiune făcută, pe când Peștii trebuie să se împartă între mai multe sarcini în timp scurt.

HOROSCOP BALANȚĂ JOI 14 IUNIE

Dacă ţi-ai luat cândva angajamentul faţă de cineva că vei interveni în ajutorul lui la un moment dat, adu-ţi aminte de promisiune şi ţine-te de cuvânt.

Tu oricum eşti un om foarte corect care-şi îndeplineşte întotdeauna legămintele, dar de data aceasta e posibil să nu fie tocmai uşor pentru tine să duci la capăt ce ai promis.

Totuşi, pentru că eşti om de cuvânt, vei lăsa la o parte activităţile tale urgente şi vei pune umărul în soluţionarea problemei celuilalt.

Încă o misiune îndeplinită pentru tine, meriţi felicitări, dar te va motiva fantastic recunoştinţa pe care o vei citi în ochii celui care a beneficiat de ajutorul tău. Nu te întreba, însă, dacă alţii ar face la fel pentru tine...

HOROSCOP SCORPION JOI 14 IUNIE

Tu reprezinţi autoritatea deplină în ochii altora care ascultă de tine cu sfinţenie.

Unii o fac din respect, pentru că îţi recunosc astfel valoarea şi superioritatea, alţii o fac din frică, pentru că e posibil să deţii şi unele instrumente coercitive în cazul în care n-o fac, dar alţii, pur şi simplu, îţi admiră personalitatea luminoasă, puternică, ce iese în evidenţă pe oriunde ar trece.

Nu te folosi însă de poziţia ta pentru a supune şi a da ordine în stânga şi-n dreapta, ci o poţi canaliza cu succes şi în alte scopuri. Prin puterea pe care o deţii poţi face lucruri minunate, fără a avea nicio conotaţie egoistă, de exemplu poţi lupta pentru alţii!

HOROSCOP SĂGETĂTOR JOI 14 IUNIE

Eşti o companie plăcută, deci să nu te mire că devii centrul atenţiei pe oriunde ai merge.

Ai chef de distracţie, găseşti mereu replica sa gluma potrivită în orice împrejurare iar atitudinea ta jovială îi stimulează şi pe alţii la o activitate veselă.

Fii tu cel care mobilizează prietenii la ceva relaxant, cum ar fi o ieşire în oraş, o drumeţie prin împrejurimi sau măcar dă cuiva un telefon, pentru că spiritul tău copilăros şi vesel va aduce sigur un zâmbet pe chipul celor pe care îi vei apela.

Faci bine tuturor doar cu un zâmbet larg pe buze!

HOROSCOP CAPRICORN JOI 14 IUNIE

Dacă primeşti susţinerea potrivită de la cei din jur, eşti capabil de succese de răsunet, deci cel mai greu e să-ţi alegi tovarăşii potriviţi.

Eşti în faţa unei provocări interesante cu mari sorţi de izbândă, dar cu atât mai bune vor fi rezultatele cu cât reuşeşti să atragi şi pe alţii alături de tine. Vei aduna un grup mai larg de persoane şi veţi vâsli împreună în acelaşi sens.

Ei devin motorul secundar pentru tine, pentru că altfel evoluezi când ştii că ai pe cineva alături care ţine cu tine, te încurajează şi crede în ceea ce doreşti să faci!

HOROSCOP VĂRSĂTOR JOI 14 IUNIE

Luptă să te eliberezi din starea nefastă în care te simţi captiv de la o vreme.

Tu nu eşti aşa, nu accepta nici limitele lumii în care trăieşti, nici supunerea oarbă în faţa altora care te-ar putea intimida cu ceva.

Tu eşti, de obicei, un spirit mult mai liber care îşi urmează numai propriile dorinţe, or acum te comporţi de parcă ţi-ar fi mereu frică de ceva sau cineva mai presus de tine.

Dacă simţi că a sta cuminte în banca ta e spre binele tău, fă-o, dar nu transforma modestia, singurătatea, retragerea în penumbră într-un motiv de nefericire şi de procese de conştiinţă. Recunoaşte că te-ai închis singur în această carceră a fricii, deci fă ceva să ieşi din ea prin voinţă proprie.

HOROSCOP PEȘTI JOI 14 IUNIE

Ai multe de făcut pe parcursul zilei, trebuie să te împarţi între mai multe sarcini în timp scurt.

Prima ta preocupare rămâne familia, pentru că aici au loc unele aspecte care necesită atenţia ta sporită, cum ar fi treburile gospodăreşti, cumpărăturile săptămânale sau o vizită la părinţi.

Vei reuşi să le faci pe toate cu succes, pentru că pui suflet în aceste activităţi şi ai şi motive de satisfacţie ori de câte ori intri în legătură cu oamenii pe care îi îndrăgeşti. De dragul lor, găseşti în tine resurse fantastice de energie.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25