Horoscop, joi, 13 septembrie, 2018

Horoscop. Scorpionii se complac într-o stare de lene şi renunţare care nu îi reprezintă, dar nu se află în cea mai stimulativă companie. Peștii să nu  pună la suflet finalul de drum cu care dau piept astăzi. 

Horoscop, 13 septembrie 2018, BALANȚĂ

Nu pune sare pe rana unui prieten care trece prin clipe dificile. Ai putea fi tentat să-l critici, să-l judeci, să-i arunci în spate tot felul de acuze, or el numai de asta nu are nevoie. Încearcă să te pui în locul lui pentru o clipă, să vezi ce simţi, pentru că e posibil ca el să nu fie vinovat de situaţia în care se află. Poate nu înţelegi foarte bine prin ce trece, de aceea ar fi bine să-i asculţi mai atent punctul de vedere, ca să descoperi cum a ajuns aici. După ce vei afla ce i s-a întâmplat, vei putea să-i oferi sfaturi foarte bune pentru a depăşi impasul, deci rolul tău poate fi mult mai bun ca prieten care îi ridică moralul decât ca prieten care... îi face morală!

Horoscop, 13 septembrie 2018, SCORPION

Te complaci într-o stare de lene şi renunţare care nu te reprezintă, dar nu te afli în cea mai stimulativă companie. Cei din jurul tău par învinşi şi te influenţează şi pe tine să aluneci pe panta pesimismului alături de ei. Nu te lăsa dominat de atitudinea lor negativistă, pasivă, fatalistă chiar, de parcă toate ar merge oricum rău. Nu-i adevărat: tu ai alte resurse, altă atitudine de viaţă, altă energie interioară pe care trebuie să le scoţi la iveală. Ba poate îi vei trage şi pe ei după tine, înapoi la lumină, ca atare rămâi orb şi surd la toate încercările tovarăşilor tăi de a te ţine captiv în tristeţe, supărare şi abandon. Acestea nu sunt compatibile cu starea ta!

Horoscop, 13 septembrie 2018, SĂGETĂTOR

Faci ce faci şi tot la trecut te raportezi, de parcă ai trăi şi astăzi din vechi succese sau de parcă cel  de azi, ai fi tot una cu cel de acum un an sau zece. Nu e adevărat: ai evoluat, te-ai schimbat, te-ai maturizat, timpul a trecut şi a lăsat urme asupra celui care eşti acum, ca atare nu mai povesti lumii despre tine, cel de odinioară. E ca şi cum ai fost Miss Boboc in liceu şi tu ai acum 40 şi tot aşa te crezi încă, sau pe la 20 de ani s-a scris despre tine în ziare şi, acum, la 50, încă te lauzi cu succesul tău de demult. Revino în prezent şi vorbeşte despre cel care eşti acum, fără să te tot întorci la vremuri de odinioară care, sigur, au contat, dar au trecut totuşi.

Horoscop, 13 septembrie 2018, CAPRICORN

Criticile celor din jur îţi taie tot elanul cu care ai început o activitate nouă şi, în loc să scoţi la iveală latura ta luptătoare, care trece peste orice, te laşi copleşit de atitudinea lor agresivă. Nu te lăsa păgubaş atât de uşor, e doar un hop trecător care are rolul de a te motiva şi mai mult, ca atare hai, ambiţionează-te să demonstrezi că ştii ce vrei, că poţi obţine ceea ce vrei, chiar şi în ciuda atâtor oprelişti. Unii nu ştiu altceva decât să judece pe alţii iar azi tu eşti cel care intră în colimatorul răutăţilor lor, cu sau fără motive. Adună-ţi forţele şi demonstrează tuturor că cel care ştie cel mai bine ce face eşti tu!

Horoscop, 13 septembrie 2018, VĂRSĂTOR

Ai toate motivele de satisfacţie astăzi, de parcă îţi ies toate ca la carte! Şi planul sentimental e favorizat, având parte de momente tandre şi emoţionante alături de cel drag, dar şi planul profesional e marcat de ocazii excelente de a te remarca. Competiţia care se resimte la serviciu se dovedeşte a fi de bun augur, semn că nu trebuie să dai înapoi când apare altul mai curajos sau mai bine pregătit decât tine, ci dimpotrivă, să faci un pas în faţă şi să arăţi ce ştii, ce poţi, care e talentul tău principal! Ai cu ce te mândri şi cu ce te lăuda, îţi mai trebuie doar un dram de tupeu şi de încredere în propriile forţe. Aici trebuie să lucrezi cel mai mult!

Horoscop, 13 septembrie 2018, PEȘTI

Nu pune la suflet finalul de drum cu care dai piept astăzi. Da, primul şoc e sever şi dureros, dar, după o vreme, privind înapoi, îţi vei da seama că acest final era exact ceea ce aveai nevoie. Acum te poţi relaxa, te poţi detaşa de tot ce a fost, închizi acel capitol pentru a te putea concentra la altceva, poate mult mai plăcut ţie. Veştile acestei zile conţin o oarecare doză de tristeţe, dar întotdeauna există şi o faţă ascunsă a lucrurilor. Exact ceea ce nu se vede acum este ce putea ieşi mai bun de aici, deci nu te întrista! Vezi că există totuşi şi jumătatea plină a paharului!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel