Horoscop, joi, 12 iulie 2018

Crişan Andreescu / 11 iul 2018 / 17:30 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Zodii

Horoscop. Săgetătorii se vor  despărţi de un loc de care sunt  legați sentimental, de o persoană importantă pentru sufletul tău, Scorpionii să nu  se  cramponeze de un banal hop, pentru că deţin toate resursele pentru a face faţă cu succes oricărei piedici. 

HOROSCOP BALANȚĂ JOI 12 IULIE

Deşi eşti deschis spre nou şi spre schimbare, de data aceasta eşti influenţat negativ de persoane mai fricoase din jurul tău care îţi taie elanul.

Din cauza lor, parcă îţi pierzi şi tu curajul să mai porneşti pe calea cea nouă care se deschide în faţa ta, şi baţi încet în retragere.

Nu renunţa, e doar un moment trecător de slăbiciune, pentru că mai ai nevoie de unele dovezi care să stabilizeze drumul pe care porneşti.

Prefă-te că nu auzi zvonurile sau bârfele care mai vin de la ceilalţi, pentru că unii oricum nu ştiu altceva decât să comenteze ceea ce faci tu.

Ei nu au curaj, dar ştiu să critice şi să taie aripile celor îndrăzneţi aşa ca tine!

HOROSCOP SCORPION JOI 12 IULIE

Nu te crampona de un banal hop, pentru că deţii toate resursele pentru a face faţă cu succes oricărei piedici.

Nu ai nicio vină pentru felul în care s-au împotmolit lucrurile, alţii au avut un rol că s-a ajuns aici, dar tu ai exact soluţiile cele mai bune pentru a rezolva totul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Atitudinea pozitivă de învingător încrezător în forţele proprii se va dovedi a fi exact cheia acestei situaţii.

Dacă-ţi torni cenuşă în cap, aşa cum fac cei din jurul tău, nu faci altceva decât să-ţi tai singur creanga de sub picioare şi să baţi pasul pe loc, fără ieşire.

HOROSCOP SĂGETĂTOR JOI 12 IULIE

Lucrurile frumoase sunt trecătoare, ca atare azi te vei despărţi de un loc de care eşti legat sentimental, de o persoană importantă pentru sufletul tău sau doar de o stare interioară care te-a făcut să te simţi bine o perioadă.

Nimic nu e veşnic, şi ştii deja asta, dar nu te poţi abţine să nu suferi după ce vei lăsa în urmă acea senzaţie de fericire şi confort emoţional care te-a marcat o perioadă.

Rămâne un gol în urmă, dar poţi să trăieşti din amintiri plăcute.

HOROSCOP CAPRICORN JOI 12 IULIE

Apare şansa unei noi relaţii sau iei decizii în cuplul deja format, pentru acum că se trasează următorii paşi într-un plan important pentru viitor.

Eşti pus pe fapte mari, dai naştere unor idei măreţe şi unor planuri deosebite în care e implicat şi partenerul.

Eşti în faţa unui nou început şi pe umerii tăi cad cele mai grele decizii, dar eşti persoana potrivită s-o faci!

Relaţia de cuplu capătă o tentă raţională, deci s-ar putea spune că iubeşti mai mult cu capul decât cu inima, ceea ce constituie un avantaj pentru cei îndrăgostiţi până peste urechi, pentru că aşa poţi păstra contactul cu realitatea şi poţi gândi limpede.

HOROSCOP VĂRSĂTOR JOI 12 IULIE

Te gândeşti la o călătorie pe care o vezi ca pe o eliberare de stres şi de probleme.

Dacă e cam devreme să te gândeşti deja la concediu, în caz că nu îţi permiţi aşa ceva chiar acum, profiţi de o zi liberă pentru a călători măcar virtual, pentru a visa cu ochii deschişi sau a umbla prin amintirile altor călătorii trecute. Îţi încarci excelent bateriile cu ajutorul acestor vise frumoase, cel puţin la nivel teoretic.

Eşti convins că va veni şi ziua în care vei putea pleca realmente la drum ca să ajungi acolo.

HOROSCOP PEȘTI JOI 12 IULIE

Tu, care eşti întotdeauna împăciuitor, amabil, atent la ceea ce spui, eşti dintr-o dată atacat de cineva care nu este de acord cu tine.

Cineva e deranjat, cu sau fără motiv, de o vorbă de-a ta, pe care nici nu ai intenţionat-o a fi dură, iar reacţia sa e de-a dreptul surprinzătoare.

Ori o face pe supăratul şi nu mai vrea să-ţi vorbească, ori ripostează şi mai agresiv, cu un atac dur la persoana ta.

Fii deci pregătit să dai explicaţii pentru gestul tău care a fost greşit interpretat de o persoană în toane rele.

Nu meriţi criticile severe îndreptate spre tine.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26