HOROSCOP, joi, 12 aprilie, 2018

Balanță

De unde nici nu te astepti, primesti exact solutia de care era nevoie pentru a restabili ordinea corecta a unor lucruri. O consideri o rezolvare justa dupa ce, o vreme, te-ai simtit defavorizat, atacat, criticat pe nedrept.

Toate par sa se calmeze in jurul tau si ai din nou motive de multumire. Traiesti mereu cu speranta ca fiecare primeste ceea ce merita, ca atare raspunsul pe care-l primesti azi de la viata este just, ca rasplata pentru faptele tale.

Chiar de-ar fi o sanctiune, nu trebuie sa reactionezi agresiv, ci inseamna ca o meriti si ai ceva de invatat din asta!

Scorpion 

Prea pui la suflet orice gluma proasta sau orice cuvant aruncat aiurea de un prieten care nu-si da seama ce simti. Sunt vorbe fara rost, nici nu ar merita atentia, dar te prind intr-un moment sensibil cand orice fleac te deranjeaza.

Ba chiar ai tendinta de a te considera pe toate u n front personal, cand de fapt nu e altceva decat o banala replica ce se dorea a fi amuzanta. Cum umorul nu prea te caracterizeaza azi, ai tendinta de a reactiona negativ, cu lacrimi, depresie, apatie, izolare, in loc sa-i raspunzi celuilalt cu aceeasi arma!

Săgetător

Cum sa iti duci cu bine sarcinile la final daca nu te poti concentra eficient si vrei rezultate rapide? Aceasta lipsa de rabdare poate genera erori majore in ceea ce ti-ai propus pentru azi, ca atare trateaza obstacolele care se ivesc ca o lectie a rabdarii pentru tine.

Stii si tu ca nu stai tocmai bine la capitolul rabdare, tu care intotdeauna ajungi repede la ce ti-ai propus, incat de data aceasta, cand lucrurile evolueaza atat de lent, devine de-a dreptul suparator pentru unul ca tine. Parca toate stau pe loc sau, mai rau, merg invers decat ai dori tu.

Capricorn

Visezi frumos, vezi viitorul in lumini optimiste si abia astepti ca planurile pe care le cladesti acum doar la nivel teoretic sa devina realitate.

Ai convingerea ca totul va iesi exact ca in visele tale si e doar o chestiune de timp pana cand vei ajunge la finalul acestui drum, care pare a fi foarte promitator. Vei gasi mijloacele care te vor duce direct la tinta, oamenii care vor participa la materializarea visului tau si nu-ti vei pierde nicio clipa increderea ca totul va iesi perfect.

Vărsător

Nu pune la suflet glumele care se fac azi pe seama ta, pentru ca nu sunt deloc rautacioase, asa cum ti se par tie, ca atare nu raspunde agresiv la atacurile verbale indreptate spre tine. A

uto-ironia e solutia cea mai buna de a contracara un atac, pentru ca, daca ai aluneca spre nervozitate, mai mult ai strica, deci tine sub control cuvintele dure care-ti vin pe limba.

Fii sigur ca nimeni nu are nimic cu tine si ceilalti glumesc doar asa, ca sa dinamizeze atmosfera. Ce-i drept, nu meriti sa devii tu tinta poantelor lor, dar poti raspunde cu aceeasi moneda!

Pești 

Nimeresti intr-un mediu in care, altadata, te simteai bine, in largul tau, dar azi planeaza tensiuni care fac foarte dificila comunicarea. Parca ti-ar fi cu totii straini, chiar si oamenii cu care te intelegeai excelent inainte pentru ca lipsesc acele conditii care se cer pentru o conversatie placuta: ascultare reciproca, prietenie sincera, deschidere spre ceilalti. Acum toti isi urmaresc doar propriile interese, si de aceea nu ai nicio placere sa te aliezi cu acesti oameni, pentru ca nu exista nici urma de compatibilitate. Totul e lipsit e armonie in societate.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel