HOROSCOP, joi, 10 mai, 2018

HOROSCOP joi 10 mai
HOROSCOP joi 10 mai

Horoscop, joi, 10 mai, 2018. Săgetătorii se bucură de zilele superbe, iar vărsătorii nu trebuie să se lase  influențați  de unele hopuri.

HOROSCOP joi 10 mai Balanță

Nu se întâmplă nimic ieşit din comun astăzi pentru tine, dar îţi convine de minune lipsa evenimentelor. Aşa te poţi relaxa un pic, te poţi rupe de iureşul în care ai fost prins în ultima perioadă. Greu de crezut că nu vei face chiar nimic astăzi, dar îţi place liniştea care se aşează sau pasivitatea care pune stăpânire pe tine.

Nu te grăbeşti să ieşi din acest calm odihnitor, şi, dacă ai putea, ţi-ai lua chiar o zi de vacanţă, în care să leneveşti, să citeşti, să pierzi vremea făcând... nimic. Nu ai parte de asemenea atmosferă tihnită oricând, deci profită de ea pentru a-ţi reîncărca bateriile la capacitate maximă.

HOROSCOP joi 10 mai Scorpion

Impui respect şi autoritate în faţa celor care îţi apar azi în cale. Mulţi îţi apreciază mintea şi impozanţa, alţii îţi laudă creativitatea sau te privesc ca pe un mentor care îi poate învăţa cum să ajungă la un scop măreţ. Asumă-ţi această imagine cu totul specială în ochii celor care te admiră, pentru că ai putea avea efecte maxime asupra lor.

Prin exemplu personal, prin experienţa ta bogată de viaţă pe care ai ocazia să le-o împărtăşeşti şi lor cu bucurie, aprinzi o lumină de speranţă în mintea unor oameni care îşi caută încă drumul sau le oferi soluţii pe tavă celor debusolaţi. Rolul tău e marcant pentru unii: nu-i dezamăgi!

HOROSCOP joi 10 mai Săgetător

Bucură-te de momentele superbe ale zilei, simte-te bine în pielea ta. Eşti liber să zbori cu gândul sau cu sufletul oriunde doreşti, iar această atitudine deschisă e soluţia optimă pentru a ajunge într-o zonă încântătoare a planurilor tale. Ai numai motive de optimism şi veselie, ca un copil lipsit de griji care lasă lucrurile să evolueze în voia lor.

Nu are rost să te opreşti la fiecare pas şi să-ţi pui întrebări inutile sau să încerci să preiei controlul, pentru că te afli pe vârful unui val care oricum are direcţia sa de înaintare. Lasă-l pe el să te ducă acolo unde vrea şi vei vedea că ţinta finală coincide cu cea a propriilor tale dorinţe. Fii deschis la orice!

HOROSCOP joi 10 mai Capricorn

Eşti în faţa unui nou început şi îl învălui cu optimism, cu încredere în mai bine, cu speranţă că dorinţele tale se vor materializa la capătul acestui drum pe care îl porneşti. Succesul acestuia depinde mult de felul cum iei startul, ca atare înarmează-te cu tot ce poate fi mai bun în tine, promovează această viziune pozitivă şi entuziastă pentru că totul va evolua excelent înainte.

Practic, îţi modelezi singur viitorul şi calea către ţinta cea mai înaltă, cu iubire, cu optimism, cu bucurie, fără a privi înapoi nicio clipă cu resentimente. Îţi spui că totul va fi bine... şi aşa va fi!

HOROSCOP joi 10 mai Vărsător

Chiar dacă acum, pe moment, dai piept cu unele hopuri, nu te lăsa influenţat de ele, ci mergi mai departe cu încredere maximă în reuşita finală. Nicio ascensiune nu e uşoară, ca atare înarmează-te cu mari resurse de energie pozitivă şi de optimism, pentru că eşti pe drumul cel bun către ţelul propus.

Nu renunţa la micile hârtoape de pe parcurs, care nu au alt rost decât de a-ţi pune ţie tenacitatea la încercare, ca să demonstrezi că meriţi pe deplin ceea ce vei obţine la capăt. Dacă te-ai opri la orice fleac, probabil nu vei mai ajunge la scopul cel mare. Cu încredere în tine nimic nu va fi greu!

HOROSCOP joi Pești

Nu ajunge doar să aştepţi pasiv ca un vis să ţi se împlinească, ci să-ţi creezi o strategie, măcar la nivel teoretic, prin care poţi ajunge mai repede acolo. Ai idei grozave care merită folosite, ai şi relaţii de care te poţi folosi, ai baza acumulată în timp ce îţi oferă informaţia adecvată, deci ajunge doar să sondezi un pic prin bagajul tău de cunoştinţe pentru a găsi calea cea mai potrivită.

Vorbeşte cu alţii despre planurile tale, pentru că s-ar putea să găseşti şi alte persoane care vor acelaşi lucru, şi v-aţi putea uni forţele în acelaşi scop. Comunică, ascultă, împărtăşeşte!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel