Horoscop, duminică, 8 iulie 2018

Horoscop. Taurii au norcoc de bani, iar nativii din Leu își dedică  energia relaţiei de iubire, care înseamnă totul pentru tine în acest moment.  

Horoscop 8 iulie 2018, BERBEC

Iei taurul de coarne şi spui foarte ferm: gata! Deşi sună tranşant şi te întrebi şi tu dacă ai făcut bine, vei vedea că cei din jur te susţin şi aplaudă curajul de care ai dat dovadă, ceea ce îţi inspiră mai multă încredere că ai făcut ceea ce trebuia.

Era nevoie de un astfel de moment în care să pui punct odată pentru totdeauna unei situaţii care nu-şi mai avea rostul, iar de acum lucrurile vor reveni, încet-încet, la normal. Că e o mutare dintr-un loc în care nu te simţeai bine, că e o despărţire de o persoană care te făcea să suferi, dup acest gest orizonturile încep deja să se limpezească pentru tine, semn că ai făcut ce era mai bine pentru tine!

Horoscop 8 iulie 2018, TAUR

Ai noroc la bani astăzi, pentru că, pe lângă sursa ta principală de venit pe care te poţi baza, s-ar putea să mai apară una exact când aveai mai mare nevoie de o infuzie de capital.

Dar banii, deşi au de unde să vină, se şi duc, pentru că aceeaşi bani îi ai deja programaţi pe căprării pentru a face faţă unei liste lungi de cheltuieli. Dar altceva e să plăteşti facturile când ai suficienţi bani la dispoziţie decât să tragi de fiecare leuţ. Sentimentul de prosperitate care te cuprinde azi e benefic pentru a-ţi decide corect toate afacerile, fără a dezechilibra deloc balanţa.

Banii vin, banii se duc, important e că echilibrul se menţine.

Horoscop 8 iulie 2018, GEMENI

.Ai pus punct unei acţiuni, dar te îndoieşti asupra deciziei luate. Gata, nu o mai poţi schimba, nu mai are rost să analizezi retroactiv totul, ci să-ţi asumi decizia luată. E un final de drum care te face acum să regândeşti totul, să priveşti înapoi, să regreţi alegerile făcute, dar, pentru că decizia e deja luată şi nu mai poate fi schimbată, ar fi bine să o accepţi ca atare şi să accepţi drumul ales.

Ai mereu senzaţia că ar mai fi existat şi alte soluţii, că se putea face şi altfel, dar e prea târziu să mai schimbi ceva, deci mergi mai departe în sensul ales de tine, fără a mai privi înapoi!

Horoscop 8 iulie 2018, RAC

Ai starea şi timpul potrivit pentru a analiza un pic ce ai de făcut în perioada următoare. Deşi rezultatul te cam sperie, înainte de a deveni nervos şi a-ţi sări ţandăra, analizează un pic şi gravitatea acestor aspecte, nu doar numărul lor.

Dacă le aşezi pe toate pe o listă, da, par multe, dar dacă le-ai lua la bani mărunţi, ţi-ai da seama că sunt chestiuni minore. Multe şi mărunte, la urma urmei, încât ar fi de ajuns un efort suplimentar de voinţă şi ai şterge dintr-o dată câteva puncte de pe lista ta.

Nu te îngrijora că s-au acumulat atâtea, ci ia-le pe rând, una câte una, pentru că sunt uşoare şi scapi repede de ele.

Horoscop 8 iulie 2018, LEU

Îţi dedici energia relaţiei de iubire, care înseamnă totul pentru tine în acest moment. Nimic nu ţi se pare mai frumos decât să fii alături de cel drag clipă de clipă, să faceţi totul împreună, să discutaţi permanent despre tot ce vă înconjoară, punând mai mult accent pe dialog.

Vă completaţi perfect unul pe altul şi îl iubeşti parcă şi mai mult când vezi cât de mult se implică în viaţa ta, cât de mult îl preocupă soarta ta. Acelaşi lucru faci şi tu pentru jumătatea ta, pentru că o consideri perfectă pentru tine, aşa cum e. Schimbul de vorbe dulci, de angajamente, de declaraţii de iubire te face fericit!

Horoscop 8 iulie 2018, FECIOARA

Ai nevoie de linişte, ca atare ieşi din mediul gălăgios în care te afli şi refugiază-te într-un spaţiu unde poţi fi doar tu cu tine însuţi.

Că îţi cauţi liniştea în cele sfinte sau spirituale, că te retragi în lumea ta pentru a te odihni sau a citi ceva, că doar îţi permiţi câteva clipe de relaxare în care să nu mai auzi de nimeni şi nimic, toate acesta au un efect excelent asupra organismului tău.

Îţi recapeţi, încet, echilibrul interior, conştient că, dacă rămâi captiv într-o zonă negativă, agresivă şi stresantă, vei deveni şi tu la fel, deci caută-ţi undeva tihna personală!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel