HOROSCOP, duminică, 8 ianuarie, 2017

Berbec

Fii mai indulgent cu tine, nu te mai critica atata si nici nu-ti trece in revista doar limitele, neputinta si defectele. Nu meriti asemenea tratament sever cu privire la propria persoana, chiar daca te simti cu musca pe caciula cumva. Arata-te dispus sa te ierti pe tine insuti, sa te iubesti asa cum esti, fara sa-ti ie pe umeri toate erorile omenirii. Nu ai de ce sa te impovarezi cu atatea probleme, chiar si cu cele de care nu te faci responsabil, si incearca sa faci pace cu tine. Ar fi bine sa te privesti prin ochii celor care te iubesc asa cum esti, cu bune si rele ca sa mai imblanzesti tonul cu care te critici singur.

Taur

In loc sa te retragi in lumea ta si sa porti o eticheta de inadaptabil, mai bine ai cere ajutor pentru a te putea integra in acel mediu in care nu ai fost primit asa cum ai fi dorit. Poate in sinea ta ai dori sa fii si tu ca ceilalti, unul de-al lor, dar daca te retragi cu buna stiinta si respingi orice invitatie de a te alatura, fii sigur ca vei ramane tot pe margine. Nu esti cu nimic mai deosebit de ceilalti, te poti integra perfect in acel mediu, dar momentan ai impresia ca ei sunt cei care te dau pe tine la o parte. Nici vorba de asa ceva? Exista cineva in ace spatiu care intelege prin ce treci si te-ar putea indruma sa te apropii si sa te simti printre ei ca acasa.

Gemeni 

Uneori, cei mai buni prieteni nu sunt cei din jurul tau, cei care iti sunt concret alaturi, ci poti avea si prieteni... nevazuti. Discuti cu ei cu lejeritate chiar si fara a-i vedea, dar ii simti atat de puternic pe aceeasi lungime de unda, asa cum nu simti pe nimeni, in lumea exterioara palpabila. Ofera-ti acest ragaz intim de a discuta intre patru ochi cu prietenii tai secreti, indiferent ca sunt ghizi spirituali din invizibil de la care ceri o indrumare, ca sunt ingerii tai de la care astepti un sfat, sau doar eul tau interior care are ceva sa-ti transmita. Permite-ti aceasta introspectie personala si ai sa descoperi raspunsuri pe care niciun om nu ti le-ar putea oferi!

Rac 

E o placere sa descoperi alaturi de tine oameni cu aceleasi idealuri, care vaslesc in aceeasi directie cu tine, care cred in aceleasi valori. Fa tot posibilul sa-i pastrezi alaturi de tine, sa va uniti fortele pentru acelasi scop, deoarece impreuna totul va parea mult mai simplu. Daca ati lupta fiecare pe cont propriu pentru acelasi vis, piedicile ar fi mai mari, or, daca veti forma o echipa, cu aceeasi pasiune si energie, si roadele ar fi mult mai aproape. La final, desigur, va trebui sa impartiti echitabil victoria si sa va apreciati unii altora contributia, recunoscand ca singuri nu ati fi ajuns aici.

Leu

Mare atentie pana unde intinzi coarda in cazul unui conflict ce poate denatura in reactii agresive periculoase. Poti avea o confruntare acerba cu o persoana care nu prea te are la suflet, descoperind cu aceasta ocazie mai clar cine ti-e prieten sau nu. Tensiunea generata de conflict te face sa aluneci spre o zona sensibila pentru psihicul tau, pentru ca nici tie nu-ti place cum se desfasoara discutia, pentru ca scoate la iveala ce e mai urat din caracterul uman. Evita asadar situatiile conflictuale!

Fecioara 

Nu mai privi inapoi, ce a fost a fost si trebuie sa inchizi un capitol odata pentru totdeauna. Nu are rost sa te raportezi mereu la evenimente din trecut, la felul cum ai rezolvat candva o problema sau la cel care ai fost odinioara. Esti intr-o continua schimbare, evoluezi de la o zi al alta si nu mai poti fi cel de ieri. Priveste spre viitor cu mai multa incredere, profita de caile noi care ti se astern in fata pentru ca ele te duc spre un alt om, cel care vei deveni incepand din clipa urmatoare. A trai in trecut nu e in avantajul tau si nici nu ti se potriveste, deci inchide usa in urma ta!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel